Om gewicht te verliezen met 5 kg moet je ongeveer twee zeer belangrijke regels onthouden:

 • Gezondheidsdieet
 • Regelmatige lichaamsbeweging

Een gezonde, uitgebalanceerde voeding is maar liefst 70%van alle successen, en goed geselecteerde oefeningen zijn 30%. Als we voor deze twee aspecten zorgen, is het gewenste slanke figuur gegarandeerd!

Hoe verliest u 5 kg? – Oefeningen

Mensen die nooit van w-fie-oefeningen hebben gehouden, net als ik, zouden met minder moeite moeten beginnen. Beginners moeten deze activiteit leuk vinden en niet bang zijn voor oefeningen die voor hen ongeschikt zijn. De waarheid is dat een persoon die nog niet eerder is verhuisd twee keer zoveel calorieën zal verliezen als iemand die gaat wandelen, 10% lichaamsvet heeft. Iemand die net aan zijn of haar avontuur is begonnen met oefeningen moet van elke kleine vooruitgang kunnen genieten. De moed die ze in deze tijd zal opdoen, zal haar in staat stellen om de zwakheden die gepaard gaan met haar gewichtsverlies te overwinnen en haar sterke wil te verbeteren. Oefeningen hebben niet alleen effect op de fysieke figuur, maar ook op de versterking van het karakter. Hierdoor winnen mannen en vrouwen aan zelfvertrouwen en verdwijnt het verlangen om tussen de maaltijden door te eten.

Als je nog nooit eerder meer lichamelijke activiteit hebt gehad, moet je beginnen met minder inspanning, wennen aan regelmatige lichaamsbeweging. Ze mag in het begin niet ontmoedigd worden, maar moet genieten van elke oefening die ze heeft gedaan. Dit zal haar vastberadenheid toevoegen om haar eigen zwakheden te overwinnen en haar karakter te versterken. Als gevolg daarvan zal het verlangen om tussen de maaltijden door te eten verdwijnen.

Aan het begin van ons werk aan onszelf is het de moeite waard om een personal trainer te raadplegen. Zo’n persoon heeft de kennis en zal u helpen om de oefeningen aan te passen aan uw behoeften of verwachtingen. Het zal ook een goede motivator zijn op slechtere dagen en zal een trainingsplan opstellen dat u zal helpen om een gewoonte te ontwikkelen. Als we ons om de een of andere reden zulke luxe niet kunnen veroorloven, kunnen we altijd fietsen of rolschaatsen, rennen, dansen. Er is een veelheid aan mogelijkheden, en het hangt van ons af waar we ons het beste in voelen. Daarom is het de moeite waard om in gedachten te houden dat het ons zou moeten behagen, maar laten we altijd proberen om onze zwakheden te overwinnen en te vechten. Als we ons geen fitnessruimte kunnen veroorloven, zijn fitnessoefeningen thuis een goed alternatief, wat tijd en geld zal besparen.
De beste resultaten worden verkregen door krachttraining met aerobic uit te voeren. Aerosolen verbeteren de hartfunctie, versnellen de bloedcirculatie en dankzij hen ontwikkelen we onze stofwisseling. Tijdens de cardio verbranden we veel meer calorieën omdat we gewoon meer moe worden. Gedurende deze tijd wordt de stofwisseling en oxygenatie van het hele lichaam verbeterd. Deze methode stimuleert ons lichaam en stimuleert de samenwerking. Calisthenische en krachtoefeningen zijn ontworpen om het lichaam te modelleren, het vorm te geven en de effecten van ons werk te laten zien in de vorm van spieren zoals de buik.

Lees ook: Een manier om een platte buik te hebben

Ik raad aan om 3-5 keer per week te sporten. Een bepaalde training moet zich richten op een specifiek deel van de spieren, maar met evenwicht (je moet ‘s morgens uit bed komen). Regelmatige maaltijden zijn zeer belangrijk, bij voorkeur om de 3-4 uur. In dit opzicht kunnen we zelf een passend menu samenstellen of gewoon de calorieën tellen met de applicatie op de telefoon. Het is echter het beste om advies in te winnen bij een diëtist.

Hoe verliest u 5 kg? – Regeneratie

 • Het is ook belangrijk om in slaap te vallen om te zorgen voor een goede regeneratie van onze spieren tijdens fysieke activiteit. Slapen moet 7-8 uur duren. Minder slaap betekent een groter risico om tussen de maaltijden door te eten. Voldoende slaap zorgt voor een goede reconstructie van spiermicrovezels en ontspanning van het hele lichaam.
 • Yoga is ideaal voor het rekken van spieren en het versnellen van hun regeneratietijd.
 • Tegenwoordig zijn er veel bronnen die we kunnen gebruiken. Als u geen hele trainings-cd’s wilt kopen, zijn er talloze trainingsprogramma’s beschikbaar op het internet. Ik raad echter oefeningen met ervaren fitnesscoaches aan. We zullen zeker vinden die de buikspieren, zoals de traditionele buikspieren, board en vele anderen.
 • Een interessante manier om de lichaamstemperatuur te verhogen is tabata of zumba, voor de minder gevorderden.

