De dij is de meest problematische plaats als het gaat om het vrouwelijk lichaam. Er zullen echter ook steeds meer mannen zijn die willen werken aan deze partij, die zeer moeilijk goed te modelleren is.

Er bestaat geen eenduidige oplossing voor dit hardnekkige probleem. De effecten van het gewenste slanke figuur moeten worden uitgewerkt met hard werken, consistentie en uithoudingsvermogen. Om ons doel te bereiken is het ook noodzakelijk om een gezonde levensstijl te leiden. Daarom moeten we zorgen voor een uitgebalanceerd dieet, aangepast aan onze behoeften en een speciaal geselecteerd trainingsplan, dat ons zal helpen om regelmatige lichaamsbeweging in ons leven te introduceren. Zelfvertrouwen en zelfvertrouwen zullen ook nuttig zijn, maar deze factoren zijn gemakkelijk te verwerven tijdens de oefeningen die we meerdere keren per week zullen uitvoeren.

Laten we niet op onze lauweren rusten. Wanneer we de resultaten zien, laten we ze behandelen als onze beloning voor het harde werk dat we erin hebben gestoken. Op deze manier zullen we nooit zonder motivatie en zelfbeheersing komen te zitten. Zelfs wanneer er geen visuele effecten zichtbaar zullen zijn op het gewicht of in centimeters, zullen ze merkbaar zijn in de mentale toestand van de geest van de strijd om een nieuw, beter leven.

Hoe kunt u gewicht verliezen aan uw dijen? – Oefeningen

Aan het begin van uw avontuur met gewichtsverlies en lichaamsbeweging kan een beetje moeilijk zijn. Niemand zei dat het gemakkelijk zou zijn. Het belangrijkste is echter om zichzelf te overtuigen van de eigen vaardigheden en vaardigheden. Probeer te houden van fysieke beweging. Laat het gewoon een wandeling zijn met uw hond, een sportschool, een fiets of een regelmatige fitnesstraining thuis. Ontdek jezelf en je persoonlijkheid en zie wat het beste bij je past. Als je al in een iets betere vorm bent, ga dan naar specifieke oefeningen. Het mooi modelleren van lichaam en dij delen zijn te danken aan oefeningen zoals: pajacyki, schaar, beenverhoging naar één kant, kraakpanden, die niet alleen de spieren van de bodem versterken, maar ook de dijen en zwaluwen. Personal trainers en specialisten adviseren deze oefeningen in twee, drie series van ongeveer 10 herhalingen gedurende 1-3 minuten uit te voeren. Naarmate onze conditie toeneemt, moeten we het aantal reeksen en herhalingen verhogen.

oefeningen

Interessante en effectieve sets van oefeningen voor deze lichaamsdelen wordt voorgesteld door de fitnesstrainer Ewa Chodakowska, Mel B, Monika Kołakowska, Ania Lewandowska czy Marta Hennig. Het meest populaire trainingsprogramma voor het vormgeven van nette dijen is voornamelijk Skapel, dat oefeningen met been aan kant omkering, zijverhoging, beenreizen en het springen van hurken omvat. Favorieten zijn ook Slim Fitt, dat werd voorbereid op slanke dijen, en Kick Fitt, dat opgravingen van benen bevat, wat ook de dijen versterkt. Dankzij dergelijke oefeningen zullen we niet alleen het uiterlijk van onze benen verbeteren, maar voelen we ook een aanzienlijke stroom van geluk na de training. Deze en andere gratis oefeningen zijn te vinden op het internet.

Het belangrijkste is om niet te stoppen en voortdurend op zoek te gaan naar motivaties om te handelen.

Hoe om gewicht te verliezen met je dijen en te geloven in je capaciteiten.

De meest populaire methode van lichaamsbeweging is om het te doen in het comfort van thuis. Zo’n oplossing heeft veel voordelen, zoals het besparen van tijd en geld. Het is het beste om te beginnen met eenvoudige gymnastiek en aërobe oefeningen. Laten we een trainingsprogramma voor beginners kiezen en het niveau van vooruitgang van de oefeningen geleidelijk aanpassen, zodat de grenzen van wat mogelijk is, maar niet ontmoedigd worden. Wanneer onze fysieke conditie aanzienlijk verbetert, gaan we verder met trainen met een belasting. Voor dit doel zijn gewichten voor kubussen of gewoon een fles water nuttig.

Dit is aan te raden omdat onze spieren na verloop van tijd wennen aan de oefeningen die we uitvoeren. Echter, om de effecten van ons werk te behouden en te ontwikkelen op dit gebied, is het noodzakelijk om in de eerste plaats onze spiermassa te ontwikkelen.

