De levensstijl die veel mensen leiden is zo ongepast en schadelijk voor hun gezondheid dat het vaak eindigt met ongecontroleerde gewichtstoename. Dit gaat gepaard met de gelijktijdige ontwikkeling van talrijke ziekten, waarvan er nogal wat de oorzaak zijn van overgewicht en obesitas. Ze vormen ook een bedreiging voor de gezondheid en zelfs het leven en behoren tot de ernstigste sociale ziekten. We zien elk jaar een toename van het gewicht van miljoenen mensen over de hele wereld, maar slechts enkelen kiezen ervoor om het te bestrijden. Het is niet moeilijk om het juiste afslankdieet te vinden, maar het is de moeite waard om het te ondersteunen met een effectief voedingssupplement. Aanbevolen door diëtisten is Matcha Slim, 100% natuurlijk, omgaan met de meeste oorzaken van overgewicht, op basis van de beste soort groene thee.

Wanneer en waarom we beginnen aan te komen

Matcha

Overgewicht en obesitas zijn niet alleen fenomenen van puur esthetische aard, die ons uiterlijk negatief beïnvloeden. We zijn het er natuurlijk over eens dat de vette plooien onder de huid er onaantrekkelijk uitzien, maar hoe groter de ravage die ze aanrichten in het lichaam. Er zijn veel ziekten die worden veroorzaakt door het groeiende gewicht en de hoeveelheid vetweefsel, dus het is de moeite waard om de oorzaken van deze groei te kennen. Artsen en voedingsdeskundigen besteden bijzondere aandacht aan factoren als:

 • onze eigen verwaarlozing van goede voeding. We vergeten de juiste balans van elke maaltijd en zorgen ervoor dat er voldoende voedingsstoffen in zitten. Hun tekortkomingen hebben vrijwel onmiddellijk invloed op de groeiende problemen met de spijsvertering en de stofwisseling. Een verstoorde stofwisseling betekent ook problemen met een goede vet- en calorieverbranding. Dus laten we niet vergeten dat het verstrekken van vitaminen en mineralen, en veel van de noodzakelijke zijn in de Matcha Slim samenstelling;
 • gebrek aan beweging, sedentaire levensstijl, verdere oorzaken van obesitas, die voortdurend worden opgemerkt door artsen van verschillende specialismen. De waarheid is dat inactiviteit ons langzaam doodt, en de daarmee samenhangende obesitas leidt tot hart- en vaatziekten, infarct, beroerte of atherosclerose. Deze enkele tientallen of tientallen kilo’s meer hebben ook invloed op de gezondheid en de efficiëntie van de gewrichten die geleidelijk aan degenereren. Het ontbreekt ons vaak niet alleen aan de bereidheid om eindelijk op te staan, maar ook aan de energie die daarvoor nodig is. Moe na een dag hard werken hebben we een extra injectie nodig om te kunnen lopen, de geplande crossfit oefeningen te doen of te zwemmen in het zwembad. Deze energie wordt zeker geleverd door het hoofdbestanddeel van dit supplement, groene thee;
 • ziekten die obesitas veroorzaken, en het ergste is dat ze in veel gevallen lange tijd onopgemerkt blijven. Dit gebeurt ook al geven ze duidelijke symptomen, groeit het overgewicht en weten we niet dat ze het gevolg zijn van het ontwikkelen van ziekten, en we negeren ze meestal. We moeten ook rekening houden met het feit dat ons gewicht genetisch kan zijn, en we vererven de neiging om het van één of beide ouders te vererven.

