Meridia verpakking

Voor een effectieve bestrijding van overgewicht en obesitas is het gebruik van even effectieve, vaak farmacologische, afslankende middelen nodig. Veel van hen verschijnen elk jaar, maar niet alle zijn veilig om te gebruiken, sommige kunnen zeer onaangename bijwerkingen veroorzaken en vormen in veel gevallen ook een gezondheidsrisico. De zogenaamde “tweede cyclus” omvat ook geneesmiddelen die in de hele Europese Unie illegaal zijn bevonden, waaronder Meridia, dat al in 2010 uit de handel is genomen.

Meridia – chemische samenstelling en activiteit

Deze specificiteit verscheen meer dan tien jaar eerder, in 1997, op de markt en volgens de aanname van de fabrikanten zou het een gunstig alternatief zijn voor andere maatregelen om de overmatige eetlust te onderdrukken en op termijn een cultdrug te worden. Het werd vooral gebruikt door vrouwen die hun gewicht in de kortst mogelijke tijd zo veel mogelijk wilden verminderen, maar al snel bleek dat Meridia niet alleen afgeslankt werd, maar ook een oorzaak van minstens ernstige ziekten kan worden, en haar overdosis dreigt zelfs de dood van de patiënt te betekenen. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn een twaalftal mensen aan dit geneesmiddel gestorven, en nog eens enkele duizenden andere hebben verschillende ziekten opgelopen die moeilijk te behandelen zijn, en deze gegevens bevestigen niet alleen de Britse media.

Het werkzame bestanddeel is in de eerste plaats verantwoordelijk voor dergelijke schadelijke effecten en Meridia bevat een uiterst gevaarlijke sibutramine. Het is een organische chemische verbinding, vaak gebruikt bij de behandeling van overgewicht, het zogenaamde anorectische geneesmiddel, dat de eetlust blokkeert door zijn directe werking op het zenuwstelsel, waardoor hormonen zoals serotonine en dopamine worden afgescheiden. Het verhoogt ook de intensiteit van het proces van thermogenese, waardoor een snellere verbranding van vetweefsel mogelijk wordt, de stofwisseling wordt versneld en de glycogeenproductie in de spieren toeneemt.

Meridia – bijwerkingen die zich voordoen

Dit is wat zijn doeltreffendheid, tweelaagse actie, enerzijds om de eetlust te onderdrukken, en anderzijds om calorieën beter te verbranden. Hoewel mensen die deze drug gebruikten de eerste positieve effecten, sneller gewichtsverlies, grotere efficiëntie van het lichaam, of energie voor fysieke activiteit voelde, maar in feite, dit alles was helaas ten koste van de gezondheid. De lijst van bijwerkingen van het gebruik van sibutramine is lang, en medische specialisten wijzen er onder andere op:

  • meridia 02 300x276 1
    verhogen het risico op hartaanvallen en beroertes;
  • De mogelijkheid om de bloeddruk te verhogen, wat op zijn beurt leidt tot overbelasting van de hartspier, hartslagversnelling, wat kan leiden tot een gevaarlijke hartklepinsufficiëntie;
  • gastro-intestinale problemen, misselijkheid, braken en vervelende diarree;
  • Dit komt omdat sibutramine wordt gekenmerkt door een zeer krachtige psychoactieve werking, die zich manifesteert door grote stemmingswisselingen, nervositeit en in extreme gevallen door ongebreidelde agressie en volledig gebrek aan controle over het eigen gedrag. Het veroorzaakt ook concentratie- en geheugenstoornissen, die vaak leiden tot toenemende depressie en suïcidale gedachten;
  • verstoringen van de eetlust, en soms het totale verlies ervan, wat zelfs een bedreiging vormt voor het leven, naast smaakstoornissen en een constant gevoel van droogte in de mond;
  • Toenemende slaapproblemen die leiden tot slapeloosheid, wat ook een negatieve invloed heeft op de psyche;
  • verstoringen in de menstruatiecyclus bij vrouwen en geleidelijke verzwakking van het libido bij mannen, wat kan leiden tot permanente impotentie als gevolg daarvan.

Deze bijwerkingen zouden al een waarschuwing tegen het gebruik van dit product moeten zijn, maar ondanks het totale verbod op de verkoop, is het nog steeds beschikbaar in het tweede circuit. Voordat we er echter naartoe gaan, is het de moeite waard om te overwegen of de weg naar een slank, slank silhouet de volledige verwoesting van iemands gezondheid en de langdurige behandeling van ziektes veroorzaakt door Meridia moet betekenen.

Meridia – Meningen en een veilig alternatief

schotelvoedsel

Helaas zal er, ondanks vele waarschuwingen, altijd iemand zijn die de aanbevelingen van artsen negeert, maar dat alleen op eigen risico doet. De overwegend negatieve meningen die Meridia onder vermageringsdieetliefhebbers in de meeste gevallen geniet tonen duidelijk het risico aan dat verbonden is aan het gebruik van Meridia, dat zich uitstrekt van de verslechtering van de algemene gezondheid tot een sterke afhankelijkheid van sibutramine, die een behandeling voor drugsverslaving vereist. Deze waarschuwingen, ook van vele specialisten, zijn zo suggestief dat het veel beter is om op zoek te gaan naar andere agentia met vergelijkbare effecten, die echter volkomen veilig zijn, vrij van deze verboden werkzame stof.

Dat is hoe een voedingssupplement is. Green Barley PlusHet wordt beschouwd als een van de meest effectieve preparaten die de vetverbranding versnellen en de eetlust onderdrukken, maar het is uitsluitend gebaseerd op natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Daarin vindt u onder andere het zo gewaardeerde groene gerst-extract, en daarnaast de vruchten van garcinia cambogia en Tamarindo Malabar, allemaal vol vitaminen en andere voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezond gewichtsverlies. Dankzij hen. Green Barley Plus veroorzaakt geen bijwerkingen en kan direct via de website van de fabrikant worden besteld.

green barley plus tablets