Is het mogelijk om snel 10 kg te verliezen zonder het yoyo-effect?

vrouw met overgewicht

Helaas is het onmogelijk om een grote hoeveelheid lichaamsvet te verliezen in een zeer korte tijd zonder bijwerkingen. Ons lichaam zal zich op een intelligente manier verdedigen tegen groot gewichtsverlies en als we ertegen strijden zullen we nooit winnen. Daarom moeten we hem/haar liefde tonen en zoveel mogelijk voor hen zorgen, d.w.z. veel waardevol en onbewerkt voedsel eten. Dit is de enige manier en als we mentale en fysieke kracht combineren, krijgen we het slanke figuur waar we al lange tijd van dromen.

Al snel is dit woord zeer misleidend, omdat het verlies van 10 kg per lichaamsgewicht binnen 3 maanden bij een persoon met een hoog obesitasgehalte passend en gezond is. Aan de andere kant is een dergelijke gewichtsdaling bij een persoon van normaal gewicht binnen een maand te snel en ongezond. Dit is de reden waarom huidplooien of pelikanen vaak na gewichtsverlies achterblijven. Het lichaam kan het verlies van lichaamsvet en huidelasticiteit niet bijhouden.

Hoe snel gewicht te verliezen 10 kg? – Onderneem actie.

In dit geval zijn een grote motivatie, energie en levenskracht nodig om op te treden. Het belangrijkste is echter doorzettingsvermogen, omdat de motivatie die we aan het begin van het gewichtsverlies in veel gevallen verzwakt met de tijd.

We moeten het doel dat we willen nastreven nader omschrijven. Laten we ons dit gewenste silhouet voorstellen en terugkeren naar dit geheugen, met elk zwakker moment of verlangen om tussen de maaltijden door te eten. Nu, laten we schatten hoeveel de persoon met het silhouet van uw dromen weegt: 70, 65, of 50 kilo? Vergeet niet om terughoudendheid te betrachten. Een persoon zal er niet altijd gezond uitzien bij 50 kilogram, maar het zal zeker het juiste gewicht zijn voor een hoogte van 158 kilogram.

Afslanktijd is anders en het is niet mogelijk om precies te bepalen wanneer we ons gewenste cijfer zullen bereiken. Dit zijn individuele resultaten. Iedereen heeft een andere motivatie, karakter, doorzettingsvermogen, doorzettingsvermogen, lichaamsbeweging of gezondheid. Het is niet de tijd die ons moet aansturen, maar vooral het welzijn en de gezondheid. Als je je op deze twee dingen concentreert en veranderingen in je leven aanbrengt, kun je spectaculaire resultaten verwachten, die, zoals je aan het einde van het hele proces zult zien, moeilijk waren, maar eenvoudig en een beetje goede wil was genoeg. Het moeilijkste om te doen is om te beginnen, maar als we proberen om wat gewoonten te krijgen, zullen ze bij ons zijn voor de rest van ons leven.

Het recept voor succes is dus eenvoudig: zorg voor jezelf, vergiftig jezelf niet en leef actief. Je zult niet eens verwachten dat de effecten in zo’n korte tijd verschijnen.

Hoe verliest u 10 kg ? – Nieuwe eetgewoonten

heer met een buikje

Regelmatig eten is niet zo’n moeilijke taak. Gewoon beginnen met denken en plannen. Als gevolg van het opstellen van een voedingsplan voor volgende week, bespaart u uzelf zenuwen en geld. Probeer daarom het beste te eten:

 • Elke drie uur en 5 maaltijden per dag
 • Elke vier uur en 4 maaltijden per dag.

De beste optie is om vijf maaltijden per dag te eten als je deze optie hebt. Dit zal uw stofwisseling aanzienlijk verbeteren, voorkomen dat u gaat eten en voortdurend nadenken over voedsel.

Verlies 10 kg en verander je leven.

