Kyöko Uno

Veel mensen, vooral vrouwen, klagen over een ernstige voetziekte die halluxen wordt genoemd, een pijnlijke degeneratie die zich vlak naast de grote teen voordoet. Deze zichtbare en helaas ook pijnlijke misvorming kan, indien niet goed behandeld, ernstige problemen bij het lopen veroorzaken. Dus als u een karakteristieke verdikking opmerkt, zoals een verdikking op uw voet, is het tijd om aan de slag te gaan, en een speciaal Kyöko Uno-correctieapparaat kan u helpen om de resulterende degeneratieve veranderingen snel te verwijderen.

Halluxen – symptomen en oorzaken van deze ziekte

halluxen

Halluxen, d.w.z. degeneratie op het gebied van de grote tenen, ook bekend als Haluks vagus, is een ziekte die elk jaar meer en meer mensen treft. Het meest zichtbare symptoom hiervan is de karakteristieke buiging van een grote vinger in de richting van de overige vingers, met gelijktijdige vervorming van de middenvoetsbeenderen. Bovendien is er de vervorming van het middenvoetsbeen-phalangeale gewricht en ontwikkelt zich hier een ontsteking, die geleidelijk aan niet alleen mobiliteitsproblemen, maar ook ondraaglijke pijn veroorzaakt. Indien niet behandeld, leiden halluxen tot de ontwikkeling van andere, gevaarlijkere ziekten, waaronder misvormingen van de andere vingers en de hele voet. Er zijn vele redenen voor het ontstaan ervan en een van de basisoorzaken is het dragen van slecht passende schoenen, die de vervorming van de voet veroorzaakt.

Interessant is dat deze ziekte vaker voorkomt bij vrouwen, van wie de meesten helaas enthousiast zijn over het dragen van hoge hakken. Zij zijn verantwoordelijk voor de automatische verkeerde uitlijning van de voet tijdens het lopen, wanneer het grootste deel van het lichaamsgewicht wordt overgedragen op de vingers, die niet zijn aangepast om dergelijke zware lasten te dragen. De grote vinger is onderhevig aan aanzienlijke vervorming, die voortdurend in de verkeerde positie beweegt, wat de verkeerde vorm van de voorkant van de schoen vaak verergert, meestal te smal en de tenen knijpend. Maar niet alleen slecht op elkaar afgestemde schoenen zijn de oorzaak van halluxen, die ook de oorzaak kunnen zijn van halluxen:

 • platte voeten;
 • genetische factoren, hebben studies aangetoond dat ze in een aanzienlijk aantal gevallen een erfelijke ziekte zijn;
 • andere aandoeningen die zich in het voetgebied ontwikkelen, zoals een achillespeescontractuur;
 • lange uren per dag staan in een staande positie, waardoor de voeten overbelast worden;
 • overgewicht en obesitas, evenals overgewicht en zwaarlijvige voeten;
 • fysiek trauma;
 • professionele sportactiviteiten, die talrijke verwondingen aan tenen en middenvoetsbeenderen en zelfs gewrichtsaandoeningen en -degeneraties veroorzaken.

Ongeacht de oorzaak van de halluxen, is het belangrijkste de juiste diagnose van de ziekte en de onmiddellijke toepassing van de juiste behandeling, en de methoden die worden gebruikt om ze kwijt te raken zijn verschillend, inclusief de uiteindelijke, d.w.z. chirurgische verwijdering. Halluxen zijn geen ziekte die op enigerlei wijze kan worden genegeerd, de bijbehorende pijn wordt soms ondraaglijk en soms blijkt dat de degeneraties zich tot nu toe al hebben voorgedaan, dat de enige oplossing de tussenkomst van een chirurg blijkt te zijn. Daarom is het de moeite waard om de conditie van uw voeten in de gaten te houden en zodra u de eerste symptomen van Haluks vagus opmerkt, moet u onmiddellijk het volgende aanbrengen Kyöko Unomodern en veilig om correctieve apparatuur te gebruiken die er in slechts 30 dagen mee om kan gaan.

Kyöko Uno – waarom specialisten het gebruik van een hallux-correctieapparaat aanbevelen

halluxmachine

De primaire taak van elk correctieapparaat, inclusief Kyöko Uno, is het snel verlichten van alle onaangename symptomen die gepaard gaan met halluxen en het zoveel mogelijk verwijderen van de degeneratieve veranderingen die zich hebben voorgedaan. Kyöko Uno werd ontwikkeld in de laboratoria van de fabrikant, in samenwerking met vele specialisten in de behandeling van voetziekten, en dus kunnen we rekenen op de hoge, bevestigde doeltreffendheid ervan. Het is zeker hoger dan veel andere gebruikelijke methoden, zoals geneesmiddelen, die alleen pijn of ontstekingen verlichten, fysiotherapeutische behandelingen met een vergelijkbaar effect als zalven of crèmes, of apparatuur gemaakt van siliconen. Natuurlijk kunt u de bovengenoemde operatie laten uitvoeren, wat tot voor kort de enige methode was die werd aanbevolen door specialisten die hun patiënten nu een alternatieve oplossing kunnen bieden, het gebruik van Kyöko Uno. Het is aan te bevelen voor elke vrouw die zich niet kan voorstellen dat ze in schoenen op een platte zool kan lopen en voor alle mensen die last hebben van de bovengenoemde, vaak voorkomende, platte voeten, ook de oorzaak van halluxen.

