Het eerste idee dat ik bedacht toen ik besloot om mijn 15 kg overgewicht af te werpen was om thee te kopen om af te slanken. De behandeling duurde niet te lang. Helaas is dit soort specificiteit niet helemaal veilig en het is de moeite waard om er een beetje over te leren voordat je het elke dag gaat drinken.

Thee om af te slanken kan worden gevonden op de planken van de winkel een heleboel. Sommige zijn veilig voor de gezondheid, omdat ze kruiden bevatten die de stofwisseling licht stimuleren, terwijl andere een zeer grote invloed hebben op het spijsverteringsstelsel, dus wees voorzichtig. De grootste voorzichtigheid moet worden betracht bij het gebruik van Figura 1-thee en alle andere theeën die uit senes of kruimel bestaan. Beide kruiden hebben een sterk laxerende werking. Dagelijks diarree is zeker niet de juiste manier om af te vallen. Op deze manier kun je je lichaam gemakkelijk uitdrogen en tegelijkertijd alle belangrijke mineralen uit jezelf spoelen.

Door regelmatig laxerende thee te drinken, regelen we het spijsverteringsstelsel, dat nog steeds kunstmatig gestimuleerd wordt om harder te werken. Het effect van het stoppen van dergelijke theeën kan een sterke constipatie zijn – de darmen, die gewend zijn geraakt aan helpers, beginnen veel langzamer en minder efficiënt te werken.

De conclusie is dus één ding – het is beter om laxerende thee te vermijden. Dit is zeker niet de juiste richting om gewicht te verliezen. Ze kunnen af en toe gebruikt worden, bijvoorbeeld als we tijdelijk worstelen met constipatie. Regelmatig drinken van dergelijke specifieke kenmerken kan zeer oninteressante complicaties hebben.