Onder de vele soorten alopecia, de meest voorkomende is de androgene verscheidenheid, die zowel mannen als vrouwen. Het wordt veroorzaakt door dihydrotestosteron, d.w.z. DHT, een hormoon, dat door het lichaam in overmatige hoeveelheid wordt afgescheiden, leidt tot krimp van haarzakjes. Als gevolg van dit proces wordt het haar broos, broos en daardoor begint het snel uit te vallen. Dit ongunstige fenomeen kan op veel verschillende manieren worden tegengegaan, meestal farmacologisch, maar even effectief kunnen natuurlijke blokkades DHT zijn, vervat in populaire voedingssupplementen en zelfs cosmetica.

Laurinezuur – natuurlijk, verwerkt in vetten.

haaruitval

Het is een organische chemische verbinding van plantaardige oorsprong, te vinden in vele vetten, zoals kokosolie, die steeds vaker wordt gebruikt in keukens. Het is een effectieve remmer van 5-alfa-reductase, een enzym dat testosteron omzet in DHT. Bovendien vermindert het de overmatige talgafscheiding in haarzakjes, waardoor hun vetheid wordt voorkomen, ook een van de oorzaken van overmatige en versnelde haaruitval.

Saw Palmetto – salade palmolie, ideaal voor de bestrijding van kaalheid.

Het extract, d.w.z. de olie uit de saladepalmboom, heeft een veelzijdige toepassing, inclusief het voorkomen van versnelde alopecia. Deze plant groeit in sommige delen van de Verenigde Staten, en het extract is afgeleid van de vruchten en als een natuurlijke blokker DHT heeft herhaaldelijk zijn effectieve werking bewezen. Het blokkeert niet alleen het enzym, maar ook de androgeenreceptoren in de cellen, waardoor ze bestand zijn tegen DHT-moleculen, die er eenvoudigweg geen verbinding mee kunnen maken.

Brandnetel – schijnbaar veelvoorkomend, maar met een gezond effect op het haar.

Effectieve blokkering DHT kan niet alleen exotische planten garanderen, maar ook veel voorkomende kruiden, die in ons land groeien. Een van hen is de brandnetel, waarvan de invloed op de conditie van ons kapsel niet hoeft te worden geïntroduceerd aan iedereen. Het bevat een schat aan vitaminen en mineralen die het haar en de hoofdhuid voeden en voorzien van alle ingrediënten die nodig zijn voor een goede werking. Om deze reden kan brandnetel worden gevonden in de samenstelling van talrijke preparaten die alopecia voorkomen, waaronder de meest gewaardeerde. Profolan.

Profolan – de meningen over de effectieve samenstelling zijn niet overdreven.

profolan capsules

Profolan In de vorm van tabletten, is het beste voedingssupplement dat moet worden gebruikt door alle mannen die problemen hebben met kaalheid. Brandnetel is slechts één van de elementen van zijn samenstelling, en in combinatie met paardenstaart extract en aminozuren en vitaminen die nodig zijn voor de goede werking van het lichaam, creëert het een unieke actieve factor Grow 3. Het is het die het beste de afscheiding van DHT blokkeert, daarom Profolan is de nummer één in androgene alopecia supplementen. Ik gebruik het nu al enkele maanden en ik kan volledig bevestigen dat het werkt. Zelfs na het gebruik van de eerste verpakking, merkte ik dat mijn haar dikker, sterker en dikker is geworden, en de snelheid waarmee het terug groeit is zelfs verrassend. U kunt eenvoudig een supplement kopen met behulp van internetsite De prijs voor een maandelijkse behandeling van 60 tabletten is 49 €. De effecten die dankzij het systeem kunnen worden bereikt, zijn zeker de prijs waard, en de producent heeft ook veel aantrekkelijke promoties voor zijn klanten, bijvoorbeeld twee of zelfs drie pakketten. Profolan tegen een uitzonderlijk gunstige prijs.