Nicorette biedt een nieuwe voorbereiding voor mensen die vechten tegen nicotineverslaving. Dit is een orale spray om het plotselinge verlangen om een sigaret aan te steken te onderdrukken. Hoe werkt de Nicorette Spray, hoeveel kost het, veroorzaakt het enige neveneffecten en helpt het je echt om te stoppen?

Hoe werkt Nicorette Spray?

Nicorette Spray

De Nicorette Spray is een andere voorbereiding in het assortiment van producten die helpen om te stoppen met roken. Het is gemakkelijk te gebruiken en maakt het mogelijk om snel van de wens om een sigaret te pakken te krijgen af te komen.

Om het effect van de werking ervan te voelen is het voldoende om een dosis rond de tong en het tandvlees te spuiten (op dit punt ademen we geen lucht in zodat het middel niet in de luchtwegen terechtkomt).

Het basisingrediënt van de aërosol is nicotine, dus direct na het aanbrengen van het preparaat krijgt ons lichaam waar het van afhankelijk is en op deze manier stopt het met het eisen van een sigaret. Dat zou hij tenminste moeten doen.

Het probleem is of de dosis nicotine in Nicorette Spray voldoende is voor een verslaafde en of deze manier van bedriegen niet onbetrouwbaar is. Elke roker beleeft plezier aan het roken, en dit is iets wat de Nicorette Spray niet kan bieden. De vraag is dus of stoppen met roken beter kan beginnen met het volledig verwijderen van nicotine uit het lichaam. Wanneer het de hele tijd rond ons lichaam circuleert, is het moeilijk om te stoppen met het bereiken van de beste bron in de ogen van elke roker, namelijk een sigaret.

Nicorette Spray – de moeite waard of niet?

Het is zeker de moeite waard om elke maatregel te proberen die ons uit onze verslaving kan helpen. De Nicorette Spray is er één van. Misschien zullen de vorm en het effect ervan ons overtuigen en zal de voorbereiding een effectieve manier blijken te zijn om te stoppen met roken of in ieder geval de hoeveelheid gerookte sigaretten te verminderen. De aërosol zal zeker nuttig zijn in situaties waarin we plotseling verstrikt raken in een “wolf’s ballon eetlust”. Een snelle dosering van een dosis nicotine in de mond kan ons dan tijdelijk verlichting brengen. Maar is de voorbereiding in staat om ons verlangen naar een sigaret elke keer te doven? Het kan hier anders zijn, wat blijkt uit de internetadviezen over Nicorette Spray.

Nicorette Spray – opinies

Elke roker is anders en reageert anders op elke voorbereiding bij het stoppen. Dit is de reden waarom de meningen over Nicorette Spray zo uiteenlopen. Volgens vele opmerkingen helpt deze voorbereiding alleen maar om de hoeveelheid gerookte sigaretten te verminderen, en niet om volledig te stoppen met roken. Aan de andere kant zijn er ook meningen dat de spray heel goed werkte – het hielp om de hoeveelheid sigaretten geleidelijk aan te verminderen en uiteindelijk helemaal te elimineren. Helaas zijn er ook negatieve meningen over Nicorette Spray. Sommige mensen denken dat het product niet werkt, anderen denken dat het te zwak werkt, anderen denken dat het gemakkelijk is om een overdosis te nemen en dat het te sterk is – het veroorzaakt ongemak in de mond en een slecht humeur.

Nicorette Spray – bijwerkingen

Helaas hebben preparaten met nicotine dit voor zichzelf dat ze een aantal onaangename bijwerkingen kunnen veroorzaken. Het is daarom raadzaam om de aanbevolen doseringen strikt na te leven (voor Nicorette Spray zijn dit max. 4 doseringen per uur), en als er bijwerkingen worden waargenomen, het middel te staken.

Bijwerkingen die na Nicorette Spray kunnen optreden zijn: hoofdpijn en duizeligheid, borst- of buikpijn, misselijkheid, indigestie, hartritmestoornissen, irritatie, angst, hik, niezen, hoesten, keelpijn, verbranding en zwelling in de mond, droge mond of overmatige speekselproductie.

Nicorette Spray – prijs

Nicorette Spray wordt gekocht voor een prijs die rond de 8 € schommelt. Er zitten 150 doses van de bereiding in één verpakking, met een gemiddelde van enkele dagen (afhankelijk van het individuele verbruik). De kosten zijn niet exorbitant, zeker niet als je ze vergelijkt met de bedragen die we vaak aan sigaretten uitgeven.

Op zoek naar een effectieve manier om te stoppen met roken, zonder nicotine en bijwerkingen? Ik raad Nicorix aan!