Depositphotos 74247197 s 2019

Puistjes, puistjes of puistjes die op het gezicht verschijnen, al deze onesthetische huidletsels die wijzen op het ontstaan van acne, vereisen een effectieve behandeling die een perfect gladde, gezonde teint teruggeeft. Meestal kiezen we voor een farmacologische behandeling, die snel de verwachte resultaten oplevert, maar met veel bijwerkingen tegelijk. Niet iedereen kan gemakkelijk de effecten van sterke antibiotica verdragen, wat leidt tot irritatie of roodheid van de opperhuid en in extreme gevallen zelfs een sterke allergische reactie. Daarom is het de moeite waard om een andere manier te overwegen om zich te ontdoen van eczeem, gebruik makend van wat de natuur ons geeft, namelijk de kracht van kruiden die helpen om acne en bijna elke andere huidziekte even effectief te genezen.

Kruidenbehandelingen – onmiskenbare voordelen voor de gezondheid van onze huid

Het belang van kruiden voor onze gezondheid mag niet onderschat worden en het gebruik ervan in de natuurgeneeskunde in het algemeen gaat duizenden jaren terug. Ze worden vaak gebruikt om veel medicinale preparaten te maken, waarvan de effectiviteit gelijk is aan die van zelfs sommige van de momenteel geproduceerde geneesmiddelen, die uitsluitend uit kunstmatige ingrediënten bestaan. Dit wordt beïnvloed door de overvloed aan voedingsstoffen die bepaalde kruidensoorten bevatten, waaronder die voor acne. Hoewel ze sterk van elkaar kunnen verschillen, zullen we in de meeste van hen zulke waardevolle ingrediënten vinden als...:

 • grote hoeveelheden vitaminen, zonder welke er geen sprake is van een gezonde, stevige en gladde huid. Vitaminen hebben ook een gunstige invloed op de algemene gezondheid van het lichaam doordat ze de behandeling van verschillende ziekten op gelijke voet met bijvoorbeeld het gebruik van geneesmiddelen ondersteunen;
 • Azulenen, stoffen die gekenmerkt worden door ontstekingsremmende en antibacteriële effecten, waardoor zelfs grote etterige puistjes snel genezen;
 • Tannines en flavonoïden, de eerste om de meeste bacteriën aan de oppervlakte van de huid te bestrijden en de tweede om de processen van de natuurlijke regeneratie te versnellen;
 • saponinen, die de opname van alle andere voedingsstoffen die aan het lichaam worden geleverd versnellen en vergemakkelijken, en die ook ontstekingsremmend en antibacterieel werken;
 • slijmstoffen, die de huid smeren, haar overmatige droogte voorkomen en, net als azulenen, een ontstekingsremmende werking hebben.

Kruiden voor acne – welke worden aanbevolen door artsen en apothekers?

Er zijn veel kruiden die de vorming van acneletsels kunnen voorkomen en kunnen helpen bij hun behandeling, maar voordat we besluiten er een te gebruiken, is het de moeite waard om grondig te leren over de werking en mogelijke contra-indicaties. Kruiden voor acne moeten ook worden geselecteerd op basis van het type van deze ziekte, andere voor hormonale acne, meestal gevonden in adolescenten, en anderen voor rosacea, bijzonder moeilijk te genezen. Er zijn veel voordelen aan zo’n natuurlijke behandeling, maar een paar ervan zouden ons moeten overtuigen om het onmiddellijk te gebruiken:

 • 100% natuurlijkheid van de behandelingsmethode, in de meeste gevallen zonder risico op complicaties;
 • snelle verwijdering van alle verminkende eczeem van de huid, ongeacht de ernst ervan;
 • herwinnen van een gezonde uitstraling, stevigheid, gladheid en natuurlijke kleur van de huid.