Waarom zou je gewicht verliezen aan je dijen?

Een geweldige manier om veel lichaamsvet te verliezen, je spieren te versterken en zo je lichaam te modelleren is om deze twee trainingen te combineren. Maar wat als een beginner niet de kracht heeft om zelfs maar de helft van de oefeningen te doen? Laat hem zoveel mogelijk doen, ook al is het 5 minuten oefenen in de eerste week en 10 minuten in de volgende week. Het wordt een groot succes, waar ze heel trots op mag zijn. Wanneer het lichaam zo’n actieve levensstijl begint te leiden, zal het worden onthouden en de volgende keer dat de persoon terug wil komen naar deze oefening. Dit is te wijten aan serotonine, waarvan het niveau van die toeneemt na fysieke activiteit, dus we zijn gelukkiger. Het niveau van het gelukshormoon en de grotere hoeveelheid ervan hebben ook een zeer goede werking, niet alleen in termen van welzijn, maar ook in termen van verbetering van de stofwisseling. Tijdens frequente activiteiten wordt het risico op hartaandoeningen verminderd, de ademhaling versneld en de efficiëntie verbeterd.

Een interessant alternatief zijn ook intervaloefeningen, d.w.z. zeer snelle intensieve workouts, die ook na afloop nog calorieën verbranden. Zoals recente studies bevestigen: het verbranden van calorieën dankzij intensieve, maar korte training is beter en effectiever in het afvallen. Na een dergelijke training verbranden we calorieën tot 24 uur, en sommige bronnen hebben bevestigd de versnelling van de stofwisseling werk tot 48 uur.

Dieet en slanke dijen

Een evenwichtige voeding is de basis voor een gezond figuur. Het is het beste dat zo’n menu wordt bereid door een voedingsdeskundige, vooral als je overgewicht of obesitas hebt. In dit geval is het noodzakelijk om nieuwe eetgewoonten vast te stellen, die door deze specialist aan ons moeten worden gecommuniceerd.

We kunnen echter beginnen met het geleidelijk veranderen van gewoonten door geleidelijk aan suiker, alcohol, zoutinname (aanbevolen dagelijkse dosis is ongeveer 1 eetlepel per dag), koolzuurhoudende en gezoete dranken. Het is het beste om gezonde producten te kiezen die zo min mogelijk verwerkt worden en geen conserveringsmiddelen bevatten.

Let vooral op de hoeveelheid geconsumeerde voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, cholesterol en koolhydraten. Een goede selectie zal helpen om een calorische balans in de voeding te behouden.

Om de zwelling en het opgehoopte water in het lichaam kwijt te raken, kunnen we kruiden gebruiken, die natuurlijke voedingssupplementen zullen zijn. Ze zullen perfect door mij hier goed beschreven werken. Ze hebben een antioxiderende werking, d.w.z. ze zuiveren alle schadelijke toxines en helpen om overtollig water uit het lichaam te verwijderen, wat bijdraagt aan de vorming van cellulitis, waardoor het moeilijk wordt om slanke dijen te bereiken. Overschrijd daarom niet de dagelijkse dosis zout en zorg voor een goede hydratatie (1,5-2 l vloeistof per dag).

U moet ook kiezen voor mager vlees zoals kalkoen of kipfilet. Eet bovendien veel zuivelproducten en vis, die minstens 3 keer per week gegeten moeten worden. Geef niet op met aardappelen – ook al hebben ze veel zetmeel, ze moeten van tijd tot tijd gegeten worden. Ze hebben veel vitamine C en relatief weinig calorieën. Het is ook aan te raden om grutten en volkoren pasta, rijst en brood te eten, die een hoog gehalte aan voedingsvezels hebben, waardoor een gevoel van verzadiging of het voorkomen van constipatie. Dit draagt bij aan het comfort van het sporten.

Aanvulling

Het is de moeite waard om te onthouden om het werk van uw lichaam te ondersteunen met passende voedingssupplementen. Dit is de reden waarom u een verscheidenheid aan vitaminen en mineralen kunt krijgen die essentieel zijn voor een reductiedieet. Een interessante oplossing is ook het gebruik van extracten van guarana, groene thee, koffie, mango, jonge groene gerst en acai bessen. Niet alleen versnellen ze de stofwisseling en de tijd om de figuur van je dromen te bereiken, maar ze onderdrukken ook de eetlust door te stoppen met eten. Ze zullen energie toevoegen aan oefeningen en helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur.