Je weet hoeveel het me gekost heeft om dingen in de zoekmachine te zetten, zoals..: “erectiestoornis” of “impotentie”? Het is alsof ik bang ben voor een of andere vreemde self-fulfilling prophecy – zolang ik er niet hardop over praat, is er geen probleem. Maar er is, helaas, de hele tijd dat het probleem is….

Het internet is nuttig – ik heb alle pagina’s over “problemen in de slaapkamer” gelezen. Ik probeerde zelf een diagnose te stellen, om te zien of er een kans was dat het maar tijdelijk was. Ik vond internetfora waar ongelukken zoals ik, zoals het blijkt, een hoop ongelukken zijn. Ik heb de draden vijf jaar geleden bekeken, denk ik. En ik heb besloten om er een kans op te wagen met een, aanbevolen een paar keer details. MaxOn Active. Heb je van hem gehoord? Ik denk dat ik zelfs zijn advertentie de laatste tijd op tv heb gezien. Wat mij van hem overtuigde was dat hij een geneesmiddel was, geen voedingssupplement – het klonk ernstiger. Aan de andere kant, de lijst van mogelijke bijwerkingen neemt de wens weg om het niet alleen te kopen, maar ook om seks te hebben…. Maar ik heb besloten me er geen zorgen over te maken, omdat anderen het aanbevelen. Dus bestelde ik het bij een online apotheek voor iets van 8 € inclusief verzendkosten. En ik heb gewacht.

MaxOn Active – Maximale teleurstelling?

maxon active verpaking

Helaas heb ik niet gemerkt dat er maar twee tabletten in het Maxon pakket zitten. Het is een beetje vreemd, en deze lage prijs is niet langer een mysterie in één keer – je moet veel meer bestellen voor de toekomst! Nou, natuurlijk, als het werkt….
Je moet één Maxon tablet een uur voor de seks innemen. Dus stopte ik ze in mijn portemonnee zodat ik ze altijd bij me kon houden. De kans om ze uit te proberen bleek een paar dagen later na het bedrijfsevenement. Ik liep met mijn vriendin van een filiaal in een andere stad naar het hotel en op de een of andere manier bleek dat ze me uitnodigde om een drankje te komen drinken. Ik denk dat een uitnodiging voor een drankje in alle talen van de wereld echt een uitnodiging is om seks te hebben, dus nam ik een pil om zo snel mogelijk klaar te zijn.

Daadwerkelijk drinken, flirten, voorspel…. het heeft ons een uur gekost. Ik heb alles verlengd – tot Malwina’s tevredenheid – tot ik voelde dat ik er echt klaar voor was! Het is gewoon jammer dat de magische actie van Maxon eindigde…. midden in de actie! Mijn penis viel gewoon naar beneden en hij wilde niet meer met mij of mijn mooie vriend werken. Malwina bleek vergevingsgezind te zijn en gaf mij de schuld van mijn vermoeidheid na het feest. Ze bood aan om de volgende dag samen te eten om vanavond “terug te stuiteren”. Rekenend op een diner met ontbijt, nam ik nog een Maxon tablet terwijl ik aan het eten was. Als het deze keer niet meer werkt, zal ik het niet meer kopen!

Het diner was heerlijk – het rundvlees was extreem zacht – wat toen nog niet gezegd kon worden voor mijn penis! Ik had het gevoel dat ik van deze situatie gebruik moest maken. Ik overtuigde Malwina ervan dat we als toetje zeker naar boven moeten gaan naar haar kamer. Ik zal je de beschrijvingen besparen die me als man afslachten, want…. het is niet weer gelukt. De situatie met erectiestoornissen is me voor de tweede keer overkomen. We hebben uit verlegenheid afscheid genomen van Malwina en ik weet het zeker – ik zal de delegatie naar haar stad vermijden!

Eron Plus – is het de moeite waard om hem te vertrouwen?

eron plus tablets

Door mijn avontuur met de Maxon ben ik het vertrouwen volledig kwijt in het feit dat alle details me kunnen helpen. Ik kon echter niet accepteren dat een gezonde, volle erectie vanaf nu een Russische roulette voor mij zou zijn. Op een dag kreeg ik een e-mail van Malwina. Ja, van twee mislukte hotelafspraken!

“Hé, ik stuur je een link die je zou moeten interesseren: “Eronplus.pl.

Ik ging naar de pagina die ze aanraadde en voelde meteen dat ik helemaal rood werd! Ze stuurde me een link naar de binnenkant van de potentie! Ik dacht dat ik mezelf weer uit schaamte zou verbranden. Toen kwam er nog een tweede e-mail van haar:

“Een vriendin van mij kocht het voor haar man en nu zijn ze op hun tweede huwelijksreis. Als je wilt, kan ik je over een tijdje helpen om de werking ervan te controleren ;)” “

Ik was totaal verbijsterd. Ik heb haar voor de gek gehouden als man, en ze flirt nog steeds met mij? Ik zal vrouwen nooit begrijpen. Maar ik begon te lezen in de richting van…. Eron Plus – wat een middel is om de erectie te verbeteren. De fabrikant raadt werkelijk 2 voorbereidingen aan. Een daarvan is Eron Plus, dat twee keer per dag wordt genomen om de oorzaak van het probleem zelf weg te nemen, niet alleen het symptoom – logisch! Bovendien heeft het een algemeen effect op de erectieondersteuning en maakt het de orgasmes langer en sterker. De tweede voorbereiding voor Eron Plus Before, ook dit is weer een typisch tablet voor de geslachtsgemeenschap. Dubbel effect – zowel op oorzaak als symptoom. En weet je wat? De samenstelling is natuurlijk genoeg om te garanderen dat het geen bijwerkingen zal veroorzaken. Als het niet helpt, doet het in ieder geval geen pijn, zoals de meeste chemisch gevulde producten op de markt!

Hoe dan ook, ik was sceptisch, als één aanbevolen maatregel me niet hielp, maar toch besloot ik het te proberen. Ik heb een de website van de producent die Malwina me stuurde.om geen valse te riskeren. Zo’n basispakket kost 49 €, dus het lijkt veel, maar gezien het feit dat er in totaal 120 tabletten zijn, kun je tellen hoe weinig het kost voor een. Ik wil u eraan herinneren dat ik voor de Maxon bijna 8 € heb betaald voor TWEE pillen! Ik pakte het pakketje op en begon regelmatig de pillen te nemen – voorlopig alleen de “gewone” pillen. Ik heb nog geen kans gehad op Eron Plus Before, maar het kan beter.

eron plus verpakking

Op de website staat dat de verbetering na ongeveer twee weken te verwachten is. Na ongeveer drie uur schreef Malwina me weer Malwina. Een toeval? Ik denk het niet.) We hebben elkaar deze keer bij mij thuis ontmoet. Verrassend genoeg hadden we het in het algemeen niet over seks of de laatste niet-geëxplodeerde bommen, maar de chemie tussen ons was wel voelbaar! Gelukkig heb ik twee capsules Eron eerder kunnen innemen – deze “Before”. Luister…. Wat er gebeurd is, was ongelooflijk! Nogmaals, ik zou kunnen vergeten wat erectieproblemen zijn. Het heeft me zo opgevoed dat het die avond niet op een bepaald moment eindigde…. En de volgende ook niet 😉

Het is een paar weken geleden. Ik heb een ander pakket besteld Eron – en ik neem het elke dag! Het probleem is weg. Tot nu toe heb ik deze “Before” ook meegenomen, maar onlangs ben ik het gewoon vergeten (de actie begon heel snel) en het weerhield me er niet van om iets te doen. Mijn seksuele potentieel is weer ontsloten en ik voel me weer als een jonge god!