Matcha Slim – de gezonde en afslankende kracht van groene thee

Matcha Slim verpakking

Matcha Slim Het is een voedingssupplement in de vorm van poeder voor het maken van een voedzame, afslankende drank met een karakteristieke intens groene kleur. Deze kleur is verantwoordelijk voor het belangrijkste ingrediënt, namelijk Japanse groene thee, een variëteit die nu Matcha heet. Deze traditioneel gedronken drank trekt theeliefhebbers niet alleen aan met zijn exotische smaak en kleur, maar vooral met zijn unieke genezende eigenschappen. Daarom wordt het beschouwd als een uiterst waardevolle soort, die in het Verre Oosten sinds de 13e eeuw in de natuurgeneeskunde wordt gebruikt. Veel later, rond de eeuwwisseling van de twintigste en eenentwintigste eeuw, werd het populair in de westerse wereld en werd het een onderdeel van het Matcha Slim-supplement. Het gezondheidsbevorderende effect is hier verantwoordelijk voor wat er in de groene thee zelf zit:

Grote hoeveelheden antioxidanten

Met deze term, die ook wordt gebruikt met de naam van antioxidanten, bedoelen we de chemische verbindingen die in het menselijk lichaam aanwezig zijn en die tot taak hebben om vrije radicalen, gevaarlijke reactieve zuurstofsoorten, te verwijderen. Ze vormen een ernstige bedreiging voor de gezondheid, onder meer als gevolg van hun specifieke structuur. Samengesteld uit zuurstofatomen en één ongepaard elektron, hebben ze de mogelijkheid om zich aan andere moleculen te hechten en schade aan cellen te veroorzaken , of zelfs hun volledige vernietiging. Er zijn situaties waarin te veel vrije radicalen in het lichaam worden gevormd, we hebben het over de zogenaamde oxidatieve stress en je moet onmiddellijk zorgen voor voldoende hoeveelheden antioxidanten, bij voorkeur in de vorm van de Matcha Slim-drank. Antioxidanten hebben ook een aanzienlijke invloed op het snelle gewichtsverlies, ze voorkomen ook een overmatige groei en accumulatie van vetcellen, terwijl ze hun effectieve verbranding vergemakkelijken.

Zie onze ranglijst van vetverbranders

Catechinen, een andere verscheidenheid aan antioxidanten

Een ander belangrijk ingrediënt van groene thee en tegelijkertijd een andere antioxidant, en in Matcha thee vindt u de sterkste variant in actie, kortweg EGCG genoemd. Het heeft onder andere tot doel de natuurlijke verouderingsprocessen van onze lichaamscellen te remmen. EGCG gaat effectief alle negatieve effecten van oxidatieve stress tegen en wordt ook gekenmerkt door zijn werking:

 • Het heeft ook anti-inflammatoire en antibacteriële effecten, waardoor het helpt bij de bestrijding van verschillende infecties die onze gezondheid bedreigen;
 • anticoagulatie, waardoor het risico op atherosclerose en gevaarlijke veneuze verstopping wordt voorkomen;
 • het ondersteunen van een snelle verbranding van overtollig vetweefsel en, bijgevolg, het hele proces van gewichtsverlies.
 • die te veel LDL cholesterol in het bloed verlaagt;
 • het beschermen van de huid tegen de negatieve effecten van UV-straling bij een te grote blootstelling aan de zon;
 • anti-kanker, ter bescherming tegen de ontwikkeling van kanker, met inbegrip van het spijsverteringsstelsel.

L-theanine en taurine, aminozuren die essentieel zijn voor de gezondheid

In groene thee, en dus automatisch ook in Matcha Slim, vinden we ook L-theanine, een aminozuur en een neurotransmitter die alfagolven in onze hersenen stimuleert en zo de kwaliteit van onze rust beïnvloedt. Het kalmeert alle staten van nerveuze spanning, inclusief sterke stress, maakt ons kalmer en volledig ontspannen, vooral door het verhogen van de hoeveelheid serotonine en dopamine, twee hormonen die verantwoordelijk zijn voor dit. L-theanine levert ook grote dosesenergie, zonder welke er geen manier is om uw dagelijkse dosis lichaamsbeweging te verhogen. Tegelijkertijd versterkt het ons uithoudingsvermogen, waardoor we de hele dag zonder vermoeidheidsverschijnselen kunnen functioneren en ‘s middags nog steeds kunnen fietsen of rennen in het park. We kunnen rekenen op een verhoogde natuurlijke immuniteit van het lichaam, wat zeker nuttig zal zijn in de wintermaanden, wanneer het gemakkelijker is om een verkoudheid of griep op te vangen. Het heeft ook veel te bieden als het gaat om gewichtsverlies, versnelt de stofwisseling zo veel als 8-10 keer, zodat we ons ontdoen van vet in een tempo dat we alleen maar van tevoren konden dromen. De zuiverende eigenschappen van dit aminozuur, waardoor we ons kunnen ontdoen van toxines en andere onnodige metabole producten die dit proces verstoren, hebben een grote invloed op het gewichtsverlies. Even belangrijk is het taurinegehalte, ook van het aminozuur, en de aanvoer van de juiste gekozen doseringen resulteert in het volgende:

