Nikostop Antistress

Sigaretten roken is een verslaving die je uit alle macht moet bestrijden, zoals alle artsen zeggen. Maar hoewel het een uiterst destructief effect heeft op de gezondheid en in veel gevallen tot de dood van de roker leidt, bereiken elk jaar een groot aantal nieuwe mensen hun eerste sigaret. Wij raden dit ten zeerste af, en aan iedereen die worstelt met de gewoonte en problemen heeft met het stoppen, raden wij een nieuw supplement aan om het makkelijker te maken, de Nikostop Antistress druppels, een product dat is samengesteld uit natuurlijke, ecologische en zeer effectieve ingrediënten.

Sigaretten – welke giftige stoffen zitten er in hun samenstelling?

De meeste toekomstige rokers, die naar hun eerste sigaret grijpen, beseffen niet dat ze door deze verslaving hun gezondheid onherroepelijk vernietigen in een mate die hun leven met vele jaren zou kunnen verkorten. Niet voor niets zijn sigaretten door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) erkend als een van de ergste drugs, die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld doden. Alle giftige stoffen in tabaksrook zijn verantwoordelijk voor een dergelijke destructieve werking van sigaretten, waarbij de meest dodelijke nicotine op de voorgrond staat. Bovendien bevatten sigaretten andere, even gevaarlijke en kankerverwekkende chemicaliën zoals:

 • ammoniak;
 • teerachtige stoffen;
 • koolmonoxide;
 • fenolen;
 • waterstofcyanide;
 • cadmium;
 • vinylchloride.

Sigaretten roken – een niet te onderschatten gevaar voor de gezondheid

de man rookt een sigaret

Het is genoeg om wat meer over hen te lezen om te begrijpen dat je door te roken je leven een tiental jaren kunt verkorten en dat ziekten die door roken worden veroorzaakt lijden veroorzaken dat zeker de moeite waard is om te redden. Dokters van verschillende specialiteiten luiden zelfs de noodklok en proberen rokers ervan bewust te maken dat ze elke dag in deze gewoonte blijven en de volgende kwalen dreigen te veroorzaken:

 • Kankers van vele inwendige organen, vooral het strottenhoofd, de mond en de longen;
 • hart- en vaatziekten, hartinfarct, beroerte, atherosclerose, coronaire hartziekte en hypertensie;
 • problemen met het maag-darmkanaal, waarvan de verstoorde werking een van de oorzaken van overgewicht en obesitas kan worden, en even vaak worden rokers getroffen door pijnlijke maag- of darmzweren, die zelfs een chirurgische behandeling vereisen. In extreme gevallen hebben we ook te maken met darmkanker;
 • andere dan deze longkanker, aandoeningen van de luchtwegen zoals ernstige hoestbuien of astma;
 • parodontitis, cariës, tandziekten en osteoporose die de botten zodanig verzwakken dat ze kwetsbaarder worden;
 • hyperactiviteit, hypothyreoïdie of andere even gevaarlijke schildklierziekten, waaronder de ziekte van Hashimoto, die automatisch het hormonale evenwicht verstoren;
 • erectiestoornissen en potentie die de seksuele prestaties verminderen, en bij vrouwen die roken kan eierstokkanker ontstaan;
 • huidziekten, niet alleen alledaagse en meestal gemakkelijk te genezen acne, maar ook huidkanker, en elke sigaret versnelt ook het natuurlijke verouderingsproces;
 • slaapstoornissen die soms eindigen in totale slapeloosheid.

Even schadelijk, en volgens veel specialisten nog meer, is niet actief, maar passief roken, het inademen van tabaksrook door mensen die de roker vergezellen. Daarom moet hij onmiddellijk Nikostop Antistress worden aanbevolen, en de positieve effecten van het stoppen met roken zullen niet alleen door hem, maar ook door zijn hele familie worden gevoeld.

