Hydrominum is een van de populairste voedingssupplementen voor overtollig water in het lichaam. Deze aandoening kan veel vrouwen met overgewicht treffen, ook u. Hoe herken je dat water in ons lichaam stopt? Hoe er mee om te gaan? Een manier kan zijn om populaire tabletten in te nemen Hydrominum. Onze redactie heeft echter besloten om te controleren of deze effectief zijn. Wij nodigen u uit om het product te beoordelen!

Hydrominum – samenstelling en actie

Hydrominum tabletten

Als uw probleem een teveel aan water in uw lichaam is, kunt u zich gezwollen en zwaar voelen. Bovendien, dames die de neiging hebben om water te accumuleren meestal gewichtstoename. Hoe er mee om te gaan? Tegen dergelijke problemen komt uit Hydrominum. Het is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediënten. Een daarvan is een extract van de cactusvijg.

fruit

De plant is een rijke bron van vitamine A, C, E, B1 en B6. Bovendien bevat het mineralen zoals calcium, magnesium, natrium, kalium, kalium, fosfor, ijzer en vezels. Dit is echter slechts het begin van een aantal voordelen van de plant. We zullen ook vinden in de samenstelling ervan:

  • organische zuren,

  • flavonoïden,

  • alkaloïden,

  • betalaine.

Prickly pear heeft ontstekingsremmende, pijnstillende, anti-oxidant, anti-virale, lactogene en voorkomt zelfs diabetes. De plant kan ook behulpzaam zijn bij antikankerprofylaxe. Studies tonen aan dat de verbindingen ervan de proliferatie van baarmoederhals- of eierstokkankercellen remmen. Sinds enige tijd wordt ook getest of de cactusvijg het zogenaamde X-syndroom kan behandelen. Het is een metabool syndroom, dat zich uit in abdominale obesitas. Een studie van 132 mensen met overgewicht toonde aan dat bij 50%van de proefpersonen de toediening van voedingsvezels geïsoleerd uit cactusvijgen een spiermassa verlies tot 2,4 kg veroorzaakte. Andere tests hebben aangetoond dat de plant vet van voedsel in het maagdarmkanaal bindt. Hierdoor wordt het niet geabsorbeerd en wordt het uitgescheiden, met als gevolg dat ons lichaam het minder neerlegt en niet meer weegt.

Een ander ingrediënt Hydrominum is extract van paardenbloemwortel.

bolem

We kennen allemaal deze plant. De populaire melk heeft vele eigenschappen die ook door vermageringsdieetpersonen gewaardeerd moeten worden. Vooral de paardenbloemenwortel is rijk aan een aantal vitaminen en mineralen. Een van de eigenschappen van dit deel van de plant is dat het de stroom van gal van de follikel naar de twaalfvingerige darm vergemakkelijkt. Op deze manier voorkomt het stagnatie en galstenen en ziekten van het biliaire kanaal. We zijn echter het meest geïnteresseerd in het feit dat de paardenbloem rijk is aan inuline. Dit ingrediënt heeft een positief effect op de koolhydraatstofwisseling, omdat het de verbranding van suikers uit het spijsverteringsstelsel vertraagt. De plant, vergelijkbaar met het bovenstaande, kan ook worden gebruikt voor kankerpreventie. Het ondersteunt het best de therapie van mensen met leukemie en de strijd tegen borstkankercellen.

Voedingssupplement Hydrominum is ook rijk aan brandnetel.

plant

De plant ondersteunt de behandeling van nierstenen, maar wat belangrijk is, het voorkomt afzettingen en waterretentie in het lichaam. Daarnaast wordt het gewaardeerd door mensen die zich willen ontdoen van extra kilo’s, omdat het de stofwisseling vergemakkelijkt, de eetlust verhoogt, het spijsverteringsstelsel reinigt en een gunstig effect heeft op de ziekten van de maag, alvleesklier of lever. Brandnetel verlaagt ook de bloedsuikerspiegel en de bloeddruk.

Groene thee extract is een ander bestanddeel van het supplement Hydrominum.

infusie

Over de waardevolle eigenschappen van deze plant hebben we al geschreven in een van onze vorige artikelen. Groene thee ondersteunt het dieet van afslankende mensen zeer goed. De catechines die erin zitten remmen de opname van vetten uit voedsel en verhogen hun verbranding tijdens de stofwisseling. Groene thee versnelt ook de thermogenese. Het proces bestaat uit het verhogen van de temperatuur van ons lichaam, en dus branden we meer en sneller. Echter, om het effect van groene thee in dit aspect van onze gezondheid op te merken, is het de moeite waard om het gebruik van verschillende soorten stimulerende middelen zoals alcohol of sigaretten te beperken. De verbindingen die ze bevatten beperken het antioxidant effect van catechinen op het lichaam. Daarnaast voorkomt groene thee de schadelijke effecten van vrije radicalen, dus door het regelmatig te drinken, zal uw huid mooi en jong blijven voor een lange tijd. Studies tonen ook aan dat de inname van planten in grote hoeveelheden de incidentie van atherosclerose vermindert. Groene thee heeft ook een veilige hoeveelheid cafeïne. Door het regelmatig in te nemen in voedingssupplementen hebben we meer energie en denken we nuchter na. Daarnaast groene thee:

  • voorkomt parodontosis,

  • verbetert het uiterlijk van de huid,

  • Ondersteunt het cardiovasculaire systeem,

  • bestrijdt cellulitis.