Als u niet weet welke kruiden u moet gebruiken, kunt u altijd een arts of apotheker in de dichtstbijzijnde apotheek raadplegen, of u kunt het gewoon aan uw moeder of grootmoeder vragen, die ze zeker zelf in hun jeugd heeft gebruikt. Er zijn echter verschillende planten met de hoogste behandelingsefficiëntie, en de meest populaire, die onmiddellijk gebruik waard is:

Goudsbloem – gele bloemen effectief, niet alleen in de behandeling van acne

Depositphotos 29288391 s 2019

Het eerste acne kruid dat in de tuin of weide te vinden is, zijn de goudsbloemen met hun karakteristieke gele kleur. Naast andere kruiden die vaak in de natuurgeneeskunde worden gebruikt, onderscheiden ze zich door hun veelzijdigheid in het gebruik, niet alleen bij het verwijderen van acneletsels. De meeste werkzame stoffen die dit mogelijk maken bevinden zich in de bloemblaadjes van de calendula, en dit zijn vooral stoffen zoals:

 • Vitamine C, vol met antioxidanten, zonder welke we niet kunnen dromen van een gladde huid zonder eczeem. Het meest effectief remt alle natuurlijke verouderingsprocessen van de huid, verwijdert vrije radicalen van de huid, herstelt de verloren kleur en elimineert verkleuringen. Het beschermt tegen de effecten van zonnestraling en ondersteunt de productie van huidstoffen, waaronder het belangrijkste collageen;
 • de hierboven beschreven saponinen en slijmvliezen;
 • flavonoïden, die helpen om giftige stoffen uit onder andere de lever te verwijderen,
 • Caretonoïden, de volgende antioxidanten, die bovendien de werking van het immuunsysteem, dat ook verantwoordelijk is voor de bescherming van de huid tegen acne, verbeteren.

Goudsbloem wordt meestal gebruikt in de vorm van zalven of crèmes, die gemakkelijk kunnen worden gekocht in schoonheids- en kruidenwinkels. Het is ook een bestanddeel van cosmetica, tonicums, zepen en gel voor het wassen van het gezicht, en hun delicaatheid maakt ze geschikt voor vrijwel elk huidtype, wat zelden negatieve allergische reacties veroorzaakt.

Trichromatisch violet – geschikt voor alle soorten acné – geschikt voor alle soorten acné.

Depositphotos 6827147 s 2019

Een ander kruid dat zeker de moeite waard is om aan te bevelen is het driekleurige viooltje, ook bekend onder de meer populaire naam Bratka. Deze kleurrijke bloemen, die ook in onze tuinen groeien, hebben veel geneeskrachtige eigenschappen, die hun effectiviteit aantonen bij de behandeling van ziekten zoals ontstekingen, hoge bloeddruk of reumatische pijnen, een veel voorkomende gewrichtsziekte. Ook hier is de samenstelling gunstig voor deze samenstelling, die naast een grote hoeveelheid vitamine C en mineralen ook stoffen met antioxiderende eigenschappen, met name gunstige bioflavonoïden en carotenoïden, kan vinden. Het effect op de acne komt er dan weer op neer dat het lichaam wordt gereinigd van de giftige stoffen die zich in het lichaam afzetten door de stofwisselingsprocessen te versnellen. Het heeft ook een reinigende werking op de huid, vermindert overmatige seborroe, een van de meest voorkomende oorzaken van puistjes, desinfecteert, helpt bij de behandeling van irritatie, antibacteriële en schimmelwerende effecten. Na het aanbrengen van de wrap of het regelmatig drinken van de bloemeninfusies 2 – 3 keer per dag, wordt de huid niet alleen gereinigd, maar ook net zo glad als voor het verschijnen van acneverschijnselen.

Aloë vera – helende kracht verborgen in dikke bladeren

Depositphotos 48421747 s 2019

Even populair bij de behandeling van acne en de verlichting van de effecten ervan is aloë vera, waarvan de karakteristieke, vlezige bladeren zijn vol sap rijk aan vitaminen uit groepen: A, B, C en E en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid van de huid: ijzer, zink, kalium, magnesium, natrium en calcium. Daarnaast bevat het sap ook talrijke aminozuren, organische zuren, vooral appelzuur, citroenzuur, kaneel en amber, polysacchariden en polypeptiden. Deze stoffen zijn aanwezig in perfect op elkaar afgestemde verhoudingen, in de vorm die het gemakkelijkst door het lichaam kan worden opgenomen, dankzij het aloë vera sap heeft het zo’n veelzijdig medisch gebruik en toont onder andere de volgende effecten:

 • anti-inflammatoire en antibacteriële;
 • Het hydrateert de huid van de epidermis tot in de diepste lagen en kalmeert alle roodheid en irritaties;
 • verheldert acnelittekens en verkleuringen;
 • het remmen van overmatige talgafscheiding;
 • die het verouderingsproces van de huid aanzienlijk remt en tegelijkertijd de regeneratie ervan versnelt.

