Dus, wat is er aan de hand, je hebt de iBright op jezelf getest? Ik zal je vertellen dat ik dit tweede pakket heb gekocht en mijn indrukken waren nog positiever, dus nu ben ik er zeker van dat ik het 2 weken voor de bruiloft zal bereiken: )

Mijn avontuur met tanden die witten, echter, trok mijn aandacht op de tekortkomingen in de vorige tandverzorging. En hoewel ik weet dat je af en toe een beproefde methode moet gebruiken – zoals iBright – om dat oogverblindend wit te kunnen gebruiken, zijn er manieren om jezelf elke dag een beetje te helpen. Bovendien is het niet alleen een kwestie van uiterlijk en esthetiek, maar ook van de gezondheid van tanden, periodontium en tandvlees.

Ten eerste, tandenpoetsen. Het is als een cliché. Maar wist je dat de beste tandenborstel niet te hard of te zacht kan zijn? Moet van gemiddelde hardheid zijn. Poets uw tanden niet met te veel druk op hun oppervlak, omdat dit de gebitscervixen kan blootstellen en overgevoeligheid kan veroorzaken. Daarnaast moet het poetsen van uw tanden ook uw tong omvatten en, heel voorzichtig, het poetsen van uw tandvlees en gehemelte. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat we alle voedsel en bacteriën kwijt raken.

Een goede tandpasta zou fluoride moeten bevatten, maar het is het beste om niet elke dag een tandpasta te gebruiken om de tanden te bleken. Hun misbruik kan het glazuur aantasten! Natuurlijk, dat hoeft hij niet. Maar als u af en toe een effectieve iBright-behandeling kunt kopen, waarom zou u dan uw tanden in gevaar brengen?

Na het poetsen van uw tanden is het ook een goed idee om extra mondwater te gebruiken – het zal alle bacteriën aankunnen die de tandenborstel niet aankan.

En het laatste wat je moet doen is flossen. Ik heb er eindelijk een gekocht. En pas op – het wordt gebruikt voor het poetsen van je tanden – na elke maaltijd. De geaccumuleerde voedselresten tussen de tanden is de beste voeding voor bacteriën die verantwoordelijk zijn voor cariës en gaatjes! Onthoud, als je een tandvleesbloedingen opmerkt, betekent dit dat je de draad verkeerd gebruikt. Ook hier moet je voorzichtig en voorzichtig zijn?

Wat gaat er verder dan verpleging? Nou, je kunt echt stoppen met het drinken van koffie of thee. Ik weet dat ik het niet ga doen? Maar ik besloot om het snoepgoed te verminderen, wat ook een negatief effect heeft op mijn tanden. Ik heb het niet eens over roken, omdat ik dat probleem niet heb, maar het is waarschijnlijk duidelijk dat hij de grootste vijand is!

Tandenverzorging is een cliché, maar hoeveel van u hebben mondwater en tandzijde in uw badkamer en gebruiken deze regelmatig? Misschien is het tijd om in hen te investeren. ?