Een van de uiterst onaangename en lastige kwalen die ons ongeacht onze leeftijd overkomen is zeker ernstige gewrichts- of gewrichtsspierpijnen. Dit begint altijd relatief onschuldig, met een licht ongemak in de zij-, rug- of kniegewrichten. Meestal negeren we het geleidelijk groeiende probleem en beginnen we pas te handelen als de pijn nog ondraaglijker wordt. Het is echter beter om niet te wachten tot het onze normale werking belemmert, je moet het in de kiem smoren, bij voorkeur met een helende pijnstiller. Hondrowell.

Verschillende niet te onderschatten oorzaken van gewrichtspijn

röntgenfoto van het kniegewricht

Artritis kan verschillende oorzaken hebben, meestal posttraumatisch, maar als het niet spontaan verdwijnt na een paar dagen, moet u naar een dokter gaan, omdat het een ernstige ziekte kan betekenen die zich ontwikkelt. Gewrichtspijn, wetenschappelijk atrialgie genoemd, is verdeeld in twee subgroepen, afhankelijk van de karakteristieke symptomen die we voelen en deze zijn:

 • Gewrichtspijn veroorzaakt door ontsteking, die zich manifesteert door verhoogde gewrichtstemperatuur, roodheid en zwelling;
 • gewrichtspijnen zonder dat er tegelijkertijd een ontsteking ontstaat, waarbij er geen zwelling is, maar alle andere symptomen ook worden gevoeld.

Er zijn vele redenen voor hun ontwikkeling, en elk daarvan zou ons onmiddellijk moeten leiden tot het gebruik van Hondrowell, wat de meeste van de symptomen die worden gevoeld, onder andere vermindert:

 • de genoemde lichamelijke letsels, die meestal verstuikingen of kneuzingen van het gewricht zelf en zijn directe omgeving zijn;
 • overmatige belasting, bijvoorbeeld tijdens het sporten, die relatief vaak voorkomt bij hardlopers of krachttrainers;
 • progressieve gewrichtsdegeneratie, helaas onvermijdelijk met de leeftijd, hoewel dit proces met de juiste profylaxe aanzienlijk kan worden vertraagd;
 • overgewicht en obesitas, en een toenemend gewicht dat de gewrichten te zwaar belast, leidt snel tot degeneratie, het ontwikkelen van ziekten en hevige pijn;
 • andere naast elkaar bestaande ziekten die zich manifesteren door spier- en gewrichtspijn. Deze omvatten verkoudheid of griep, besmettelijke ziekten zoals pokken en rodehond, en urethrale fossa. Ze zijn ook een onvermijdelijk symptoom van reumatoïde artritis, spierontsteking en vele bacteriële infecties, en kanker, vooral botten;
 • sommige medicijnen die genomen worden voor ziekten die schijnbaar niets met de gewrichten te maken hebben;
 • chronisch vermoeidheidssyndroom, een duidelijke ziekte-eenheid waarbij bot-, spier- en gewrichtspijn een van de kenmerkende symptomen is;
 • ontstekingen, zoals smeerladeontsteking, die verantwoordelijk is voor het behoud van volledige mobiliteit binnen het gewricht.

Hondrowell – welke componenten bepalen de werking ervan

hondrowell

Er zijn natuurlijk meer oorzaken van problemen met gewrichten, spieren of het skelet, dus we hebben alleen de belangrijkste op een rijtje gezet, en we kunnen erop rekenen dat u de meeste van deze oorzaken verwijdert door regelmatig Hondrowell-spray te gebruiken. Een noviteit, die de effectiviteit van de spray aanzienlijk verhoogt, is de formule, die tegelijkertijd het aanbrengen vergemakkelijkt, snelle toepassing precies daar waar u pijn voelt. Een kleine container kan altijd worden meegenomen, klaar voor gebruik in geval van nood, snel en zonder dat er maagtabletten moeten worden ingenomen. De effectiviteit van de Hondrowell is echter vooral te danken aan de samenstelling, stoffen die zorgvuldig zijn geselecteerd voor de behandeling van gewrichtsaandoeningen en skelet- en spierpijn. In een 100% natuurlijke formule vinden we:

Collageen

Het belangrijkste ingrediënt, dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt, echter, met de leeftijd, begint de hoeveelheid zorgwekkend te dalen, dus het is noodzakelijk om deze tekortkomingen aan te vullen met een passend dieet en supplementen zoals Hondrowell. Collageen is een van de bouwstenen van bijna al onze weefsels, inclusief de gewrichten, die de goede werking ervan tot op hoge leeftijd garanderen. Het is ook te vinden in de huid, die zorgt voor stevigheid en elasticiteit, die beschermt tegen de vorming van rimpels, dus niet zonder reden wordt genoemd de “eiwit van de jeugd”. De tekortkomingen ervan leiden tot de ontwikkeling van ziekten zoals bindweefselontsteking, de genoemde reumatische artritis, spierontsteking, die allemaal collageenlose worden genoemd. Daarom is het verstrekken van de juiste dosis collageen zo belangrijk, zodat het kraakbeen in korte tijd verzwakte bindweefselcellen kan herstellen en versterken.