Aloë masker kan echte wonderen verrichten, maar alvorens het aan te brengen is het de moeite waard om een minder blootgelegd stukje huid te controleren, als het geen allergische reactie veroorzaakt, wat helaas soms voorkomt in het geval van deze plant.

Brandnetel – steevast het beste voor de gezondheid en een beter uiterlijk van de huid

Depositphotos 8057627 s 2019

Brandnetel, die vaak voorkomt op weilanden en vaak ook in onze tuinen, wordt meestal behandeld als een onkruid zonder dat men weet welke waardevolle gezondheidseigenschappen het heeft. Het lijkt ons dat het alleen pijnlijke blaren en huidirritaties kan veroorzaken wanneer het in feite in staat is om het uiterlijk aanzienlijk te verbeteren, waardoor het gemakkelijker wordt om zich te ontdoen van de meeste acneletsels. Dit is te danken aan de rijke samenstelling, en in deze rokerige groene bladeren vinden we onder andere een rijke samenstelling:

 • vitaminen: A, B2, C, E, E, K;
 • mineralen: magnesium, ijzer, silicium, calcium, calcium, mangaan, zink, fosfor;
 • lecithine, mierenzuur, fytosterolen en natuurlijk siliciumdioxide.

Dankzij deze samenstelling onderscheidt brandnetel zich bijzonder goed van andere kruiden voor acne, die ontstekingsremmend werken, de genezing van wonden en eczeem versnellen of bestaande acnelittekens verminderen. Er zijn vele manieren om het te gebruiken, maar het is het beste om de producten in de samenstelling te gebruiken, niet alleen cosmetica voor de dagelijkse huidverzorging, en de voor de hand liggende voordelen van het gebruik ervan zullen ook ons haar voelen, dat dik en sterk zal worden, perfect gevoed door de bollen tot aan de uiteinden en niet meer zal uitvallen. We kunnen ook rekenen op de versterking van de nagels, die op hun beurt niet langer broos en broos zullen zijn.

Royal Skin 500 – nummer één in acnebehandeling

Royal Skin 500

Natuurlijk zijn kruiden niet de enige ingrediënten die de conditie van onze huid positief beïnvloeden, maar het is ook de moeite waard om een uitgebreid supplement te gebruiken, niet alleen om acne te behandelen, maar ook om de huid uitzonderlijk glad en elastisch te maken. Het is Royal Skin 500, gekenmerkt door de hoogste bewezen effectiviteit en een zorgvuldig geselecteerde samenstelling, waarin we onder andere kunnen vinden:

 • Vitaminen C en B7, dat is biotine. De eerste zal alle mogelijke ontstekingen verlichten, meestal onvermijdelijk in het geval van acneveranderingen die op het gezicht verschijnen, en de tweede zal effectief de talgafscheiding verminderen en de huidporiën zullen niet verstopt raken;
 • Hyaluronzuur, een echte hit, niet alleen in de cosmetica, maar ook in de geneeskunde. Het kalmeert ontstekingen en maakt de huid gladder dan geen enkele andere stof ooit eerder had gegeven;
 • collageen, een van de bouwstenen van de huid, en hier vindt u de gemakkelijk opneembare mariene variëteit;
 • zink, een effectieve antioxidant die de natuurlijke verouderingsprocessen van de huid en vrije radicalen, de oorzaak van veel ernstige ziekten, remt.

Royal Skin 500 kan veilig worden beschouwd als de nummer één in de behandeling van acne, en de positieve meningen die we erover kunnen vinden, bevestigen alle effecten van de actie volledig. Regelmatig gebruik van slechts 2 tabletten per dag maakt het mogelijk om 100% van alle huidletsels te elimineren, en de eerste resultaten kunnen worden gezien na slechts 3-4 weken van de behandeling. Voortzetting van de behandeling voor de komende maanden resulteert in een volledig genezen, perfect gladde teint, die in het geval van vrouwen zal spijtig genoeg onder de make-up te verbergen.

Royal Skin 500- zo eenvoudig mogelijk te kopen

Wij kopen de toeslag van de fabrikant, de kosten van één pakket bedragen slechts 32 €. Echter, op websitewaar u ook een bestelling kunt plaatsen, vindt u altijd aantrekkelijke prijspromoties, collectieve pakketten die ons een voorraad Royal Skin 500 geven die voldoende is voor de gehele behandeling, bestaande uit drie of zelfs zes pakketten.

Royal Skin 500