Nikostop Antistress – natuurlijke plantaardige druppels

Op zoek naar een geschikt middel om u te helpen breken met deze walgelijke verslaving, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de Nikostop Antistress, die, naast zijn effectieve samenstelling, niet in de vorm van tabletten, maar in de vorm van druppels is. Laten we eerlijk zijn, het is een zeer gunstige oplossing, waarvan het grootste voordeel is dat het de maag niet belast met opeenvolgende slokken van tabletten en een snellere assimilatie van werkzame stoffen om te helpen stoppen met roken. De ingrediënten die in elke druppel worden gevonden zijn precies uit deze hoek geselecteerd, terwijl ze ook een kalmerend effect hebben op alle symptomen die worden veroorzaakt door wat sigaretten bevatten. De Nikostop Antistress helpt de gezondheid te regenereren en, het belangrijkste, om de nicotinehonger aan te pakken, die wordt bevorderd door ingrediënten zoals:

Melissa

balsem

Stoppen met roken is voor een nicotine-afhankelijk organisme zo belastend dat het passende maatregelen nodig heeft om de gevolgen van sterke nerveuze spanningen te vermijden. Zo’n ingrediënt in Nikostop Antistress is een extract van citroenmelisse, een kruid dat in ons land groeit met een karakteristieke, maar aangename, citroengeur. Dankzij het gehalte aan etherische oliën, koffiezuur, chlorogeenzuur, vitamine C en waardevolle minerale zouten heeft het een ontspannende en kalmerende werking. Het helpt het lichaam te kalmeren, maakt de slaap gemakkelijker en elimineert alle negatieve effecten van stress. Melissa verwijdert ook spijsverteringsstoornissen die vaak gepaard gaan met het stoppen met roken, zoals indigestie of spijsverteringsstoornissen, en vermindert het gevoel van nicotinehonger, waardoor u het verlangen om weer naar een sigaret te grijpen kunt weerstaan.

Lavendel

lavendel

Het is een andere waardevolle plant met tal van genezende eigenschappen, maar tegelijkertijd niet erg lastig om te groeien, en veel mensen hebben het in hun huis herbaria of zelfs in dozen op het balkon. Het heeft een charmante geur, maar heeft tegelijkertijd een positief effect op vele aspecten van onze gezondheid, net als melissa, waardoor we eindelijk kunnen stoppen met roken. De samenstelling van de plant waarin we ons bevinden is daar weer bevorderlijk voor:

 • anthocyanen, stoffen met antioxiderende eigenschappen, die helpen om vrije radicalen te verwijderen en zo zelfs de ontwikkeling van kanker veroorzaakt door sigaretten te remmen;
 • fytosterolen die de goede werking van de bloedsomloop en het hart bevorderen, waardoor onder andere het cholesterolgehalte in het bloed daalt;
 • etherische oliën die worden gebruikt bij de behandeling van kwalen als stress en andere zenuwaandoeningen, problemen met slapen en in slaap vallen, aandoeningen aan de urinewegen, de luchtwegen en het spijsverteringsstelsel.

In de strijd tegen de verslaving heeft lavendel het meest gunstige effect op de luchtwegen en het is dankzij dat Nikostop Antistress helpt om het te reinigen van de resterende giftige stoffen en residuen van langdurig roken. Tegelijkertijd versterkt het het immuunsysteem, terwijl het alle stemmingswisselingen verzacht die gewoonlijk gepaard gaan met het speensyndroom.

Meidoorn

meidoorn

Een van de mooiste sierplanten die onze tuinen herbergen en tegelijkertijd een rijke schat aan voedingsstoffen die niet alleen nuttig zijn bij het stoppen met roken. De genezende eigenschappen van meidoorn zijn niet algemeen bekend, maar de producenten van deze druppels stellen ze vooral ten zeerste op prijs:

 • grote hoeveelheden vitamine C en B-vitamines;
 • bioflavonoïden en procyanidinen;
 • minerale zouten, tannines, aminen en fenolzuren.

Ze hebben allemaal een perfecte invloed op het werk van het hart en de bloedsomloop, en helpen onder andere bij de behandeling van coronaire hartziekten, waardoor de oxidatie van het hart en dus van het hele lichaam wordt verbeterd. Regelmatige meidoorn suppletie zal beschermen tegen dyspneu, het zal ook de bloeddruk in evenwicht brengen tot een veilig, gezondheidsloos niveau.