Druivenextract

Haar taak is het verlichten en verwijderen van de symptomen van gewrichtspijn veroorzaakt door gevaarlijke ontstekingen die zich in de gewrichten ontwikkelen. Druivenextracten worden voornamelijk gemaakt van de zaden van deze smakelijke vrucht. Ze worden gekenmerkt door een aantal genezende eigenschappen, waarvoor de inhoud van een grote hoeveelheid proanthocyaniden (OPC) verantwoordelijk is :

 • antiviraal;
 • anti-inflammatoire;
 • antibacterieel;
 • het versterken van de verzwakte immuniteit van het lichaam;
 • versterking van de wanden van de bloedvaten, waardoor een ongestoorde doorbloeding en effectieve preventie van hart- en vaatziekten mogelijk is;
 • het voorkomen van het negatieve effect van vrije radicalen, dat wordt tegengegaan door antioxidanten in de druiven;
 • anti-kanker, die verband houdt met het verwijderen van vrije radicalen uit het lichaam.

Extract van rode peper

Waarbij de hoofdrol wordt gespeeld door een van de ingrediënten, capsaïcine, die niet alleen verantwoordelijk is voor de pittige smaak. Dit reukloze alkaloïde is effectief bij de behandeling van vele ziekten, waaronder gewrichten, en wordt gebruikt als een preventieve maatregel:

 • De pijnlijke en ontstekingsremmende eigenschappen maken het ideaal voor gewrichts- of spierziekten die precies deze oorzaken hebben;
 • de ontwikkeling van tumoren, die wordt beïnvloed door anti-oxidanten die de oorzaken ervan effectief wegnemen;
 • Ontspannende spierkrampen, zodat u snel verlichting kunt voelen en niet meer hoeft te klagen over vervelende rugpijn.

Menthol

Het laatste maar zeer belangrijke onderdeel van Hondrowell, waarvan het gebruik volledig gerechtvaardigd is. De primaire bron van menthol is pepermunt en het wordt vaak gebruikt in veel medische preparaten. Het effect ervan is dat de sensorische zenuwen direct worden aangetast, wat een aangenaam gevoel van afkoeling geeft en veel minder pijn, jeuk of branderigheid op de plaats van toepassing. Daarom kan het worden beschouwd als effectief in lokale anesthesie, en bovendien heeft het een gunstig effect op de verbetering van de bloedcirculatie, met name in de spieren en gewrichten.

Hondrowell – eenvoudig gebruik en hoge, bewezen effectiviteit

Dankzij de unieke formule is de Hondrowell-spray uiterst gemakkelijk in gebruik, breng een kleine hoeveelheid aan op het gebied van de pijn en masseer zachtjes in tot deze volledig is geabsorbeerd. Indien nodig kan een extra dosis worden toegepast en bij voorkeur regelmatig worden gebruikt gedurende meerdere dagen op hetzelfde moment van de dag. De talrijke voordelen ervan worden aangegeven door specialisten in de behandeling van spier- of gewrichtsaandoeningen, maar ook door patiënten die er vele jaren van lijden aan hebben overgehouden. We sluiten ons ook aan bij hun uitgesproken positieve meningen, de belangrijkste voordelen van een behandeling met Hondrowell zijn:

 • breed scala van gebruik, van posttraumatische pijn tot reumatische artritis of artritis;
 • snelle verlichting van zelfs ernstige pijn;
 • snelheid van de actie, en opluchting zal worden gevoeld na slechts ongeveer 30 minuten;
 • reconstructie van de beschadigde gewrichtsweefsels, in bijna 99 procent van de gevallen;
 • het voorkomen van het uitspoelen van calcium uit het lichaam en daarmee het voorkomen van osteoporose;
 • Verbetering van de algehele gezondheid dankzij het hoge gehalte aan voedingsstoffen.

Hondrowell – snelle aankoop, waardoor een origineel en effectief product wordt gegarandeerd

Het kopen van de Hondrowell is kinderspel en het enige wat je hoeft te doen is naar de website van de fabrikant. Er is een contactformulier waar u alleen uw naam en telefoonnummer hoeft op te geven. Alle andere formaliteiten met betrekking tot de aankoop worden afgehandeld in een gesprek met een adviseur, die u zeker zal terugbellen, en de huidige prijs van een pakket van de voorbereiding is 38 €.

hondrowell pakketten