De Niquitin Mini zijn kleine zuigpillen verborgen in een mooie, handige verpakking om een geheim wapen te zijn voor diegenen die afscheid willen nemen van hun nicotineverslaving. Als we in de stemming zijn voor een sigaret, reiken we naar een theelepel, en na een paar momenten verdwijnt het verlangen om te roken… Klinkt veelbelovend, maar zijn deze pillen een permanente en effectieve manier om te stoppen met roken?

Niquitin Mini irriterende stoffen – werken ze of niet?

 Niquitin Mini

Sommigen prijzen hen sterk, anderen denken dat ze iets missen en niet helemaal zijn wat ze verwachtten, weer anderen beschouwen hen als ineffectief. Net als andere stoppen met pillen worden Niquitin Mini-pillen anders beoordeeld – iedereen reageert individueel op individuele maatregelen, en iedereen heeft zijn eigen manier om te stoppen.

Wat zijn Niquitin Mini pillen? Er is niets bijzonders aan. Ze behoren tot de groep van de preparaten op basis van nicotine, dus het is hun taak om het lichaam te “bedriegen” en de nicotinehonger te stillen zonder naar een sigaret te hoeven grijpen.

Voordelen van Niquitin Mini pastilles

Niquitin Mini tabletten zijn ontworpen om te zuigen, hebben een milde muntsmaak, zijn klein, lossen snel op en verminderen net zo snel de nicotinehonger. Hun aandacht wordt getrokken door de gadgetachtige verpakking, die qua vorm en grootte lijkt op een lichtere. Het doosje is klein, handig, comfortabel in het gebruik en biedt express toegang tot de pil wanneer we hem hard nodig hebben.

Niquitin Mini-irriterende middelen kunnen in twee varianten worden gekocht – met een hoger (4 mg) en lager (1,5 mg) nicotinegehalte, wat hun grote voordeel is. Voor een roker voor wie één (of meer) pakje sigaretten per dag standaard is, is een dosis van 4 mg nicotine in één ruitje precies goed. Maar voor iemand die 5 of 10 sigaretten per dag rookt, zou het te hoog zijn.

Voor iemand die wil stoppen met roken, kunnen de Niquitin Mini tabletten een grote steun zijn. Ze dragen bij aan het verminderen van de frequentie van het reiken naar een sigaret, helpen om snel de nicotinehonger te onderdrukken, helpen bij het onderdrukken van onaangename ontwenningsverschijnselen (bijv. irritatie, concentratieproblemen). Deze pillen zijn echter niet zonder gebreken.

Nadelen van Niquitin Mini tabletten

Ten eerste, het nemen van de Niquitin Mini bevrijdt je niet echt van verslavende nicotine, maar verandert alleen de manier waarop het wordt toegepast. Nicotine circuleert in ons de hele tijd, dus het is gemakkelijk om terug te keren naar sigaretten op een bepaald moment. Ten tweede houdt de behandeling met Niquitin Mini-tabletten een risico op een overdosis nicotine en vergiftiging in, bijvoorbeeld als u ze te vaak inneemt of als u ze combineert met roken.

Ten derde is er een hele lijst van bijwerkingen die kunnen optreden na deze pillen – hoofdpijn en duizeligheid, misselijkheid, buikpijn, drukpieken, nervositeit, keelirritatie, enz. Helaas komen deze bijwerkingen bij een aanzienlijk aantal mensen voor.

Niquitin Mini – prijs

De prijs van de Niquitin Mini is niet te hoog – we geven net zoveel uit aan een pakje pillen als aan een pakje sigaretten – ongeveer 8 €. Tenminste in theorie. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de apotheek, dus de kosten kunnen hoger zijn. Het tweede punt is het aantal pillen in één verpakking – er zijn er maar 20, dus we moeten rekening houden met vrij frequente bezoeken aan apotheken, tenzij we een aanzienlijke voorraad aanleggen.

Niquitin Mini – opinies

Zoals ik al eerder zei, heeft iedereen een individuele manier om te stoppen, dus het is geen wonder dat de meningen over Niquitin Mini uiteenlopen. De gemiddelde effectiviteit van deze voorbereiding wordt echter het vaakst benadrukt. Ja, het helpt om de hoeveelheid gerookte sigaretten te verminderen en zo de verslaving te verzwakken, maar dit is niet de manier om definitief te stoppen met roken. Er zijn ook meer extreme meningen over Niquitin Mini. Sommige van deze tabletten hebben geholpen om geleidelijk af te dalen naar nul sigarettenrook. Er zijn ook mensen die helemaal niet geholpen werden – ze veroorzaakten slechts een aantal bijwerkingen en onderdrukten het verlangen naar een ontsteking helemaal niet.

Is er een alternatief voor nicotinetabletten?

Nicorix verpakking

Als u zich wilt ontdoen van nicotine uit uw lichaam en uw lichaam wilt bevrijden van de verslaving, is het de moeite waard om een bewezen voedingssupplement te krijgen dat zal helpen om uw lichaam te ontdoen van giftige stoffen en tegelijkertijd uw eetlust om te roken te onderdrukken. Ik raad Nicorix aan, die me hielp om permanent met sigaretten te stoppen!

Lees hier mijn Nicorix review

Ga hier naar fabrikant Nicorix