Mooie en sterke wimpers zijn de droom van veel vrouwen. Dankzij hen lijken de ogen groter en wordt de blik sexy. Of gewoon een bezoek aan een schoonheidsspecialiste en het maken van kunstmatige wimpers bespaart ons een situatie waarin onze wimpers verre van perfect zijn? Nou, nee. Er zijn manieren om de wimpers sterker en langer te maken en de aandacht van zowel mannelijke als vrouwelijke collega’s te trekken. De wimpers verouderen naarmate de jaren verstrijken. Natuurlijk worden ze zwakker, kwetsbaarder en kwetsbaarder.

Dagelijks gebruik van mascara, te agressieve make-up verwijdering, de bovengenoemde behandelingen van uitbreiding en verdikking verder verzwakken ze verder. U moet weten dat de groeifase van de wimpers slechts 2 tot 3 weken duurt en dat alleen de verlenging ervan de wimpers sterker en langer zal maken. Daarom is het voldoende om kennis te maken met de producten die ons in dit proces zullen helpen. Goede conditioners voor de wimpers, zelfgemaakte manieren om ze te voeden – er is niet één gouden agent die voor iedereen werkt. Vergeet niet dat het de moeite waard is om een paar van de opties te proberen om de meest optimale voor u te kiezen.

Hoe voeden we de wimpers met wat?

wimpervoeding

Een perfecte manier om de wimpers te revitaliseren is het gebruik van ricinusolie. Deze olie heeft regenererende en integrerende eigenschappen. Het aanbrengen van de olie op de wimpers kan enige oefening vereisen, maar zodra u de beste methode kiest om het product op het haar aan te brengen, zal u na een paar pogingen tot perfectie komen. Een andere goede oplossing zijn allerlei kant-en-klare wimpers. Een wimperconditioner moet regelmatig en voor een iets langere periode worden gebruikt. Je moet nadenken over welke vorm van conditioner het beste bij je past. Er zijn conditioners die alleen ‘s nachts worden gebruikt, na het verwijderen van de oogmake-up. Sommige behandelingen kunnen ook ‘s morgens worden toegepast. Het wimperserum bevat meer geconcentreerde ingrediënten, zodat het dieper reikt, en helpt zo om het effect te bereiken waar we om geven om sneller.

De beste wimperconditioner voor de wimpers

Als u op zoek bent naar een echt goed product moet u EleverLash eens bekijken. Dit is een conditioner die al na twee weken regelmatig gebruik zijn eerste effecten zal hebben. De wimpers worden sterker, veel langer en natuurlijk dikker. Deze conditioner maakt onze wimpers ook donkerder, waardoor de indruk wordt gewekt dat onze ogen groter en helderder zijn. Klinische studies hebben de kwaliteit ervan bevestigd en de natuurlijke ingrediënten maken het gebruik van de conditioner volledig veilig. EleverLash Conditioner stimuleert de wimperwortels, regenereert ze, maakt ze sterk, wat zich vertaalt in het uiterlijk van onze wimpers. Nu zult u op een eenvoudige en gemakkelijke manier uw wimpers volledig verzorgen en stopt u met nadenken over hoe u uw wimpers moet voeden.

Hoe verf je wimpers om het effect verbluffend te maken?

Goed gesneden wimpers maken de make-up vol en het oog wordt groot en open. Het zijn de onderstreepte wimpers die de ogen vergroten en een blik van flirterigheid en sex-appeal geven. Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat een goede mascara een absolute must is. Bedenk je hoe je je wimpers kunt verlengen? Hoe mascara ik mijn wimpers om ze dik en krullend te maken? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Ten eerste, het kiezen van de perfecte mascara. Volg de samenstelling en vorm van de tandenborstel die het beste past bij de vorm van uw oog. Vergeet dan niet om mascara op je wimpers aan te brengen. Om een goede mascara-look te bereiken, veeg je de overtollige mascara zachtjes van het borsteltje af voordat het dicht bij de wimpers komt. Dit zal ons in staat stellen om de klonten die het haar aan elkaar kleven te elimineren. Begin bij de basis van de wimpers en verf het haar dan van buiten naar binnen in de ooghoek. Breng een verticale mascara aan op de onderste wimpers om vervaging van de mascara te voorkomen. Als u denkt aan het verdikken van uw wimpers, is het een goed idee om ze met een speciale basis te bedekken voordat u gaat schilderen. Dit zorgt ervoor dat je wimpers er dikker uitzien.

Eleverlash mascara