Mutant Mass verpakking

Vandaag is een jaar geleden dat ik voor het eerst naar de sportschool ging! Er is een macht van heren! Vroeger was het moeilijk voor mij om uit de bank te komen, en nu kan ik me niet voorstellen een week zonder een squeeze. Natuurlijk, ik ben nog steeds een lange weg van de gewenste figuur. Tot nu toe heb ik een plan hoe dichterbij te komen. Enige tijd geleden testte ik Mutant Mass, een populair product dat spiermassa winst garandeert. Maar heeft het product werken voor mij, en wat is het belangrijkste, kunt u zien wat de effecten op mijn figuur? Lees verder!

Mutant Mass – samenstelling en werking

Mutant Mass

Mutant Mass is een preparaat bestaande uit 4 complexen die geacht worden de spiermassa te verhogen. De eerste is een mengsel van maar liefst 10 soorten eiwitten. Onder hen vindt u eiwitten, die de beste producten die zelfs door sporters zelf worden gebruikt. Het tweede complex is koolhydraten, de derde vetzuren, die de vetverbranding verhogen en zijn de bron van onze energie, en het vierde complex is een mengsel van ingrediënten die microelementen vervoeren.

Mutant Mass – effecten en mogelijke bijwerkingen

Dit voedingssupplement garandeert u een snelle toename van de spiermassa. Dus als u de zorg over een product dat uw trainingen zal vertalen in zichtbare effecten, Mutant Mass moet alleen voor jou zijn. Op de website van de fabrikant heb ik geen informatie gevonden over de bijwerkingen van het gebruik van het product. Zou dit betekenen dat het product volledig veilig is? Ik zal dit zien na de test.

Mutant Mass – prijs

Voor 680 g Mutant Mass betaalt u ca. 47 Euro.

Mutant Mass – adviezen

Dus laten we naar mijn product review gaan. Ik verwachtte van Mutant Mass snel en vooral zichtbare effecten. Er zijn verschillende smaakvarianten van de bereiding, maar ik koos voor de smaak van chocolade walnootboter. Het is van de smaak van het supplement dat ik mijn recensie zal beginnen. Helaas moet ik toegeven dat Mutant Mass is verschrikkelijk moeilijk te slikken. Ik heb niet zo’n afgrijselijk voedingsmiddel lang geleden genomen. Echter, ik gaf 2 pony’s dus ik dwing mezelf en met lachen op mijn lippen drink ik het product. Na twee weken van testen merkte ik ook een bijwerking van het product op, die helemaal niet door de fabrikant wordt genoemd. Ik bedoel….. gassen. Helaas, deze zijn echt vervelend en moeilijk om mee om te gaan. Maar laten we ons richten op de vraag of de massa na Mutant Mass echt groeit?

Na drie weken van het gebruik van het supplement, merkte ik alleen op dat er veel vet was opgebouwd in de buik gebied. Twee maanden van testen zijn verstreken en meer en meer en meer vet heeft verzameld in deze plaats! Ik zag eruit als Janusz in sandalen en sokken met een bierbuik! Ik heb geprobeerd om het te doen een of andere manier in de sportschool, maar de effecten waren niet de manier waarop ik verwachtte. Daarom heb ik besloten om Mutant Mass te verlaten en op iets anders te wedden.

Mass Extreme – uitgebreide samenstelling, effectieve werking, geen bijwerkingen

Mass Extreme capsules

Tijdens het surfen op het web vond ik een ander supplement voor spieraanwinst, namelijk Mass Extreme. Deze keer bleek het product uiteindelijk een stierenoog te zijn. Het eerste wat me aantrok om de bereiding te bestellen was de samenstelling ervan. In tegenstelling tot Mutant Mass hebben we hier niet de hele Mendeleyev-tafel, maar natuurlijke ingrediënten. Onder hen vindt u mengsels van verschillende zuren, evenals macawortelejewa wortelextract en fenegrieka. Laten we ons echter richten op het belangrijkste voordeel van het product, namelijk de gewichtstoename die het garandeert.

Na ongeveer 3 weken van Mass Extreme toepassing merkte ik dat het product is het doen van een baan. De massa begon zichtbaar te zijn, en niet alleen op één plaats. Toen ik stond op het gewicht, merkte ik dat ik had opgedaan ongeveer 5 kg! Dit is een echt record voor mij. Ik zou nooit bereiken dergelijke waarden door dieet alleen. Natuurlijk, ik ga het product te testen voor enige tijd en sloeg mijn droomgewicht. Nu mis ik het nog steeds met 4 kg, dus binnen een maand moet ik gaan met Mass Extreme.

Mass Extreme – kwaliteit en prijs

In mijn leven heb ik al een paar voedingsstoffen per massa genomen. Echter, als ik eerlijk moet zijn, was Mass Extreme zeker de beste van hen. De effecten zijn pas na enkele weken zichtbaar en het product zelf is niet erg duur. De prijs varieert van 41 euro, die echt goed is in vergelijking met andere voedingsstoffen en productkwaliteit.

Mass Extreme tablets

Dus als je je afvraagt welke conditioner te kiezen voor gewichtstoename, wacht dan niet gewoon om Mass Extreme te bestellen. Het is een uniek product dat echt werkt en wat meer is, het is betaalbaar. Natuurlijk vindt u op de officiële website van de voedingsstoffenfabrikant alle informatie en bestelt u het product. Laat ons in de commentaren weten hoe het product Mass Extreme voor u heeft gewerkt. Blijf trouw aan de jouwe!