Uitdrukkelijk afslanken en het minimaliseren van het risico van het yoyo-effect zijn niet zo’n triviale zaak. U behoort zeker tot deze groep mensen die al bijna alle beperkende diëten of martelende oefeningen hebben geprobeerd. Misschien is het je gelukt om je doel te bereiken, maar na verloop van tijd kwam de weegschaal weer terug? Dit is in veel gevallen het geval. In mijn artikel vind je een antwoord op de vraag hoe je snel 20 kilo kunt verliezen en het yoyo-effect kunt vermijden.

Hoe verliest u 20 kg in een maand of twee? Snel betekent niet effectief!

Meissen

Bijna iedereen wil graag afvallen, maar zonder jezelf voortdurend snoep en zware, veeleisende oefeningen te moeten ontzeggen. Fabrikanten van voedingssupplementen beweren dat het gebruik van hun product het mogelijk zal maken om de dromen van al diegenen die gewicht verliezen in een korte tijd te vervullen zonder te zorgen voor beweging en een gezond dieet.

Het onderwerp gewichtsverlies moet echter op een heel andere manier worden benaderd, in de eerste plaats moet het een bewuste en verantwoorde beslissing zijn. We kunnen niet toestaan dat gemakkelijk en expressief afslanken leidt tot onomkeerbare veranderingen in ons lichaam. Dit kan het risico van hormonale problemen en het yoyo-effect veroorzaken. Het ideale cijfer is zeker een doel dat enkele offers waardig is, maar we moeten er niet naar streven ten koste van onze gezondheid en ons leven.

We lopen vaak het risico op negatieve gezondheidseffecten zoals verslapping en inflexibele huid die zich niet heeft aangepast aan de nieuwe grootte en onvoorspelbare gevolgen na afloop van de behandeling, zoals gedragsveranderingen of eetstoornissen.

Tijdens een zeer restrictief dieet is er een kans dat we zo veel als 20 pond in een maand verliezen, natuurlijk hangt alles af van ons oorspronkelijke gewicht. Tijdens deze tijd, zal ons metabolisme vertragen, zal het lichaam beginnen om lichaamsvet op te slaan, en wanneer de periode van het gewichtsverlies voorbij is, zal het gebrek aan voedingsmiddelen worden geëist. Daarom zullen we uiteindelijk vergezeld gaan van een constant en zeer intens gevoel van honger. Op deze manier lopen we het risico op eetstoornissen, boulimia, anorexia of obsessieve-compulsieve stoornissen die gepaard gaan met matig eten en intensieve gewichtstoename.

Zie ook: Hoe kun je gewicht verliezen aan je dijen?

Doordacht afslanken moet verstandig en geleidelijk zijn. Het is het beste om een zorgvuldig geplande strategie te hebben die gebaseerd is op de implementatie van nieuwe eetgewoonten en een hoge mate van lichaamsbeweging in uw leven. Het lijkt erop dat het zeer ineffectief is. Als we relatief snelle en duurzame resultaten willen bereiken, laten we ons niet richten op de tijd die het ons kost, maar op de kwaliteit van het leven.

Effectief gewichtsverlies dieet 20 kg

Je moet in het reine komen met de lezer van mijn blog dat dieet de basis is voor effectief gewichtsverlies. Eten zonder terughoudendheid met snoep en junk food, en het nemen van een medicijn of een supplement om af te slanken zal nooit uw droom silhouet bereiken. Het gaat niet om verhongering, maar om het introduceren van de basisprincipes van een volledig nieuwe gezonde eetstijl die je leven op een positieve manier zal veranderen.

De voeding moet gevarieerd en niet-monotoon zijn. Er zijn enorme hoeveelheden caloriearme producten, waardoor u ze traditioneel kunt vervangen. Zo kunt u niet verhongeren, uw dieet diversifiëren en uw plezier niet opgeven.

Deze producten omvatten volkoren graanproducten, grutten, rijst, pasta, havervlokken, maar ook magere zuivel en vlees, verse vis, groenten en fruit, zaden, zaden en noten.

Hoe verliest u 20 kg in korte tijd? Hoe vermijd je het yoyo-effect?

 • Probeer uw menukaart voor de hele week te plannen, zodat u langzaam maar zeker geen junk food en eten heeft.
 • Het is beter om vaker te eten, kleiner dan grotere en minder frequente maaltijden. Daarom is het het beste om 5 van zulke maaltijden per dag te eten.
 • Eten moet langzaam gaan. Dit zal niet alleen het hongergevoel bevredigen, maar ook het aantal verbruikte calorieën aanzienlijk verminderen.
 • Probeer niet tussen de maaltijden door te eten, maar als we dat wel doen, laat ze dan gezonde snacks zijn zoals rauwe wortelen, noten en noten en noten.
 • Zorg voor een adequate hoeveelheid voedingsvezels, waardoor we een gevoel van langdurige verzadiging en regulering van de spijsverteringsprocessen krijgen.
 • Onze voeding moet een voldoende aanbod van rauwe groenten en vers fruit bevatten.
 • Elk van onze ontbijten moet zo genereus mogelijk zijn om ons de hele dag kracht en energie te geven. De laatste maaltijd moet uiterlijk 2 uur voor het slapen gaan worden genuttigd. Dit voorkomt de ophoping van extra kilo’s omdat de stofwisseling ‘s avonds wat vertraagt.
 • Laten we zorgen voor een goede hydratatie, dus laten we 1,5-3,5 liter vocht per dag drinken, afhankelijk van onze fysieke activiteit. Ze kunnen worden gebruikt voor groene thee, vruchtenthee, kruidenthee, kruideninfusies en vers geperste sappen zonder toegevoegde suiker.