 • Kies uw producten verstandig en gezond. Ze moeten zo min mogelijk worden bereid en een kleine hoeveelheid conserveringsmiddelen bevatten. Uw dieet moet de juiste hoeveelheid koolhydraten, eiwitten, vet en cholesterol bevatten voor uw calorieënbehoefte.
 • Ontdek wat uw calorische vereisten zijn. Gebruik de BMI-calculators die beschikbaar zijn op het internet.
 • Eet te allen tijde ontbijt. Het is heel belangrijk, het geeft je energie voor de hele dag, het overslaan van het ontbijt resulteert in een zeer groot deel van de ophoping van vetten in het lichaam en een daling van de energie en zelfs flauwvallen. Eet ontbijt tot een uur na het ontwaken.
 • Sla ook het diner niet over, maar eet het twee uur voor het slapen gaan op. De juiste hoeveelheid porties is het gevoel van niet te veel eten, maar ook geen honger, waardoor je niet in slaap valt.
 • Drink minstens 1,5 liter vloeistof per dag. Zorg voor een goede hydratatie met water, vruchtenthee, groene thee of kruideninfusie om afslanken te bevorderen. Citroenwater heeft ook geweldige eigenschappen: vasten na het ontwaken verbetert de spijsvertering en zorgt voor een langer gevoel van verzadiging. Koffie verbetert ook de stofwisseling, maar introduceert het af en toe en met mate in uw dieet, omdat het hartziekten en hypertensie kan veroorzaken.
 • Verminder de zoutinname. Polen hebben de neiging om hun maaltijden te verbranden. Een portie zout mag een eetlepel per dag niet overschrijden. Een grote hoeveelheid van het veroorzaakt overmatige ophoping van water in het lichaam, en dit heeft een negatieve invloed op het hele gewichtsverlies.
 • De juiste hoeveelheid voedingsvezels is een garantie voor verzadiging en een gebrek aan spijsverteringsproblemen. Het ondersteunt stofwisselingsprocessen en het gevoel van een volle maag is een gebrek aan eetbereidheid. U vindt veel voedingsvezels in volkorenproducten zoals bruine rijst, volkoren pasta en grutten. De goede eigenschappen van pasta blijven erin zitten als je ze beetgaar kookt.
 • Doe geen andere activiteiten tijdens het eten. Probeer niet naar de tv te kijken of achter uw computer te zitten. Genieten, genieten van de smaak en vooral geen haast maken. Geef jezelf een moment om je zintuigen te verzadigen en er zal geen verlangen zijn om weg te springen van je dieet.
 • Beperk eventuele stimulerende middelen, maar laat je af en toe alcohol drinken. Stoppen met roken, wat niet alleen ziekten veroorzaakt, maar het ook erg moeilijk maakt om je conditie op te bouwen, en er is niets erger dan werken aan jezelf en een constant gebrek aan resultaten.
 • Kies verstandig en verminder vet. Gebruik natuurlijke yoghurt in plaats van gewone room en bereid aardappelen in de oven in plaats van kant-en-klare frietjes.
 • Niemand is perfect. Daarom kunt u zich na de lunch of op vakantie een stuk taart van uw grootmoeder of snoepjes veroorloven.
 • Verbeter uw stofwisseling. Voeg kruiden toe aan de maaltijden, die een positief effect hebben op de thermogenese processen van het lichaam. Deze omvatten curry, hete peper, cacao, zwarte peper, kurkuma en kaneel.
 • Geef uw lichaam een passende aanvulling. De preparaten die u kiest, moeten ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten. Zij zullen de effecten van uw werk tijdens de periode van het gewichtsverlies vergroten. Een daarvan is BurnBooster.
 • Wees actief! – Vind uw favoriete activiteit. Er zijn veel mogelijkheden, het kan rennen, zwemmen, rolschaatsen of fietsen zijn. U kunt uw favoriete fitnessbord aanzetten of naar de sportschool gaan. Het is belangrijk dat je er plezier aan beleeft en dat je graag op deze manier oefent. Dit is een methode voor regelmatige lichaamsbeweging en het ontwikkelen van een gezonde gewoonte.
 • U kunt alles doen. Wees nooit in twijfel over je capaciteiten. Wat telt is doorzettingsvermogen en consistentie. Het is aan jou welke kant je opgaat in het leven en wat en hoe je je gewenste figuur bereikt. Maar vergeet niet om het op een gezonde, veilige en niet te snelle manier te doen. Stop met dromen van 10 kilo minder gewicht en volg mijn advies op.