De problemen van mannen met de potentie, d.w.z. het onvermogen om een goede en langdurige erectie te verkrijgen, treffen elk jaar meer en meer mannen, meestal ouder dan 40-50 jaar. Aanvankelijk onderschat en overschaduwd door vermoeidheid of stress op het werk, nemen ze geleidelijk toe in frustratie en kunnen ze, als ze niet goed worden behandeld, zelfs leiden tot impotentie. Dit veroorzaakt op zijn beurt ernstige problemen in de relatie, en seksuele onzekerheid tussen u en uw partner is een eenvoudige manier om ernstige depressies te voorkomen die de tussenkomst van een gespecialiseerde arts vereisen. Het beste is dus om de situatie niet te onderschatten en de juiste behandeling toe te passen, en een van de bekendste preparaten om de oorzaken van erectieproblemen te helpen elimineren is yohimbine. Het wordt ook gebruikt als een overtollige vetverbrander, en of het effectief en veilig is zal later in de tekst worden getoond.

Erectieproblemen – wat zijn hun oorzaken en hoe ze effectief te behandelen?

erectieproblemen

Iedereen die geconfronteerd wordt met een erectiestoornis moet zich in de eerste plaats realiseren dat dit geen reden tot schaamte is, maar dezelfde ziekte als andere ziekten, hoewel de oorzaken verschillend kunnen zijn. Dit zijn de redenen waarom de behandeling voor elke patiënt afzonderlijk moet worden gekozen, hoewel stoffen zoals yohimbine een breed werkingsspectrum hebben, wat een uitzonderlijk groot aantal gefrustreerde mannen helpt.

De meest voorkomende oorzaken van een erectiestoornis

 • mentale achtergrond, angst om het te benaderen of onwil om het te benaderen, vaak als gevolg van de remmingen van de kindertijd, van de manier van opvoeden, van de manier van het tonen van seks als iets totaal verwerpelijks;
 • sterke, langdurige stress en even sterke lichamelijke vermoeidheid, bijvoorbeeld als gevolg van de aard van het werk of van problemen in het privéleven;
 • naast elkaar bestaande ziekten, met name hart- en vaatziekten, atherosclerose, arteriële hypertensie of even gevaarlijke diabetes;
 • een te laag niveau van testosteron en andere hormonale onevenwichtigheden;
 • complicaties na een beroerte;
 • ruggengraataandoeningen die resulteren in druk op of schade aan het ruggenmerg;
 • neurologische aandoeningen;
 • het drinken van grote hoeveelheden alcohol en misbruik van andere stimulerende middelen, waaronder roken.

Het belangrijkste is om een van de bovenstaande oorzaken zo snel en correct mogelijk te herkennen, maar in de meeste gevallen kunnen openbare middelen zoals afrodisiaca zoals yohimbine helpen.

Johimbina – de oorsprong van dit populaire afrodisiacum

Het valt niet te ontkennen dat het woord johimbin bij de meeste mannen bekend is, zelfs niet bij mannen van middelbare leeftijd, en de ongelooflijke verhalen die over de actie ervan worden verteld, hebben de blijvende populariteit ervan aanzienlijk beïnvloed. Sommige van deze verhalen hebben weinig te maken met de realiteit, maar hun effectiviteit in het verhogen van het mannelijk libido is onmiskenbaar, en ze hebben ook een ander gebruik gekregen als een vetstofwisselingsstimulans die het mogelijk maakt om overtollig vet uit verschillende delen van het lichaam te verwijderen.

Johimbina kwam uit Afrika naar ons continent, waar het wordt gewonnen uit de bast van de boom genaamd c, ook wel bekend als de boom van de potentie en eeuwenlang gebruikt als afrodisiacum. De bast zendt een alkaloïde uit met een uiterst complexe chemische formule, C21H26O3N2, en daaruit wordt door chemische synthese yohimbine hydrochloride, bekend op de farmaceutische markt sinds de jaren 1950, verkregen. Johimbine in deze vorm wordt toegevoegd aan tal van erectiemiddelen en volledig legaal verkocht, ook in ons land, waar het op de lijst van beschikbare geneesmiddelen staat, uiteraard alleen op recept.

