Loxon Max liquide alopecia

Veel mannen die al op jonge leeftijd hun haar beginnen te verliezen, denken dat er maar één soort kaalheid is en meestal beginnen ze het gewoon te accepteren. Alopecia is echter ongelijk en afhankelijk van het type alopecia, moet de juiste behandeling worden gebruikt. Het valt niet te ontkennen dat de diagnose van de oorzaken van de ziekte alleen door een specialist kan worden uitgevoerd, met uitzondering van bijvoorbeeld ongeschikte cosmetica of andere dagelijkse haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten, of eenvoudige nalatigheid in hun hygiëne. Het versneld uitdunnen van het kapsel kan een ander substraat en een ander verloop hebben, en vaak hebben we te maken met de moeilijkst te genezen variant, die ongetwijfeld androgene alopecia is.

Androgene alopecia – oorzaken en symptomen

androgene alopecia

Hoewel dit type alopecia bijna 95 procent van alle ongevallen treft, zijn we niet in staat om de oorzaken ervan duidelijk te achterhalen. De meeste specialisten houden echter rekening met de meest voorkomende overgevoeligheid van het lichaam voor de werking van het hormoon DHT, dihydrotestosteron, dat een destructief effect heeft op de haarfollikels. Onder invloed daarvan worden ze in eerste instantie gekrompen, daarna sterven ze af, de groeifase van het haar wordt aanzienlijk verkort, met als gevolg dat het haar geleidelijk kan verzwakken en uitvallen. De verdere werking van DHT zorgt er ook voor dat het haar bijna volledig stopt met groeien.

Alopecia androgene alopecia kan ook worden veroorzaakt door andere oorzaken en specialisten noemen, onder andere:

 • veel stress,
 • hormonale onevenwichtigheden in het lichaam,
 • andere ziekten, met name huidziekten, zoals mycosis of de ontstekingen daarvan,
 • slecht uitgebalanceerde voeding, slecht in voedingsstoffen,
 • een deel van de medicatie die je neemt.

Symptomen mogen niet over het hoofd worden gezien of met iets anders worden verward. Haaruitval begint geleidelijk aan en wordt vaak voorafgegaan door overmatige seborroe en gaat soms zelfs gepaard met een ontsteking van de follikels. In het laatste, meest acute stadium is er al een duidelijk onderscheid zichtbaar tussen haar en kale huid, die ook dunner lijkt. Daarom moet u, zodra u de eerste van dergelijke symptomen opmerkt, deze tegengaan met Loxon Max, wat dit soort kaalheid voorkomt.

Loxon Max – samenstelling

Dit preparaat is al enige tijd op onze markt, voorheen Loxon 2% of Loxon 5% genoemd, toen het alleen op recept verkrijgbaar was. Gelukkig kan Loxon Max al in de vrije verkoop worden gekocht en kunnen we de kracht van het zorgvuldig geselecteerde assortiment gebruiken in de strijd tegen deze zeer vervelende vorm van kaalheid, en we kunnen het erin vinden:

 • Minoksydyl, een actieve stof die rechtstreeks van invloed is op de belangrijkste oorzaak van androgene haaruitval. Het is een organische verbinding, een dihydralazinederivaat, dat aanvankelijk op grote schaal werd gebruikt als onderdeel van geneesmiddelen die de bloeddruk effectief verlagen. Het effect ervan op de haargroei werd vrij toevallig ontdekt en om eerlijk te zijn is het slechts een bijwerking van de actie. Het effect van deze stof op de alopecia is gereduceerd tot de remming van overmatige secretie en activiteit van het DHT hormoon en de miniaturisatie en dood van de haarfollikels. Het stimuleert ook de bloedsomloop en de betere bloedtoevoer naar de hoofdhuid creëert de ideale omgeving voor nieuwe haargroei,
 • Propyleenglycol, een andere organische verbinding, ditmaal behorend tot de groep alcoholen, heeft een hydraterende werking op de huid,
 • ethanol, in hoge concentratie, dat op zijn beurt een desinfecterende werking heeft,
 • citroenzuur.

Al deze ingrediënten, gecombineerd in de juiste verhoudingen, vormen een vloeistof om in de hoofdhuid te wrijven, wat 2 keer per dag om de 12 uur moet gebeuren. Het is bedoeld voor gebruik door volwassenen en moet volgens de fabrikant tussen 18 en 65 jaar worden gebruikt.

Loxon Max – Effecten en mogelijke bijwerkingen

loxon max

Regelmatig gebruik van het preparaat geeft effecten, die kunnen worden opgemerkt na ongeveer 2 maanden na het begin van de behandeling, die tot een jaar kan duren. Wrijven met Loxon Max stimuleert de bloedsomloop, waardoor de huid beter zuurstofrijk en gevoed wordt, en de actieve factor, Minoksydyl, heeft een gunstige invloed op de conditie van de haarfollikels, het reguleren van hun werk en het voorkomen van degeneratie. Zowel patiënten als specialisten, zoals trychologen, letten ook op de effecten van de vloeistof:

 • In veel gevallen wordt het haarverlies bijna volledig gestopt of in ieder geval vertraagd,
 • Groeien sterker, dikker en vooral gezonder haar terug,
 • stimuleren haarcellen om zich sneller te delen, zodat hun groei veel intenser is.

Helaas moeten we bij het gebruik van Loxon Max ook rekening houden met een aantal van de bijwerkingen, die voornamelijk het gevolg zijn van de eigenschappen van minoxidil. Veel mensen, vooral tijdens langdurig gebruik, klagen over bloeddrukproblemen, toegenomen haaruitval in de vroege stadia van de behandeling, evenals roodheid van de huid, irritatie, jeuk en andere typische allergische reacties. In zo’n geval is het voldoende om de vloeistof een tijdje te stoppen en alle ongewenste effecten gaan meestal spontaan voorbij.

Loxon Max – Adviezen en andere alternatieven

Ondanks deze gelukkig zeldzame bijwerkingen is Loxon Max de beste keuze voor patiënten die op zoek zijn naar effectieve manieren om met androgene alopecia om te gaan. Hij heeft ook relatief goede meningen, hoewel die niet helemaal eenduidig zijn, en we kunnen zowel volledig positief als omgekeerd vinden, waarbij hij op zijn tekortkomingen wijst. Het preparaat kan echter verschillende effecten hebben op individuele patiënten en mogelijke problemen hangen in de eerste plaats af van individuele reacties op de werkzame stof, Minoksydyl. Sommige mensen hebben geen problemen met de behandeling, terwijl anderen de behandeling moeten onderbreken.

Dus als we om deze reden bang zijn om dit product te gebruiken, kunnen we een goed alternatief bereiken, dat minder omslachtig is om te gebruiken, namelijk tabletten. Profolanevenzeer effectief voorkomen van haaruitval. Dit supplement is samengesteld uit natuurlijke, plantaardige ingrediënten die het risico op bijwerkingen minimaliseren en kan worden gekocht door het plaatsen van een bestelling op de website. fabrikantwaar we ook kennis kunnen maken met de exacte samenstelling, prijs en andere nuttige informatie.