Kyöko Uno – op welk principe het werkt

Kyöko Uno

Tot voor kort waren de meeste patiënten die klaagden over het diagonaal palsyndroom alleen veroordeeld tot pijnlijke chirurgie en langdurige revalidatie. Vroegtijdige toepassing Kyöko Uno Het vermijdt dit niet alleen, maar is ook een uiterst zachte manier om van dit lastige probleem af te komen. Het hele behandelingsproces vindt plaats als gevolg van de innovatieve constructie van het apparaat, gebaseerd op een flexibele rail die zich aanpast aan de vorm van de voet en zo de degeneratie corrigeert die zich op de voet voordoet. De middenvoetsbeenderen worden altijd in de juiste anatomische positie gehouden, waardoor een van de belangrijkste oorzaken van de ziekte wordt weggenomen. De prestaties van de Kyöko Uno equalizer kunnen worden samengevat in een paar korte punten, en regelmatig gebruik van de equalizer biedt de volgende voordelen:

 • stelt u in staat om de ontwikkeling van halluxen in een vroeg stadium te stoppen, zodat u de noodzaak van een operatie kunt vermijden;
 • voorkomt de verdere ontwikkeling van degeneratie en elimineert de bijbehorende pijn die wordt veroorzaakt door naast elkaar bestaande ontstekingen, niet alleen van de slingerende teen, maar ook van de gewrichten;
 • bij het lopen de voet, vooral de grote teen, altijd in de juiste positie staat, worden alle onregelmatigheden tijdens het buigen gecorrigeerd;
 • Tegelijkertijd wordt de ontwikkeling van niet alleen halluxen, maar ook platte voeten beperkt.

Het gebruik van Kyöko Uno is eenvoudig, zet uw hoortoestel gewoon op een hallux en draag het een paar uur per dag. Het lage gewicht, slechts 23 g, belemmert de normale werking niet, het kan bijvoorbeeld ‘s nachts gedragen worden of met een equalizer in sportschoenen lopen. Deze laatste methode is effectiever, omdat de voet beter wordt gecorrigeerd tijdens natuurlijke bewegingen dan passieve rust, wanneer deze helaas kan terugkeren naar de vorige, onjuiste instelling. De eerste effecten van deze behandeling zullen al na 24 uur worden opgemerkt, wanneer de vingers weer in de juiste positie beginnen te komen en de gevaarlijkste symptomen van halluxen, namelijk de bovengenoemde pijn en ontsteking, na nog eens 10 dagen volledig verdwijnen. Een maand later zullen zichtbare, lelijke en verminkende degeneratieve laesies slechts een geheugen zijn, en studies hebben aangetoond dat 98 procent van de patiënten effectief is in een dergelijke behandeling.

Kyöko Uno – Feedback van patiënten en de mogelijkheid om een correctief apparaat te kopen

Regelmatige toepassing Kyöko Uno stelt u in staat om in een recordtijd van halluxen en alle gerelateerde aandoeningen af te komen, en de meningen van patiënten die tevreden zijn met de actie bevestigen de hoge effectiviteit volledig. In de discussiefora zijn er veel uitspraken die deze noviteit in de strijd tegen deze zware ziekte prijzen, waarvan de meeste zijn geschreven door dames die dankzij dit apparaat weer hun geliefde hakken kunnen dragen:

“Ik had echt niet verwacht dat ik vreselijke halluxen zou krijgen toen ik 23 jaar oud was, want mijn moeder kreeg ze pas toen ze 40 was, maar ik hou zo veel van spelden dat ik niet in andere schoenen kon lopen en ik draag ze al sinds het begin van de middelbare school. De laatste tijd zijn mijn klachten zo ernstig geworden dat ik voortdurend pijnstillers moest gebruiken en de hallux aan mijn linkervoet leek alsof ik een tweede vinger had gekregen. Ik was bang voor de operatie, dus zodra ik een Kyöko Uno advertentie op het internet zag, besloot ik meteen een bestelling te plaatsen. Na een maand van gebruik bevestig ik dat de camera 100% effectief is en dat ik langzaam weer op de hielen zit, natuurlijk, zo veel lager dan voorheen. – Ola, 23 jaar oud.

Je kunt meer van zulke positieve en soms zelfs enthousiaste meningen vinden, maar dit is genoeg om te besluiten om Kyöko Uno te kopen en zeker van dit pijnlijke probleem af te komen. Hiervoor dienen wij een bestelling te plaatsen via het contactformulier, dat te vinden is op de website van de fabrikant van de camera. Voer uw naam en telefoonnummer in en wacht tot een consultant ons terugbelt om verdere details te regelen over de wijze waarop de zending wordt verzonden, en voor Kyöko Uno We betalen op dit moment een promotieprijs van slechts 32 €.

Kyöko Uno voorbereiding