Onder de vele soorten alopecia die bij mannen voorkomen, hebben we meestal te maken met androgene, met genetische achtergrond. Ongeveer 80 procent van de mannen, maar ook vrouwen worden erdoor getroffen. Het wordt veroorzaakt door overgevoeligheid van haarzakjes voor androgenen, en het proces van haaruitval begint meestal op de slapen, waar zich een curve vormt en op de bovenkant van het hoofd. Het haar verdwijnt daar volledig en na verloop van tijd blijft er alleen nog een streep haar over in de oren en de achterhoofdsregio.

Minovivax 5% – minoxidilsterkte.

Minovivax 5%

Androgene alopecia is me ook overkomen, maar ik was niet van plan om te wachten tot ik mijn haar tot het einde toe verloor en besloot om het met alle beschikbare middelen tegen te gaan. Het lezen van verschillende artikelen op het internet en de meningen van mensen met hetzelfde probleem als ik, richtte mijn aandacht op preparaten die minoxidyl bevatten. Dus besloot ik een van hen te proberen en op advies van mijn vrienden kocht ik Minovivax 5%.

Het is een behandeling in de vorm van een oplossing die rechtstreeks op de hoofdhuid wordt aangebracht en de actieve factor is minoxidyl. Het effect op de haargroei is bevestigd door tests in de meest gerenommeerde centra over de hele wereld. In de eerste plaats breidt het de bloedvaten uit, waardoor de bloedcirculatie in gebieden met alopecia wordt verbeterd, waardoor hun oxygenatie en stimulatie van de haarfollikels plaatsvindt. Het is een van de vele producten die dit ingrediënt bevatten, aanbevolen voor de behandeling van genetische alopecia. Het mag echter niet worden gebruikt voor andere soorten haar, en wanneer u last heeft van alopecia, moet u rekening houden met een groter verlies van haar.

Ik was er zeker van dat ik gediagnosticeerd zou worden door een tricholoog, bovendien is Minovivax beschikbaar op recept, dus ik begon mijn hoofd er twee keer per dag mee te smeren, vol vertrouwen. Het is belangrijk om het aan te brengen op een gewassen en volledig gedroogde huid, en de toegestane dosis mag niet worden overschreden. Helaas had ik bijna onmiddellijk last van lastige bijwerkingen, roodheid, irritatie en peeling van de opperhuid. Wat mij echter het meest zorgen baarde, waren de problemen met hoge bloeddruk. Toegegeven, ze verdwenen na verloop van tijd, maar zelfs het aanbevolen gebruik van het preparaat voor 3-4 maanden gaf echt slechte resultaten, het haar groeide praktisch niet terug, en de terugkeer van tijd tot tijd irritatie volledig ontmoedigd me om het te gebruiken.

Profolan – de meningen zijn 100% positief.

Profolan tabletten

Hoewel ik androgene alopecia heb, helpt minoxidyl mij zeker niet. Dus ben ik gestopt met het martelen van mijn huid met preparaten die het bevatten en was ik op zoek naar een middel dat geen bijwerkingen zou hebben. Zo bevond ik me bij ProfolanEen voedingssupplement, waardoor ik mijn oude kapsel weer terugkrijg, en het haar is niet alleen sterker en dikker, maar heeft ook een intensere kleur. Naar Profolan Ik was overtuigd door de samenstelling, uitsluitend gebaseerd op natuurlijke plantenextracten van brandnetel en akkerpaardenstaart. Hun gezondheidseigenschappen en positieve invloed op het haar hoeven aan niemand beschreven te worden, en samen met vitaminen en aminozuren creëren ze een unieke en gepatenteerde actieve factor. Het heet Grow 3 en dat is te danken aan het. Profolan het meest effectief blokkeert de afscheiding van gevaarlijk dihydrotestosteron, een hormoon dat haarzakjes vernietigt. Ik koop het zonder dat ik tussenpersonen in de zak doe, met behulp van Websites van de fabrikantDe kosten van een volledige maandelijkse behandeling bedragen 49 €. Neem gewoon twee tabletten per dag om de veranderingen te zien na gebruik van slechts één verpakking, en de resultaten die ik na een paar maanden gebruik heb behaald, overtroffen mijn stoutste verwachtingen.

Update

Promotionele aanbieding. Bestel 2 pakketten en ontvang GRATIS CHARGE!