Het laatste ingrediënt van Hydrominum is druivenpit extract.

bessen

Sommigen van ons spuwen de zaden uit door deze vrucht te eten. Doe dit vanaf nu in geen geval meer, want druivenpitten hebben veel gezondheidsbevorderende eigenschappen. Bovenal zijn ze een bron van antioxidanten. Deze beschermen ons lichaam op hun beurt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en snelle huidveroudering. Druivenpitten leveren ook vitamine C en bètacaroteen. Dit laatste moet vooral in de zomer worden geconsumeerd, omdat het de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Druivenpitten reinigen ook het bloed, voorkomen kanker, verminderen de schadelijke effecten van roken, hebben een antibacteriële en ontstekingsremmende werking en beschermen zelfs onze longen, bijvoorbeeld tegen de beruchte smog. De druiven zelf, op hun beurt, zijn rijk aan resveratol, die helpt om lichaamsvet te verminderen.

Lees ook een review Hepaslimin!

Hydrominum – effecten en bijwerkingen

De ingrediënten in Hydrominum zijn om cellulitis te verminderen, gewichtsbeheersing te vergemakkelijken, afslanken te helpen, overtollig water uit het lichaam te verwijderen en toxines uit het lichaam te elimineren. Kan regelmatig gebruik van het preparaat echter wel bijwerkingen veroorzaken? De fabrikant belooft dat Hydrominum geen bijwerkingen zal veroorzaken. Er zijn echter enkele contra-indicaties voor het innemen van tabletten. Ze mogen niet worden gebruikt door mensen met een verminderde nierfunctie of met diuretica.

Hydrominum – prijs

Een pakketje tabletten Hydrominum kost ongeveer 6 €.

Hydrominum – redactionele adviezen

Hoe hebben onze testen van de voorbereiding zich met elkaar vergeleken? Helaas heeft een regelmatige behandeling met het product bij geen van de vrouwen tot een vermindering van het vetweefsel geleid. Sommigen van hen merkten echter op dat Hydrominum de zwelling en het gevoel van zwaarte van het lichaam vermindert. Dus als u op zoek bent naar een product dat water uit uw lichaam verwijdert, en u zult zichtbare effecten merken in de vorm van gewichtsverlies, dan hoort Hydrominum er niet bij. Natuurlijk, als je zeker weet dat je lichaam te veel water ophoopt, kun je het supplement proberen. Wij garanderen echter niet dat het effectief zal zijn. Dus wat te doen als uw overgewicht probleem aanhoudt? Het is de moeite waard om een ander product uit te proberen dat door onze redactie wordt aanbevolen en getest. Een van hen kan Green Barley Plus zijn.

Green Barley Plus, d.w.z. de kracht van groene gerst gesloten in capsules!

Green Barley Plus

Green Barley Plus hebben we enige tijd geleden getest. Degenen onder u die geen recensies hebben gelezen, moedigen u van harte aan om dit te doen, en in deze inzending schrijven we een korte herinnering aan de voorbereiding. Green Barley Plus in zijn samenstelling heeft groene gerst. Als je overgewicht hebt, heb je waarschijnlijk al meer dan eens over deze plant gehoord. Het supplement ondersteunt de vetverbranding, reinigt het lichaam van gifstoffen en bestrijdt cellulitis. Daarnaast onderdrukt groene gerst de eetlust, ondersteunt de spijsvertering en verlaagt het slechte cholesterolgehalte.

De eerste effecten van Green Barley Plus kunnen al na twee maanden behandeling worden waargenomen. Een deel van de testers viel met behulp van het supplement tot 12 kg. U vraagt zich waarschijnlijk af hoeveel de voorbereiding kost. Voor een maandelijkse behandeling Green Barley Plus betaalt u 49 €. Echter, voor regelmatige lezers van de blog hebben we een kleine korting voorbereid. Klik op de foto hieronder en doe uw eerste boodschappen nog 20% goedkoper.

Green Barley Plus

Samenvattend de herziening van het voedingssupplement Hydrominum moeten we opmerken dat het preparaat helaas niet een van de meest effectieve is. Sommige vrouwen die het testten rapporteerden minder zwelling van het lichaam, maar geen van hen, die de voorbereiding regelmatig namen, verloor gewicht. Dus als u op zoek bent naar een supplement dat echt effectief is, probeer dan Green Barley Plus. De voorbereiding heeft al enige tijd geleden een positief advies van ons team gekregen. Denk aan de bovenstaande korting en vechten voor een slank figuur vandaag.

Green Barley Plus vak