Dit artikel is gewijd aan alle preparaten die metformine bevatten. Deze stof wordt een glucoseverslinder genoemd omdat het de bloedsuikerspiegel verlaagt, het insulinegehalte normaliseert, waardoor de ophoping van vetophopingen wordt voorkomen. Door dit laatste is het bekend onder vrouwen die beweren dat ze al 10 kg in een maand zijn kwijtgeraakt. Er werden geen bijwerkingen waargenomen tijdens het gebruik van deze tabletten. Zoals een van de internetgebruikers schreef – minder dan een jaar geleden verloor ze 11 kg. Ze veroorzaakt een groot gewichtsverlies zoals we kunnen lezen op tal van internetfora. Een ding is zeker over de fantastische eigenschappen van metformine voor afslanken verschijnt vol positieve recensies.

In ons land is metformine alleen op recept verkrijgbaar. Het wordt toegediend als preparaat voor patiënten met geregistreerde pre-diabetes, diabetes en insulineresistentie. Het wordt voorgeschreven als geneesmiddel voor vrouwen met eierstokaandoeningen, onregelmatige menstruatie en problemen met de zwangerschap.

Metformine voor afslanken – nieuwe hulpmiddelen voor gewichtsverlies

De stof metformine wordt gebruikt bij de behandeling en profylaxe van overgeprogrammeerde kilogram. Het is een geneesmiddel dat een breed metabolisch effect heeft. Een dergelijk preparaat verhoogt de insulinegevoeligheid, vermindert de productie van glucose in de lever en vermindert de opname van glucose in de darmen. Om deze reden is metformine het basisgeneesmiddel voor type 2 diabetes bij obese patiënten. Hierbij moet echter wel rekening worden gehouden met eventuele contra-indicaties over het gebruik ervan. Als er geen medische indicatie van uw arts is, moet u dit geneesmiddel niet voorschrijven. Dit verhoogt de insulinegevoeligheid, en dit zal u zeker in staat stellen om gewicht te verliezen. Dergelijke ongelooflijke resultaten mogen echter niet worden verwacht, zoals de deskundigen beweren.

Lees ook: Xenical ● gevaarlijke drug voor vermageringsdieet

Metformine – bijwerkingen

De bijwerkingen van deze drug zijn: buikpijn, diarree, lactaatzuur, braken en misselijkheid. In vrij extreme gevallen veroorzaakten ze ook coma. Dit is opgemerkt door internetgebruikers die op zoek zijn naar informatie op het internet over hoe snel gewicht te verliezen. Ze schreven over slechte gemoedstoestand, diarree, braken, traagheid, duizeligheid, duizeligheid.

Metformine tabletten

Stop met het geloven in afslankende pillen, ze zijn slechts een hulp. De vuistregel is simpel: beperk de hoeveelheid voedsel, probeer te fietsen of ga naar het zwembad om te zwemmen. Daarom is het het beste om te kiezen voor een gezonde, rationele voeding. Schaam je niet om naar de sportschool te gaan, want je kunt altijd proberen om thuis te trainen.

Een groot aantal mensen raadpleegt hun keuzes niet met de juiste persoon, waardoor ze besluiten om verschillende medicijnen of voedingssupplementen te gebruiken. Alle verantwoordelijkheid voor de effecten en de effectiviteit van de actie wordt overgedragen aan de actie van de assistenten. We evalueren echter niet onze eetgewoonten en lichaamsbeweging. Het gebruik van een voedingssupplement is van groot belang. Dus als we de effecten ervan combineren met een passende, gezonde voeding en lichaamsbeweging, moeten we een verandering opmerken. De effecten van een dergelijke behandeling, die niet het gevolg zijn van veranderingen in levensstijl, brengen steeds minder effecten in gewichtsverlies met zich mee.

Apothekers moeten echter toegeven dat vrouwen voortdurend vragen of het mogelijk is om een geneesmiddel zonder recept te kopen dat metformine bevat. Een andere groep komt echter naar de apotheek met een recept en doet alsof ze diabetes hebben. De apothekers beantwoorden de vraag dat het om afslanking gaat. We moeten dus geen vraagtekens zetten bij recepten, zoals een van de apothekers zegt. Voor zover we weten slikken wanhopige vrouwen ‘s nachts een nog grotere dosis metformine in. Het innemen van dit product op uw eentje is vrij zorgeloos. Vooral in gevallen waar slanke vrouwen er naar grijpen.

Dit is schadelijk voor het lichaam. Wat kan een man die op zoek is naar een gemakkelijke manier om de figuur van zijn dromen te bereiken? Het blijkt zelfs de gezondheid of het leven in gevaar te brengen. In ieder geval bestaat het gevaar dat men tijdens het gebruik in coma valt.

Metformina – mijn mening

Daarom is het niet de moeite waard op zoek naar een eenvoudige manier om gemakkelijk gewicht te verliezen. In de eerste plaats is het noodzakelijk om te zorgen voor een passend, evenwichtig dieet en meer lichaamsbeweging in de vorm van regelmatige oefeningen. Voor snellere resultaten is het de moeite waard om voedingssupplementen te gebruiken, maar alleen die welke echt bewezen en aanbevolen zijn door onze redactie.

Een van hen is Fast Burn Extreme, die behoort tot vetverbranders. Verbetert de stofwisseling perfect, wat resulteert in een droomsilhouet, zodat we de gewenste grootte voor vele maanden kunnen aanpassen of uw prestaties tijdens de training kunnen verbeteren.