Johimbine – eigenschappen en effecten op de potentie

johimbine

Johimbina, als een potentieverhogend middel, heeft erkenning gekregen bij patiënten en artsen die dit soort ziekten behandelen, maar het gebruik ervan brengt niet volledig de resultaten die we ervan verwachten. Het is in de eerste plaats een stof met een uitzonderlijk sterk stimulerend effect, dat in sommige gevallen zeer onaangename gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Na inname van yohimbine ontstaat een snelle erectie, voornamelijk door de werking van tryptamine, die de afscheiding van noradrenaline in het sympathische systeem en de epinefrine in de bijnieren verhoogt. Het zogenaamde centrum dat verantwoordelijk is voor de erectie, gelegen in het ruggenmerg, wordt gestimuleerd, de bloedvaten die de penis van bloed voorzien worden meer uitgezet. Bovendien heeft yohimbine een goede invloed op het algemene mentale welzijn, waardoor het een uitstekend humeur heeft, het verhoogt ook de gevoeligheid voor tactiele prikkels, wat resulteert in een betere ervaring van de sensaties van seks.

Johimbine – dosering en mogelijke bijwerkingen

Als u besluit om geneesmiddelen te gebruiken voor potentie die yohimbine bevatten, wees dan bijzonder voorzichtig en volg altijd de instructies van uw arts op. Het grootste probleem is dat het niet echt mogelijk is geweest om te bepalen hoeveel ervan veilig is voor de gezondheid. De meeste artsen adviseren om niet meer dan 50 mg per dag te gebruiken, bij voorkeur in 3 doses, en alleen in dit geval zijn er geen nadelige effecten waargenomen, en in geval van overdosering van yohimbine kunnen ze echt ernstig zijn. Veel mensen riskeren zelfs hun gezondheid en zelfs hun leven door onbewezen, ongecertificeerde preparaten te kopen bij onzekere bronnen, die meestal illegaal verkrijgbaar zijn. Er is niets te riskeren, vooral omdat de lijst met mogelijke bijwerkingen van yohimbine erg lang is en je zult er zulke kwalen als..:

 • een oncontroleerbare verhoging van de bloeddruk;
 • hartkloppingen;
 • ernstige hoofdpijn en duizeligheid die zelfs tot bewusteloosheid kunnen leiden;
 • hevige allergische reacties, roodheid van de huid;
 • misselijkheid en zelfs braken;
 • overmatig zweten;
 • motorische stoornissen, spiertrillingen;
 • hallucinaties met een hoge overdosis.

Bovendien zijn er veel contra-indicaties, die ook niet onderschat mogen worden, en alles wat yohimbine bevat, is zeker niet aan te raden voor heren die klagen:

 • schildklierziekte;
 • hypertensie en andere hart- en vaatziekten;
 • maag- en twaalfvingerige darmzweren.

Johimbine mag niet worden gemengd met andere geneesmiddelen waarmee het kan interageren, met name die welke tyramine bevatten.

Johimbina – vermageren op eigen risico

Hoewel de belangrijkste toepassing van yohimbine is om te helpen met erectiestoornissen en andere problemen met het mannelijk libido, kiezen veel mensen er ook voor om het te gebruiken als afslankingsmiddel. Zij doen dit op eigen risico en de gevolgen van dergelijk onverantwoordelijk gedrag kunnen werkelijk tragisch zijn. Op het web kunnen we zo nu en dan, helaas, opnieuw uit onbewezen bronnen, informatie tegenkomen dat yohimbine effectief vetweefsel verbrandt, waardoor het makkelijker wordt om snel gewicht te verliezen. Er zit veel waarheid in dit, deze stof intensiveert de processen van liposis, dat wil zeggen, het verbranden van vet van de plaatsen waar het zich het meest heeft opgehoopt, dat wil zeggen, van de dijen of de buik, maar tegen welke hoge prijs?

De meeste slimmers volgen op deze manier geen enkele aanbeveling op en overschrijden herhaaldelijk de toegestane doses, wat vrijwel onmiddellijk leidt tot de hierboven beschreven bijwerkingen, en in plaats van gewicht te verliezen, wachten ze op een lange en dure behandeling, waar het in veel gevallen te laat voor kan zijn. Er zijn andere preparaten, voedingssupplementen op basis van 100% veilige, natuurlijke ingrediënten, waardoor we niet alleen onze mannelijkheid terugkrijgen, maar ook een slank, gespierd figuur krijgen zonder een gram vet.

