Versnelde kaalheid treft elk jaar meer en meer mannen over de hele wereld, voor wie een dunner wordend kapsel de oorzaak is van ernstige stress. Helaas heb ik een dubieus genoegen om tot deze fractie te behoren en de steeds groter wordende curve heeft mij gedwongen om snel maatregelen te zoeken om dit probleem aan te pakken. Het lezen van verschillende gespecialiseerde portalen en een bezoek aan een nabijgelegen apotheek bracht me ertoe om een product te kopen dat is ontworpen om overmatig haarverlies te voorkomen, vloeibaar Loxon 2%. Na afweging kocht ik een nog sterkere variëteit Loxon 5%, waarvoor een bezoek aan de dokter nodig was, omdat deze alleen op recept verkrijgbaar is.

Loxon – behandeling tegen haaruitval in twee delen.

Loxon vak

Ik leg beide flessen op een plank in de badkamer en maak kennis met hun samenstelling. De meningen van andere gebruikers zijn zelfs positief, hoewel ik soms de indruk heb dat er meer reclame in hen is dan de echte feiten. Dus ik ben er erg sceptisch over en probeer het liever experimenteel uit op mijn haar. De bijsluiter prijst zijn unieke inhoud, die voornamelijk bestaat uit minoxidil, een stof waarvan het effect op het haar heel toevallig werd ontdekt door een geneesmiddel te testen op arteriële hypertensie. Snellere haargroei was een van de neveneffecten van de actie. Het activeert slapende haarcellen, reguleert hun werk en wordt vooral aanbevolen voor androgene alopecia. Zo veel van de nieuwsgierigheid, echter, en de vloeistoffen die ik kocht, bevatten gewoon verschillende concentraties van deze factor oplossing, respectievelijk 2 en 5 procent.

De vloeistof kan niet worden aangebracht op een beschadigde hoofdhuid, maar ik heb dit type aandoening niet en ik ben begonnen met de behandeling volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Twee keer per dag heb ik ongeveer 2 ml van het preparaat in de hoofdhuid gemasseerd, direct op de kalende plaatsen. Eerst gebruikte ik een zwakkere variëteit, en na het gebruik van de hele verpakking probeerde ik een sterkere. Veel van het Westen, veel tijd, en de resultaten waren helaas niet de moeite en het geld waard. De kaalheid van het haar bleef vrijwel onveranderd, en kleine hoeveelheden haar die hier teruggroeien en er is veel te weinig om ervoor te zorgen dat Loxon 2 en 5% een vaste plaats innemen in mijn badkamer.

Profolan – mijn mening na een paar weken gebruik.

Profolan tabletten

Ik heb echter besloten om te blijven zoeken naar een remedie om de verloren dichtheid en gezonde uitstraling van mijn haar te herstellen. Een specialist vertelde me dat het de juiste aanvulling van het lichaam kan helpen, en wat ik nodig heb is Profolan.De tabletten bevatten ingrediënten die haaruitval effectief voorkomen. Zij hebben de beste reputatie onder alle voedingssupplementen die in ons land op de markt verkrijgbaar zijn en ik moet eerlijk toegeven dat het volledig verdiend is. Het wordt beïnvloed door het actieve ingrediënt, de stof met de naam Groeien 3het enige dat de afscheiding van schadelijk DHT-hormoon effectief blokkeert, waarvan de overmaat kan leiden tot schade en, als gevolg daarvan, de dood van haarzakjes. Het effect ondersteunt taurine, vitaminen en mineralen die de haarstructuur herstellen en de bloedtoevoer naar de hoofdhuid verbeteren.

Geïnfecteerd door het enthousiasme van mensen die het al gebruikt hebben Profolan Ik heb het gekocht via de website van de fabrikant, wat mij de garantie geeft dat ik altijd het originele product ontvang. Een pakje van 60 tabletten kost me €49,-, maar ik weet waar ik voor betaal en ik kan vaak rekenen op aantrekkelijke promoties. Ik hoef niet meer te wrijven in een preparaat, ze werden vervangen door een tablet dat elke ochtend werd ingeslikt en mijn haar wordt beloond met een snelle groei, een gezonde uitstraling en een mooie gloed.