 • actieve deelname aan het metabolisme van de lipiden, de efficiëntere verbranding ervan en het voorkomen van toekomstige afzetting;
 • Eetlustonderdrukking, en snacken tussen de maaltijden door is een van de oorzaken van overgewicht of obesitas die door artsen wordt aangegeven;
 • het verwijderen van overtollig water uit het lichaam, het elimineren van het gevoel van constante zwelling en het verbeteren van de conditie van de huid die geen risico loopt op cellulitis;
 • meer energie, kracht en uithoudingsvermogen.

Citroenzuur-extract

Dit is een andere verbinding die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en die tot taak heeft het proces van het leveren van voedingsstoffen te verbeteren, zoals vitamine c, vitamine D of, het belangrijkste, B12. Dankzij de aanwezigheid van citroenzuur krijgen ze meer stabiliteit en assimileert het lichaam ze zonder problemen. Veel van hen zijn ook belangrijk in de afslankingsbehandeling, met name zoals citroenzuur:

 • helpen bij het verwijderen van water en gifstoffen;
 • het versnellen van de stofwisseling;
 • het verbeteren van de werking van de darmen en andere delen van het spijsverteringsstelsel;
 • het verbeteren van de werking van het immuunsysteem.

Matcha Slim – het meest effectieve afslankende en veelzijdige positieve effect op de gezondheid

Matcha Slim afslanksupplement

De voordelen van gewone groene thee kunnen niet worden ontkend, dus het is niet verwonderlijk dat de producent het als belangrijkste werkzame stof van Matcha Slim heeft gebruikt. Dit garandeert een extreem snel en efficiënt gewichtsverlies en de eliminatie van al het onnodige vetweefsel in een relatief korte tijd. Een gezond en tegelijkertijd dieetdrankje wordt geprezen door mensen van over de hele wereld, zowel door mensen die er eindelijk in geslaagd zijn om gewicht te verliezen als door specialisten op het gebied van gewichtsverlies. De meningen die zij delen in de discussiefora tonen de Matcha Slim in een absoluut positief licht, en de voordelen ervanworden meestal benadrukt:

 • snelheid van handelen;
 • verbetering van de algemene gezondheid;
 • effectiviteit, overklokken van de stofwisseling van 8 tot zelfs 10 keer;
 • volledige ondersteuning van het gewichtsverlies in elk stadium van de behandeling, gewichtsverlies zonder jojo-effect;
 • een dagelijkse dosis energie die voldoende is voor een hele dag activiteit;
 • Zeker beter geestelijk welzijn als gevolg van onder andere gebrek aan slaapproblemen, en mogelijke slapeloosheid is gewoon een slecht geheugen;
 • een laag en veilig cholesterolgehalte en dus minder risico op de bovengenoemde hartziekten;
 • efficiënte vetverbranding door het intensiveren van de processen die daartoe leiden;
 • het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van de huid, het gladstrijken van oneffenheden en het herstellen van de stevigheid.

Als u wilt afvallen met behulp van de vele eigenschappen van groene thee, kunt u Matcha Slim bestellen door de website van de fabrikant. De kosten van een pakket bedragen slechts 36 €, en het enige wat u hoeft te doen is het bestelformulier in te vullen en te wachten op het telefoontje van uw bedrijfsadviseur. Hiermee bepaalt u hoeveel pakketten u wilt kopen en alle andere details die nodig zijn om de transactie af te ronden.