Eron Plus – erectie en potentie altijd op het hoogste niveau

eron plus capsules

Het eerste dergelijke supplement, dat ook door veel specialisten wordt aanbevolen, is Eron Plus, waardoor een erectiestoornis alleen maar een onaangename herinnering zal worden. We krijgen een effectieve set van twee tabletten, waarvan de ene twee keer per dag en de andere keer Eron Plus Before eerder, zoals de naam al suggereert vlak voor de geslachtsgemeenschap. Het belangrijkste is natuurlijk hun samenstelling, in tegenstelling tot yohimbine, die geen neveneffecten veroorzaakt, waarin we onder andere vinden:

 • macawortel, de beste mannelijke libidoversterker, die ook een effect heeft op de vruchtbaarheid door het aantal en de beweeglijkheid van het sperma te verhogen;
 • Gemalen foelie, d.w.z. tribulus terrestris, waardoor een goed testosterongehalte wordt gegarandeerd;
 • Koreaanse ginseng, zelfs een legendarisch afrodisiacum, verantwoordelijk voor een sterke en langdurige erectie;
 • I-arginine, wat de bloedtoevoer naar de genitaliën verbetert.

Dit alles is de beste garantie voor effectiviteit, wat volledig wordt bevestigd door de mening van Eron Plus, die alle aandoeningen in recordtijd wegneemt.

Rangschikking van de beste voorbereidingen voor penisvergroting

Fast Burn Extreme – veilige en snelle verbranding van vetweefsel

fast burn extreme

Wanneer potentieproblemen zijn opgelost, is het tijd voor een veilig gewichtsverlies, wat niet gegarandeerd wordt door yohimbine, maar Fast Burn Extreme, een nieuwe generatie vetverbrander. Het zou een belangrijk onderdeel moeten worden van elke behandeling die de verwachte resultaten moet opleveren, maar in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en een grote dosis dagelijkse lichaamsbeweging. Laten we eerlijk zijn, geen enkele aanvulling, zelfs niet één op basis van yohimbine, zal werken als we niet van de bank of de computer weggaan. Fast Burn Extreme is ontworpen om u te helpen zich te ontdoen van overtollig lichaamsvet, waaronder stoffen zoals:

 • groene thee extract, dat spijsverteringsproblemen, winderigheid of constipatie reguleert en het cholesterolgehalte in het bloed verlaagt;
 • Indiase brandnetel, d.w.z. forskolin, die de productie van insuline verhoogt om te helpen bij de vetverbranding, en ook het niveau van testosteron verhoogt;
 • garcinia cambogia, bron van hydroxycitroenzuur, een van de meest effectieve vetverlagers;
 • Turkse peper met verwarmende werking;
 • bitter sinaasappelextract, vol met synefrine, onderdrukt effectief de overmatige eetlust en geeft ook een injectie van energie die nodig is voor lichaamsbeweging;
 • cafeïne met een vergelijkbaar effect als synefrine;
 • hoge doses vitaminen en mineralen.

Regelmatig gebruik van het supplement stelt u in staat om de vetverbranding met maximaal 40 procent te verhogen, het voorkomt ook de herpositionering van het supplement, en het belangrijkste is dat het gebruik ervan geen bijwerkingen heeft. De prestaties van het lichaam worden verbeterd, wat op zich al een stimulans is voor meer beweging, en het beoefenen van sport zal niet alleen een afslankend effect hebben, maar zal ook een echt plezier zijn.

Zoals u kunt zien, kunt u de verwachte effectiviteit van het oplossen van erectie- en obesitasproblemen bereiken zonder de noodzaak van radicale oplossingen, en als zodanig, kijkend naar de bijwerkingen, kunt u johimbine overwegen. Ze hoeven natuurlijk niet in alle gevallen aanwezig te zijn, maar vanwege het hoge risico is het beter om het te redden door te kiezen voor Eron Plus en Fast Burn Extreme. Gedetailleerde informatie is te vinden op de websites van hun fabrikanten, u kunt ook een bestelling plaatsen voor een willekeurig aantal verpakkingssupplementen, altijd beschikbaar tegen aantrekkelijke, promotionele prijzen.