Hoevelen van ons, die ‘s morgens voor een spiegel staan, vinden dat het haar op ons hoofd te dun is geworden en dat de kaalheid steeds meer en meer uitgesproken wordt. Hoewel dit meestal een volledig natuurlijk proces is, als het te snel is, kan het een teken zijn van laesies in de hoofdhuid, een van de meest voorkomende oorzaken van vroegtijdige alopecia.

De gezondheidstoestand weerspiegelt de staat van ons haar.

alopecia

Haaruitval is meestal direct gerelateerd aan onze gezondheid. Een slechte werking van het lichaam, een verzwakt immuunsysteem en zelfs een gebrek aan vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen, dit alles heeft snel invloed op de conditie van het haar. Het wordt bros en bros, en dit is de eerste stap naar versnelde kaalheid, die moeilijk te controleren zal zijn. Helaas blijkt vaak dat we lijden aan verschillende huidziekten, waarvan de behandeling moeilijk en langdurig is, en elke nalatigheid kan leiden tot ernstige complicaties.

De meest voorkomende ziekten, waarvan het symptoom alopecia is.

symptoom alopecia

Het valt niet te ontkennen dat het aantal huidaandoeningen in verband met haaruitval enorm is en dat het vele uren zou duren om ze te leren kennen. Laat me daarom enkele van de meest voorkomende symptomen presenteren en de belangrijkste daarvan beschrijven, terwijl ik waarschuw dat het optreden ervan alleen goed kan worden gediagnosticeerd door een gespecialiseerde arts. Alopecia, de nachtmerrie van alle mannen, kan onder andere veroorzaakt worden door:

  • dermatofytose, een groep ziekten veroorzaakt door verschillende soorten schimmels. Het komt voor op zowel een gladde als harige huid, en de symptomen zijn onder andere purulente zweren, peeling van de epidermis, verkleuring en ontstoken gebieden van ontsteking. De behandeling is gebaseerd op de toediening van effectieve antischimmelmiddelen en het handhaven van een hoog niveau van hygiëne,
  • folliculitis, meestal purulent, veroorzaakt door stafylokokken. In de loop der tijd verschijnen er puistjes en puistjes op de huid, begint het haar uit te vallen als gevolg van schade aan de balg en laat de ziekte in veel gevallen lelijke littekens achter,
  • lupus erythematosus, een ernstige auto-immuunziekte die leidt tot chronische en moeilijk te behandelen inflammatoire aandoeningen. Een van de symptomen is progressief haarverlies, helaas onomkeerbaar in ernstige gevallen. De hoofdhuid kan ook te maken krijgen met uitgebreide, geïnfiltreerde laesies met een ruw oppervlak veroorzaakt door keratinisatie van de haarzakjes.

Profolan – zal geen rekening houden met tekorten in het lichaam, het effect – geen haaruitval.

Profolan capsules

Deze ziekten kunnen iedereen van ons overkomen, maar voor een groot deel kunnen we ze voorkomen door ons lichaam van alle noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien. Hiervoor worden zorgvuldig geselecteerde preparaten en voedingssupplementen gebruikt, en het beste wat ik kan doen is ze te gebruiken. Profolan. De meningen die op het internet te vinden zijn en bij professionals presenteren het als een effectief middel om alles te bieden wat je nodig hebt om haaruitval en de snelle groei van nieuw haar te stoppen. Ze overtuigden mij en ik kocht een pakket voor een test, rechtstreeks van producentDe prijs is €49,-. Aanvankelijk leek het me aanvankelijk geen lage prijs, maar de eerste weken van het gebruik overtuigde me er al van dat Profolan is het geld waard. Het haar begon terug te groeien in een tempo dat ik niet had verwacht, maar het belangrijkste is dat het sterk is en zijn oude kleur heeft teruggewonnen. Dit is te danken aan de samenstelling van deze magische tabletten, gebaseerd op plantenextracten van brandnetel en veldpaardenstaart, die vitaminen B6, E, A en mineralen bevatten, ideaal voor het herstel van beschadigde, verzwakte haarstructuur. Samen met l-cysteïne-aminozuren en taurine, die deelnemen aan het proces van goede celvoeding en de haargroei stimuleren, vormen ze Grow 3, een unieke stof die DHT blokkeert, de directe oorzaak van beschadiging van de haarfollikel. Ik consumeer Profolan Sinds enkele maanden en ik bevestig dat het een zeer goed product is, dat zich gunstig onderscheidt van andere preparaten die alopecia voorkomen. Het heeft ook geen bijwerkingen, dus het gebruik ervan is 100% veilig.