Hoe verliest u 5 kg? – Dieet

 • Een goed gearrangeerd menu is een zeer individuele aangelegenheid. Daarom is het aan te raden om een diëtist te bezoeken, die de juiste hoeveelheid calorieën bepaalt en het dieet aan onze behoeften aanpast.
 • Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een dergelijk dieet zelf te regelen, dankzij de juiste rekenmachines en toepassingen kunnen we alle maaltijden voor de hele week plannen. Op deze manier zorgen we niet alleen voor een goede voeding, maar kunnen we ook onze uitgaven beter beheersen.
 • Bij het opschrijven van calorieën is het de moeite waard om te letten op de waarde van de producten die we consumeren en of ze in hoge mate verwerkt zijn.
 • Aanbevolen wordt om de inname van suikers en koolhydraten in de voeding te beperken. De toevoer van eiwitten, vezels en micro-elementen is nodig om de stofwisseling en het hele werk van het lichaam te verbeteren.

Voedingsgewoonten zijn de basis voor

slanke buik

Laten we in plaats van met vetten geharde suikers de natuurlijke suikers in de vorm van fruit kiezen. In plaats van chocolade is het de moeite waard om een appel of banaan te pakken, maar laten we hem behandelen als een snack. Voor het ontbijt, laten we eten veel voedsel, die ons energie voor de hele dag en zal een vorm van preventie van het eten ‘s nachts.

We zien hier een principe. Meer eten voor het ontbijt is een manier om niet met een zoemende buik in slaap te vallen. De laatste maaltijd moet niet minder dan 2 uur voor het slapen gaan worden genuttigd.

Hoe om gewicht te verliezen van de maag? – Water

Een belangrijk element in het hele afslankproces is een voldoende hoeveelheid aangeleverd vocht. Dit voorkomt de ophoping van water in het lichaam, wat bijdraagt aan de vorming van verschillende soorten zwellingen, het is belangrijk om een grote hoeveelheid mineraalwater te drinken. Idealiter 1,5 l per dag. Ook gearomatiseerde en gezoete dranken moeten worden vermeden en vervangen door fruit, groene thee of kruideninfusies. Dit zal helpen om de huid elastischer te maken tijdens gewichtsverlies en cellulitis te elimineren.

Evenwicht in de voeding is een gevoel dat geen ongemak veroorzaakt door overeten, maar we verhongeren ook niet. Hoe onderscheid maken tussen honger en eetlust? 30 minuten na de maaltijd zal de echte honger ons blijven teisteren.

Afvallen met 5 kg en metabolisme verbeteren

 • Er zijn verschillende manieren om onze stofwisseling te verbeteren. Het is de moeite waard om te zorgen voor ingrediënten en stoffen in onze voeding zoals groene thee, cacao, koffie, peper, chili en curry. In redelijke hoeveelheden hebben ze gezondheidsbevorderende eigenschappen en tegelijkertijd is het een geweldige manier om het opgeslagen vet te verbranden. Een goede manier om gewicht te verminderen is suppletie, die ons zal helpen tijdens deze periode. Daarom is het de moeite waard om te bereiken voor preparaten met wortelextract Ashwagandhy, extracten van zwarte peper, mango, vlierbes, acai bessen en artisjok.
 • Zout heeft ook invloed op ons gewichtsverlies. Overmatige consumptie heeft nadelige effecten in de vorm van het vasthouden van water uit het lichaam, waardoor het moeilijk is om extra kilo’s te verliezen. De dagelijkse dosis zout mag niet hoger zijn dan ongeveer een lepel per dag.
 • Vergeet niet om een gezonder leven te leiden moet je een goed evenwicht bewaren, dus pas de 80% gezonde maaltijden en 20%van de maaltijden met een lagere waarde toe. Fit zijn gaat niet alleen over lichamelijke gezondheid, maar ook over geestelijke gezondheid. Het lichaam voorzien van een constante toevoer van voedsel kalmeert het lichaam, zodat het geen onnodig vetweefsel opzij zet. Het ontbijt moet worden genomen tot een uur na het ontwaken. Elke maaltijd moet een moment voor ons zijn en we moeten genieten van de smaak en geur van het gerecht om alle zintuigen te bevredigen. Het voorkomt ook het eten en de wens om het huidige dieet op te geven.

Hoe verliest u 5 kg? – Aanvulling

African mango vak

Snel gewichtsverlies stelt ons bloot aan tekorten aan voedingsstoffen. Daarom moeten we ons herinneren over een goede aanvulling van ons lichaam in deze periode. Uitgebreide voedingssupplementen op basis van Afrikaanse mango, die niet alleen kracht en vitaliteit toevoegen, maar ook onze stofwisseling stimuleren. Aanbevolen is African Mango Slim. Het is een complexe combinatie van actieve ingrediënten, zodat we kunnen genieten van gezondheid en lichaamsbeweging zonder ons zorgen te maken over het tekort aan vitaminen en mineralen.