Het succesvol en volledig stoppen van haaruitval en de bijbehorende alopecia is moeilijker dan ik dacht toen ik mijn strijd tegen dit lastige probleem begon. Veel van de methoden die ik in deze tijd heb uitgeprobeerd, brachten niet de verwachte resultaten, dus besloot ik de nieuwste technologie te gebruiken en besloot ik om lasertherapie te gebruiken. Het wordt onder andere aanbevolen door specialisten, waaronder een tricholoog, van wie ik dagelijks gebruik maak.

Het behandelen van kaalheid met licht – niet wat ik verwachtte.

Voordat ik echter een afspraak maakte voor een bezoek aan een schoonheidssalon met dit soort behandelingen, las ik de meningen van de gebruikers die ze hebben gebruikt. Zoals altijd waren ze gevarieerd, veel heren waren tevreden met de resultaten, net als velen klaagden over onnodig uitgegeven geld. Ik heb dus informatie verkregen uit bronnen, waarbij ik leerde over de typische technische aspecten en effecten die het gebruik van deze moderne apparaten verondersteld wordt met zich mee te brengen.

alopecia laser

Low Level Laser Therapy (LLLLT) therapie wordt uitgevoerd met behulp van een apparaat dat is uitgerust met roodlichtdioden met golflengtes van 630 tot 670 nanometer. Het kan een bestralingslamp zijn, een helm of zelfs een laserkam zichtbaar op de foto. Dit type therapie is ontworpen om dunner wordend haar met verschillende oorzaken te behandelen, met een bijzondere focus op genetische alopecia. Verbetert de bloedtoevoer naar de hoofdhuid door het werk van follikels en haarzakjes te reguleren. Laserlicht dringt diep door in de weefsels, waardoor de celstofwisseling, de eiwitsynthese en de microcirculatie van het bloed worden versneld. De huid op het hoofd wordt elastischer, zuurstofrijker, irritatie verdwijnt, het vermogen om te regenereren neemt toe, en dit alles bij elkaar zorgt voor een ideale omgeving voor de snelle groei van nieuw haar.

De theorie ziet er zoals altijd mooi uit, maar mist vaak de praktijk. Eén behandeling geeft geen resultaat, je moet een hele reeks behandelingen kiezen. Het kostte me enkele honderden zloty’s, maar wat ik daarvoor terug kreeg, was het geld dat ik besteedde niet waard. Ja, irritaties en roodheid verdwenen, de huid zag er gezonder uit, maar het aantal nieuwe haren nam veel te weinig toe. Dit kan te wijten zijn aan het type kaalheid, maar naar mijn mening is deze complexe therapie veel minder effectief dan preparaten zoals voedingssupplementen.

Profolan – supplement nr. 1 op de markt, meningen – 100% positief.

Profolan haarverliespillen

Gedurende de hele periode van de behandeling van mijn alopecia vertrouw ik op effectieve remedies, die in hun samenstelling bestaan uit Alles wat mijn lichaam nodig heeft om met deze aandoening om te gaan. Op zoek naar het beste waar ik beslist op wedden heb gewed ProfolanEen voedingssupplement dat ik u met een gerust geweten kan vertellen dat het echt werkt. Het wordt beïnvloed door zijn samenstelling, waardoor het zeker de andere tabletten van dit type die op de markt verkrijgbaar zijn, overtreft. Het bevat de meest effectieve werkzame stof, een unieke stof genaamd Grow 3, die verantwoordelijk is voor een goede, intensieve stimulatie van de haargroei en het blokkeren van de secretie van DHT hormoon, dat de haarfollikels beschadigt en vaak vernietigt. Het is uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong, waaronder paardenstaart en brandnetelextract, vol vitaminen B, E, zink, koper en taurine, een heilzaam aminozuur met een veelzijdig effect, het belangrijkste voor de vitaliteit van het haar. In mijn geval Profolan Het heeft zich in honderd procent bewezen en na slechts een paar weken gebruik is het haar sterker en dikker geworden en heeft het zijn natuurlijke kleur teruggewonnen. Ik koop het op fabriekswebsiteen de prijs per pakket Profolanu is 49 €, voor een voorraad van 60 tabletten, voldoende voor een maandelijkse behandeling.