Onlangs, heel luid op het internet over een nieuwe drug die wordt verondersteld om te helpen afslanken. Het staat bekend als MySimba en is dit jaar door het Europees Geneesmiddelenbureau goedgekeurd. Het is een synthetisch middel, dat alleen op recept verkrijgbaar is en is ontwikkeld voor volwassenen die worstelen met overgewicht of obesitas. MySimba tast individuele delen van de hersenen aan, wat de onderdrukking van de eetlust en de vetverbranding aantast. Het verbetert ook de endorfine productie en verhoogt het gevoel van eigenwaarde, waardoor de stemming verbetert.

MySimba – wat doet het?

MySimba vermageringsdieetcapsules zijn een vrij specifieke afslankende voorbereiding, met een sterker effect dan populaire voedingssupplementen, die alleen maar helpen om extra kilo’s te verbranden. De productformule bestaat uit twee werkzame stoffen: bupropion en naltrexon. Ze zijn al gebruikt voor de behandeling van andere ziekten zoals depressie en verslaving aan nicotine, opioïden en alcohol.

In dit product is het een samenstelling van deze twee verbindingen, ontworpen om te vechten tegen overgeprogrammeerde kilo’s en alleen gebruikt wanneer de body mass index van BMI gelijk is aan en hoger dan 30. Deze combinatie van actieve ingrediënten maakt ze elkaar aanvullen en geeft een verhoogd effect zoals vermindering van overmatige eetlust, en dus het opgeslagen vetweefsel wordt verbrand.

Het idee om dergelijke stoffen te gebruiken in verschillende delen van de hersenen en ze te gebruiken voor behandeling vloeit voort uit psychologische problemen. Obesitas is een probleem dat in onze geest begint en het resultaat is van verslaving aan het plezier van het eten. In dit geval wordt het iets belangrijker dan de natuurlijke methode om het lichaam te voorzien van de middelen die nodig zijn voor zijn functioneren. Het manifesteert zich hier als een verlangen om negatieve gevoelens, reflecties en een verlangen om plezier te voelen te verlichten.

Om deze reden is eten te vergelijken met andere verslavingen waarbij de verslaafde niet in staat is om zichzelf dit moment van onthechting van de werkelijkheid te ontzeggen en het als een stemmingssimulator behandelt.

Deze afslankende drug beïnvloedt het beloningssysteem in de hersenen, die verantwoordelijk is voor een gevoel van plezier. Daarom zijn naltrexon en bupropion van invloed op de centra van honger en verzadiging. Ze remmen het hunkeren naar, maar dragen ook bij aan een intensievere productie van endorfines, de zogenaamde gelukshormonen. Ze beïnvloeden de stemming en het gevoel van eigenwaarde, en dit is van groot belang voor mensen met een groot karkas.

Bupropion heeft een dubbele werking, waardoor de productie van dopamine toeneemt, de activiteiten van het lichaam worden gestimuleerd en er meer calorieën worden verbrand. Om deze reden is de stofwisseling verbeterd.

MySimba – meningen van consumenten

Recent onderzoek bevestigt de effectiviteit van dit product. Na 16 weken behandeling met deze specificiteit werd bij de overgrote meerderheid van de patiënten een afname van de vetmassa tot 10% waargenomen. Toch moet worden opgemerkt dat dit een sterk geneesmiddel is dat het centrale zenuwstelsel aantast. Om deze reden veroorzaakt het veel ongewenste bijwerkingen en psychofysische reacties. Daarom is dit geneesmiddel alleen op recept verkrijgbaar en moet het gebruik ervan onder voortdurend toezicht van de behandelend arts staan.

Deskundigen willen er echter op wijzen dat, hoewel MySimba genoeg kracht heeft, de effecten van de behandeling met dit afslankende middel kunnen worden gezien in combinatie met een goed uitgebalanceerd dieet en een hoge fysieke activiteit, dat wil zeggen, zoals in het geval van supplementen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Onder de meningen over MySimba kon men positieve meningen vinden, die heel vaak de remming van overmatige eetlust prees, wat mentale kracht gaf aan het hele afslankproces. Er waren echter ook opmerkingen van mensen die beweerden dat ze de verwachte effecten van de behandeling niet opmerkten en veel bijwerkingen hadden.

De effectiviteit van dit geneesmiddel en de assimilabiliteit ervan zijn afhankelijk van individuele omstandigheden. Het is echter vermeldenswaard dat dit geen product voor iedereen is. Het mag zeker niet worden ingenomen door mensen die lijden aan hypertensie, nierfalen, angina pectoris, diabetes, depressie, epilepsie en lever- en post-infarctische aandoeningen.

De gevaarlijkste bijwerkingen van MySimba zijn epilepsieaanvallen. Angst, slapeloosheid en psychomotorische stimulatie zijn ook zeer ernstig. U kunt ook vaak last hebben van buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid, misselijkheid, misselijkheid, gewrichts- en spierpijn en spijsverteringsproblemen tijdens het gebruik van de drug.

Niet zonder reden is MySimba een medicijn dat alleen op recept verkrijgbaar is. Artsen moeten strikte procedures volgen en een speciale controlekaart invullen wanneer ze deze specificiteit vermelden. MySimba Therapy is altijd onderworpen aan toezicht, en de voorwaarde voor de voortzetting en stopzetting ervan zijn sterk gedefinieerde regels.

MySimba – de prijs van een geneesmiddel om af te slanken

Mysimba tabletten

De voorbereiding is niet zo goedkoop als het lijkt. Dit kost 400 zloty’s per pakket en is voldoende voor maximaal 5 weken gebruik. Voor elk merkbaar resultaat moet het echter minstens 16 weken worden gebruikt. Na deze periode moet de arts beslissen over de effectiviteit ervan en beslissen of hij doorgaat in geval van gewichtsverlies of stopt als het lichaamsgewicht niet is afgenomen, hoewel met 5%.

MySimba – een synthetisch geneesmiddel en een natuurlijke stof die gewichtsverlies ondersteunt

De keuze van de hulp bij het afslankproces is afhankelijk van elk individu. Dit is gebaseerd op onze verwachtingen of behoeften, maar ook op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zeker de moeite waard om de beperkingen van MySimba behandeling en het risico van bijwerkingen te overwegen.

Mensen die de voorkeur geven aan meer natuurlijke dan synthetische eigenaardigheden moeten een van de voedingssupplementen gebruiken, die het proces van hun gewichtsverlies ondersteunen. Ze zijn altijd gebaseerd op plantaardige ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid en geen nadelige effecten hebben in vergelijking met MySimba.

Een van die supplementen die ik heb getest en die ik zeker kan aanbevelen is Green Barley Plus. Het is een samenstelling van twee zeer effectieve ingrediënten, namelijk jong groen gerstextract en garcinia cambogia. Het is een rijkdom aan waardevolle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en plantenhormonen, evenals antioxidanten en vezels. Het voorziet ons lichaam van essentiële stoffen, verbetert de stofwisseling en onderdrukt de eetlust. Het heeft ook een ontgiftende werking, die het afslankende effect van dit supplement versterkt.

Green barley plus tabletten