Uit eigen ervaring weet ik dat afslanken volledige vastberadenheid en consistentie in actie vereist. De eerste momenten kunnen moeilijk zijn, maar met de tijd, als je echt positieve resultaten begint te zien, wordt het steeds makkelijker. Het belangrijkste wat u moet doen is geduld hebben en uw beslissingen niet opgeven, wat er ook gebeurt. In dit artikel geef ik je een aantal tips om jezelf te motiveren om af te vallen. Ze hebben me veel geholpen in het proces van gewichtsverlies.

Richting: afslanken – motivatie is de basis!

Zeker vele malen, in de echte wereld of in de media, hebt u de kans gehad om de grote transformaties van mensen die aanzienlijk aan gewicht hebben ingeboet, te observeren. Waarschijnlijk riepen deze metamorfosen gemengde gevoelens in je op, enerzijds een injectie van motivatie – dat als je wilt, je anderzijds – gedachten van een soort: zo’n zware onderneming zal niet zeker slagen. Als u effectief wilt afvallen, moet u zich ontdoen van de tweede gedachten. Je zal gewicht verliezen als je niet toegeven aan zwakheden, maar in plaats daarvan richten op het consistente streven naar een slank figuur.

Tip 1: begin fit te denken!

Het probleem van de meeste mensen met overgewicht is een laag zelfbeeld, complexen en een laag zelfvertrouwen. In zo’n mentale toestand is het uiterst moeilijk om het over te nemen. De echte motivatie om af te vallen komt als je negatieve emoties en slechte meningen over jezelf verwerpt en 180 graden anders gaat denken. Stel je voor dat je slank bent en begin te denken dat je op weg bent naar je droomlichaam. Dit ideale silhouet moet je hoofd zijn gedurende het hele proces van gewichtsverlies. Maak nooit afscheid van hem en streef de hele tijd naar hem.

Tip 2: kies het juiste dieet en de juiste vorm van lichaamsbeweging voor u

Plan uw individuele gewichtsverlies programma. U zult het meest effectief gewicht verliezen als u dieet combineert met activiteit en passende suppletie. Aandacht, veel mensen die willen afvallen “gooit zichzelf op een zeer moeilijke training en restrictieve diëten, maar helaas, het enthousiasme gaat snel voorbij, omdat dergelijke ondernemingen blijken te veel van een last op het lichaam. Begin dus geleidelijk en op een manier die u niet zal ontmoedigen om af te slanken. Kies de fysieke activiteit die je leuk vindt, het kan zelfs snelle marsen of dansen zijn. Kies een afslankend dieet dat de producten bevat die u graag eet. Overmatig gewichtsverlies moet aangenaam zijn om positieve en duurzame resultaten te geven.

Tip 3: Specificeer het exacte actieplan!

Heeft u al een vorm van activiteit en weet u meer of minder te eten? Nu is het tijd om het verschil te maken! Stel een sport- of recreatieschema op en probeer je daaraan te houden. Begin tegelijkertijd met het gebruik van een caloriearm dieet. Breek met de gewoonte om snoep en andere ongezonde, vetmesterijproducten te kopen. Maak nieuwe gewoonten en bereik alleen het voedsel dat in uw dieetplan is opgenomen.

Tip 4: Laat je niet ontmoedigen voor schatten!

Als je de oefeningen om de een of andere reden verlaat, laat je je dan niet ontmoedigen en blijf deelnemen aan de beslissingen. Hooguit zal je de volgende keer wat langer of intensiever oefenen. Hetzelfde geldt voor de voeding. Als je toevallig afwijkt van het dieetmenu, denk dan niet meteen dat alles tevergeefs is en dat het niet de moeite waard is om nog langer te proberen. Iedereen kan iets ongezond eten. Het belangrijkste is dat je er niet aan gewend raakt. Bovendien is er een gemakkelijke manier om overtollige calorieën te doden. Voeg gewoon wat meer lichaamsbeweging toe aan uw dagelijkse planning dan normaal. Als u toevallig iets vetmestends eet, is het ook de moeite waard om andere maaltijden in een bepaalde dag “af te slanken”.

Tip 5: observeer de effecten en geniet ervan!

jumper

De waargenomen druppels van centimeters in de taille en kilo’s op gewicht, evenals de commentaren van vrienden zoals “wat heb je de laatste tijd zoveel gewicht verloren? Ook u zult het snel voelen. Vergeet niet dat succes in gewichtsverlies hangt af van de kracht van je karakter. Denk er ook aan om uw lichaam te helpen zoveel mogelijk over te schakelen op vetverbranding. Als u het moeilijk vindt om uw eetlust onder controle te houden en lichaamsbeweging op te nemen, profiteert u van een kwalitatief goed voedingssupplement om u te helpen gewicht te verliezen, en u zult het verschil voelen.

Wilt u gewicht verliezen? Ontdek hoe u afslankende salades samenstelt, die uw reddingsgordel zullen zijn bij hoog water en verhoogde eetlust.