iWhite advies

Ik was hier een tijdje niet, maar vandaag kom ik terug met een beschrijving van mijn volgende overgangen in verband met de zoektocht naar een manier om witte tanden te krijgen. En ik zal je vertellen over de twee supplementen die ik heb geprobeerd. Op een gegeven moment was ik er zeker van dat ik gedoemd was om miljoenen uit te geven bij de tandarts, maar uiteindelijk…. Oké, maar één voor één: )

Hoewel de meeste voorbereidingen volledig tegenstrijdige meningen hebben en het moeilijk is om iets te kiezen wat alleen maar GOED is, heb ik besloten om eerst een product met de naam iWhite te gebruiken.

iWhite – de eerste keuze is niet altijd de beste

Ik heb het besteld op de website van de fabrikant (kosten 29 €). Ik zag in prijsvergelijkingsmotoren dat het mogelijk is om op andere plaatsen goedkoper te kopen, maar op de een of andere manier denk ik dat het het veiligst is om direct te kopen, en niet van sommige online verkopers. In ieder geval bevat de set 10 overlays voor tanden die al witmakende gel bevatten. Dit zijn overlays voor boven- en ondertanden, dus ze worden gebruikt voor vijf behandelingen. Het is prettig dat de gel op hen wordt aangebracht op een zodanige wijze dat de gel zowel op het uitwendige als het uitwendige oppervlak van het gebit inwerkt. En je hoeft niets groots te doen met deze overlays. Zoals de folder zegt, heb ik mijn tanden gepoetst, mijn overtrekken aangetrokken en 20 minuten gewacht. En dus voor de komende vijf dagen….

Mijn indrukken? Als het gaat om het gebruik van iWhite-overlays, is het heel eenvoudig te gebruiken. Een beetje …. problematisch om een andere reden – gedurende deze 20 minuten had ik een vreemde speekselvloed en het was moeilijk om normaal speeksel te slikken. Ik moest de hele tijd bij zakdoeken zitten. Ten tweede, waarschijnlijk is de lengte van mijn tanden langer dan sommige normen, omdat ze simpelweg niet in deze overlay pasten. Ik was een beetje bang dat mijn tanden zouden verbleken, en het tandvlees zou verkleuren, waardoor het effect van ongewassen tanden zou ontstaan…… Helaas is het probleem verdwenen, want ik had niet echt gemerkt dat het gebruik van iWhite in die paar dagen effect had. En de laatste test was de ontmoeting met mijn vriend. Ik heb Monica enige tijd geleden verteld dat ik van plan was om iets whitening toe te passen op mijn tanden. En nu, toen we elkaar bij het eten zagen en ik al na de behandeling van Iwhit was, vroeg ze me na een uurtje praten wanneer ik eigenlijk iets voor mijn tanden wilde kopen, want misschien wilde ze iets voor zichzelf kopen…. Ze is mijn vriendin, maar ik schaamde me om toe te geven dat ik al iets had toegepast…. Nou, dat moest je wel accepteren. Het eerste schot in één product is een misverstand. Maar het was niet het einde van mijn repetities!

iBright – hoe positief verrast ik was

Deze keer vond ik een product met een vergelijkbare naam – iBright – op mijn doelwit. Ik denk dat een van jullie iets over hem heeft geschreven in je commentaar. En het internet zegt dat het werkt. Ik was, geef ik toe, sceptisch, teleurgesteld in zo’n groot wit, maar ik moest het blijven proberen. Bovendien zei een vriendin van mij (ik heb haar eindelijk over de laatste behandeling verteld) dat ze het volgende product met mij zou proberen.

Ik heb ook iBright besteld op de website van de fabrikant. De prijs was hoger (55 € per verpakking) maar ze hebben zo’n coole promotie dat je twee verpakkingen kunt bestellen voor 95 €. Ik deelde de kosten met Monika in de helft en dankzij dat we er nog beter in zijn geworden: )

iBright

We hebben een afspraak met mij om dit product voor het eerst uit te proberen. U kunt kiezen voor een 5-daagse of 7-daagse behandeling. Wij hebben allebei gekozen voor de langere, hoewel Monika naar mijn mening niets te klagen heeft als het gaat om tanden. Oké, dus we hadden een “procedure” op de eerste, vierde en zevende dag. De “procedure” zelf – een cliché. Maak uw tanden een minuutje schoon met een van de zakdoekjes uit de set, vooraf ingevet met een voorbereidende gel (de gemakkelijkste manier is om uw vinger erin te wikkelen). Smeer vervolgens de dop in met de juiste gel, bevestig een LED-lampje, steek het in je mond en zet de lamp aan. En we houden 30 minuten aan (op de eerste dag, op de vierde en zevende dag slechts 10 minuten). Alles wordt in detail beschreven in de bijsluiter en elke bereiding wordt dienovereenkomstig gemarkeerd. Het moeilijkste was om 30 minuten lang niet te praten, haha. Misschien is het beter om deze behandeling alleen thuis te doen. Maar we hebben de tv-show aangezet en het was in orde! ; )

Het belangrijkste in dit alles waren de effecten. En ik zal u eerlijk zeggen dat we na 7 dagen allebei erg blij waren met het resultaat! Natuurlijk, Monika meer – haar glimlach scheen praktisch als een ster uit de VS. Maar ze had ook al eerder meer goed verzorgde tanden. Het effect is in mijn geval op dit moment echt bevredigend – de tanden zijn wit, zonder verkleuring. Misschien mis ik nog steeds de “Hollywood” look een beetje meer, maar van wat ik van mijn vriendin kan zien, is nog een 7-daagse behandeling met iBright waarschijnlijk genoeg en zien we er allebei uit als sterren: ) Ik beveel het echt, echt, echt, echt aan. Als je, net als ik, in de spiegel kijkt en spijt hebt van elke gerookte pijp, dan is dit de oplossing voor jou! Hoewel, zoals u van ons kunt zien, het product werkt voor mensen met verschillende bronnen van verkleuring.