Deze producten eten om gewicht te verliezen:

 • Groenten – Ze zijn een integraal onderdeel van het gewichtsverlies. Ze bevatten een grote hoeveelheid voedingsvezels, wat een positief effect heeft op de intensiteit van de stofwisseling. Ze zijn ook vrij laag in calorieën en tegelijkertijd garanderen ze een gevoel van langdurige verzadiging. U kunt bij ons terecht voor producten als bloemkool, broccoli, tomaat, komkommer, courgette, kool, aspergebonen, sla, paprika of aubergine.
 • Fruit – U vindt onder hen die veel calorieën bevatten en met een hoge gymnasiumindex zoals die met een kleinere inhoud. Bereik appels, abrikozen, perziken, pruimen, peren, mango’s, mango’s, bananen, druiven, dadels, vijgen, granaatappels, kiwi’s, frambozen, bessen, aardbeien, kersen, kersen en aardbeien. We zullen ook diegenen vinden die gewichtsverlies ondersteunen, overmatige eetlust stoppen en de stofwisseling stimuleren: ananas, cactusvijg, papaja en grapefruit.
 • Volkorrelige en onbewerkte producten. Laten we kiezen voor brood met volledig gemalen, bruine rijst, wilde en ongebrande gerstegries, boekweitgrutten, gerst, gerst, gerstgerst, lamsvleesgerst.
 • Magere zuivelproducten – Kies voor natuurlijke yoghurt, kefirs, karnemelk zonder suiker en andere zoetstoffen, halfvette en magere cottage cheese, melk 1,5%.
 • mager onverwerkt en vers vlees. Dergelijke producten zijn onder meer kip of kalkoenborst, rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, kalfsvlees, lamsvlees. Het beste gekookt in water of gestoomd, gebakken zonder veel vet.
 • Verse zeevruchten – Vis gebakken in folie of gestoomd met groenten en garnalen. Ze zijn veel gezonder dan vlees en rijk aan eiwitten, wat het hele afslankproces ondersteunt.
 • Ongedierte, noten en zaden – Ze worden gekenmerkt door een grote hoeveelheid vezels, waardoor je de stofwisseling en vetverbranding effectief kunt versnellen. Het beste zijn de zaden van chia, zonnebloem, pompoen, pompoen, sesam en lijnzaad, maar ook walnoten, pinda’s, aardnoten en druivenpitten.
 • Plantaardige vetten – Kies olijfolie, lijnolie of kokosolie.
 • Water – zorg voor de juiste hoeveelheid water gedurende de dag.

Probeer deze dingen te vermijden:

 • Wit brood – Verwerkt meel, bevat geen vezels of veel vitaminen en mineralen, maar lege calorieën zitten erin”, waarna we meteen weer honger hebben.
 • Vette soepen en sauzen – Ver weg is hij! Ze zijn vaak gekruid met bloem, volle room en moeilijk verteerbare mayonaise.
 • Snoepjes – repen zijn meestal geharde vetten, schadelijke additieven en smaakversterkers, die soms zelfs bijdragen aan kanker, atherosclerose of diabetes.
 • Vet vlees, gepaneerd en gebakken in diep vet.
 • Verwerkte worstjes en delicatessenproducten – Als u kiest voor worstjes laat het een magere ham, kip of kalkoenborst zijn.
 • Verwerkte producten – Geef eens en voor altijd waardeloze soepen, sausen in poedervorm, chips, vingers, gezoete draaibanken, conserven en fitte en lichte producten die dat niet zijn. Dergelijke voedingsmiddelen zitten vol met conserveermiddelen, smaakversterkers, zout en transvetten.
 • Fast Food – snel en kant-en-klaar voedsel is een calorische bom met een hoog gehalte aan suikers, zout en ongezonde vetten.
 • Zoete, koolzuurhoudende dranken en alcohol – Stimuleert de eetlust en is zeer calorisch.

Hoe verliest u 20 kg? – Oefeningen om de stofwisseling te versnellen

platte buik

Dieet is 70% succes, maar de resterende 30% is lichamelijke activiteit, dus hoewel gezond eten het basisonderdeel is, zullen we niet afvallen zonder beweging. De beste en meest complete oplossing is een combinatie van een uitgebalanceerde, individuele voeding en trainingsplannen, evenals de hulp van een goed supplement. Met deze methode bereiken we zeker ons doel en verliezen we veel kilo’s die we willen verliezen.

Het is perfect voor het versnellen van vetverbranding aërobe training, de zogenaamde Cardio. Dit is een matig veeleisende training voor beginners. Het is aan te raden dat het ongeveer een uur duurt. Als we betere resultaten willen bereiken, is het goed om deze training te combineren met krachttraining. Een interessante optie is ca. 15-20 minuten krachttraining en 40-35 minuten hardlopen of fietsen.

Het meest effectief bij vetverbranding is intervaltraining. Het bestaat uit een snel en afwisselend gebruik van meer of minder vermoeiende oefeningen zoals een snelle sprint met draf. Het is zeer intensief, dus het is ontworpen voor mensen in zeer goede fysieke conditie.

Hoe snel verliest u 20 kg? – Passende aanvulling

Snel gewichtsverlies kan ons blootstellen aan tekorten of verlies van essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam. Daarom is het aan te raden om een preparaat te gebruiken dat een complexe samenstelling heeft en tegelijkertijd ons lichaam helpt om vetweefsel intensief te verbranden, waardoor de periode van gewichtsverlies verkort wordt. Om deze reden kan ik u Fast Burn Extreme aanbevelen, welke samenstelling een samenstelling van ingrediënten is, die het bereiken van het gewenste en gedroomde cijfer helpt en vergemakkelijkt. Dankzij de toepassing ervan kunnen we veel grotere en snellere resultaten van ons werk aan onszelf bereiken.