Tryptofaan

Een stof die behoort tot de groep van de eiwitaminozuren, en zijn belangrijkste taak is het verwijderen van alle stresssymptomen. Helaas is het een onafscheidelijk deel van ons leven, en de bijzondere intensiteit ervan kan precies tijdens de periode van het stoppen met roken worden waargenomen. Tryptofaan wordt niet van nature door het menselijk lichaam geproduceerd, daarom is het zo belangrijk om het in de vorm van voedingssupplementen zoals Nikostop Antistress te verstrekken. Het is ook te vinden in veel voedingsmiddelen die de moeite waard zijn om te introduceren in uw gezonde voeding op dit kritieke moment, vooral in spirulina of bananen. Het verbetert perfect de stemming, maakt ontspanning en regeneratie van het lichaam mogelijk, reguleert het werk van het zenuwstelsel en neemt actief deel aan de productie van serotonine, niet zonder een reden die “gelukshormoon” wordt genoemd. Het is zelfs aan te bevelen voor mensen die proberen te stoppen met hun verslaving en dankzij dit alles worden ze niet bedreigd met angst, stemmingswisselingen, slapeloosheid of depressie.

Vitaminen uit groep B

Het vitaminecomplex van groep B, dat deel uitmaakt van het supplement, is van groot belang voor een succesvolle antirookbehandeling die eindigt met het stoppen met roken. In de druppels vinden we de drie belangrijkste vitaminen uit deze groep voor onze gezondheid en dit zijn:

 • Vitamine B1 (thiamine), een natuurlijke regulator van het zenuwstelsel, kan niet zonder ons hart en ons spierstelsel. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en is essentieel tijdens elke fysieke inspanning, dus het wordt aanbevolen, bijvoorbeeld tijdens spiermassatrainingen of handlijnoefeningen. De mogelijke gebreken ervan veroorzaken psychische stoornissen, de bovengenoemde stemmingswisselingen, evenals toenemende geheugen- en concentratieproblemen;
 • Vitamine B3 (niacine) wordt ook wel vitamine PP genoemd. De tekortkomingen ervan zijn vrijwel onmiddellijk zichtbaar in de vorm van een groeiend gevoel van vermoeidheid, sterke stemmingswisselingen die, als ze worden genegeerd, zelfs kunnen leiden tot een klinische depressie. Ook verschijnen er veranderingen op de huid, puistjes, puisten of andere symptomen van acne. Bovendien verlaagt niacine het cholesterolgehalte van LDL, verhoogt het de HDL, wat gunstig is voor de gezondheid, reguleert het suikergehalte en voorkomt zo diabetes, en is het ook nuttig voor het behoud van volledig gezonde en fitte gewrichten;
 • Vitamine B6 (pyridoxine), een andere in water oplosbare vitamine, heeft net als zijn voorgangers een gunstig effect op het zenuwstelsel. Dit is natuurlijk niet het enige voordeel, en door het te voorzien van Nikostop Antistress druppels kunnen we ook rekenen op de versterking van de verzwakte immuniteit, een normaal cholesterolgehalte, veel minder risico op hartaanvallen en andere hartziekten, een normale bloeddruk. Het is de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan de tekortkomingen ervan, die ongemerkt in de tijd leiden tot het ontstaan van bloedarmoede, een gevaarlijke ziekte die ook wel bloedarmoede wordt genoemd.

Nikostop Antistress – effectiviteit die u kunt vertrouwen

Wij kunnen elke roker die niet meer tegen zijn verslaving kan en het voor eens en altijd met hem wil uitmaken, druppels aanbevelen. Als de traditionele methoden om te stoppen met roken ondoeltreffend blijken te zijn, is het beter om de Nikostop Antistress te pakken te nemen, waarvan het brede scala aan actie neerkomt op:

 • definitieve en permanente stopzetting van sigaretten en andere tabaksproducten, en de druppels kunnen ook worden gebruikt door degenen die een pijp of sigaar roken;
 • het verwijderen van de bijbehorende stress, nerveuze spanningen en de noodzaak om naar een sigaret te reiken;
 • volledige reiniging van het lichaam van giftige stoffen die overblijven na vele jaren van roken;
 • de conditie van de huid te verbeteren, die niet meer grijs is en zijn diepe, natuurlijke kleur terugkrijgt;
 • versterking van het haar, ook verzwakt door de schadelijke stoffen die in sigaretten zitten, zodat het niet meer breekbaar en broos is en er niet meer uit valt;
 • beter geestelijk welzijn, geen stemmingswisselingen, beter geheugen en concentratie.

Het gebruik van de Nikostop Antistress komt erop neer dat ze drie keer per dag in een dosis van 15 – 20 druppels opgelost in een glas water worden ingenomen, en dat ze via de website van de fabrikant worden gekocht.

Nikostop Antistress