Het opbouwen van spiermassa en het verliezen van gewicht, deze twee dingen zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden, zoals iedereen die heeft geprobeerd om gewicht te verliezen en tegelijkertijd vet om te zetten in prachtig geschetste spieren weet. Het proces dat leidt tot een slank, gespierd figuur is veelzijdig en gecompliceerd, en een van de belangrijke elementen is de juiste voeding. In dit geval wordt het noodzakelijk om een zorgvuldig geselecteerd dieet te volgen, dat de moeite waard is om aan te vullen met voedingsstoffen die in de eiwitrepen NuviaGo zitten .

Een dieet dat de ontwikkeling van spiermassa bevordert – principes die de moeite waard zijn om te volgen

gespierde man

Veel mensen vinden de combinatie van spiergroei en gewichtsverlies vreemd, maar als je kijkt naar het aanbevolen dieet in beide gevallen, zul je direct overeenkomsten opmerken. Een goed aangepast afslankingsdieet kan snel het lichaamsgewicht verminderen en het overtollige lichaamsvet, vooral van de dijen, de buik en de heupen, kwijt raken. De volgende stap is het creëren van een basis voor de ontwikkeling van spierweefsel in plaats daarvan, wat een passend dieet voor het gewicht zal garanderen.

Verschillende manieren van voeding, kant-en-klare recepten zijn veel te vinden op het internet, maar het is beter om uw arts of diëtist te raadplegenvoordat u ze toepast. Dit zal helpen om mogelijke gezondheidsproblemen of een gebrek aan aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen te voorkomen. Zonder dat hebben we niets om van te dromen, niet alleen over de effectieve bestrijding van overgewicht en obesitas, maar ook over de gewenste spieren. Het is dus de moeite waard om uw maaltijden samen te stellen met de meest waardevolle producten, en professionals zeggen dat ze erin moeten zitten:

 • eiwitten. zijn het belangrijkste spieropbouwende materiaal, en een dagelijkse dosis eiwitten is de absolute basis voor hun snelle groei. Hun bron is veel voedselproducten, vlees, eieren, vis, bij voorkeur uit de zee;
 • vitaminen, en de belangrijkste in termen van spiermassa en gewichtsverlies zijn B-vitaminen. Het voedsel moet voornamelijk vitamine B1 bevatten, die het lichaam energie geeft uit de processen van het verbranden van suikers. Vitamine B3, die het vertragen van de stofwisseling tegengaat, B5, die de immuniteit versterkt en B6, die het werk van het zenuwstelsel reguleert, zal ook nuttig zijn. Laten we de vitamine B12 niet vergeten, die deelneemt aan vele belangrijke processen, waaronder de productie van eiwitten, vetverbranding en de omzetting van suikers in energie;
 • koolhydraten, de meest waardevolle bron van energie die nodig is om gewicht te verliezen en spiermassa op te bouwen. Koolhydraten moeten worden geleverd met voedsel in de vorm van producten met een hoog gehalte aan vezels, graanzemelen of -schilfers of bruine rijst. Tegelijkertijd is het de moeite waard om te zorgen voor extra suppletie om eventuele tekorten aan te vullen, en bij voorkeur met behulp van NuviaGo eiwitrepen, die ook de suikers bevatten die we nodig hebben;
 • vetten, maar alleen die gezonde en aanbevolen voor consumptie. We hebben het hier over onverzadigde vetten, omega-3-vetzuren, waarvan de bron onder andere kokosnootolie is, die zo populair is en in de keuken wordt gebruikt.

NuviaGo – waarom zou u uw dieet aanvullen met proteïnerepen?

NuviaGo

Eiwitrepen zijn al enige tijd geleden op de markt verschenen voor producten die zijn ontworpen voor sportliefhebbers, waaronder trainingen voor het opbouwen van spiermassa. Met deze term bedoelen we een reep met een goed gekozen dosering van voedingsstoffen, eiwitten en koolhydraten. Met hun hulp is het mogelijk om snel eventuele tekortkomingen aan te vullen en zo energie te winnen die nodig is om het veronderstelde trainingsplan uit te voeren.

Voor aanbevolen verbruik van staven zoals NuviaGo…kunnen we met twee meningen vergaderen. Men zegt dat ze direct voor de training gegeten moeten worden, ongeveer een half uur voor het begin van de training, wat je lichaam de kracht en energie zal geven die het nodig heeft. Sommige professionele trainers raden ook aan om na de training stokken te etenen de maaltijd die we dan altijd eten te vervangen. Op deze manier kun je alles wat je hebt verbrand als gevolg van intensieve oefening effectief aanvullen. Niets staat dus in de weg om ze zowel voor als na de training op te eten, en ze blijken ook nuttig te zijn in de effectieve strijd tegen overgewicht.

NuviaGo – hoe kunnen ze u helpen om van al uw overtollige gewicht af te komen?

De basis voor een succesvol gewichtsverlies is een goed dieet, een dieet dat effectief is maar geen tekort aan voedingsstoffen veroorzaakt. Vitaminen en mineralen zijn niet alleen essentieel voor het behoud van de gezondheid, maar ook voor het proces van vetverbranding. De NuviaGo bar is een uitstekende, kant-en-klare bron en in precies aangepaste hoeveelheden. Elk ingrediënt van de staaf bevordert een snel gewichtsverlies, en dit is het:

Eiwitten

In de hoeveelheid van 20 g per reep, zonder welke we er niet van kunnen dromen om zelfs maar een paar kilo van ons overgewicht te verliezen. De fundamentele taak van eiwit in een gewichtsverlies dieet is om te leiden tot een negatieve energiebalans en verhoging van het tempo van de stofwisseling, en de stofwisseling, versneld door maximaal 25 procent, stelt ons in staat om zich te ontdoen van calorieën effectiever en de grootste hoeveelheid vetcellen te verbranden. Dit is ook mogelijk omdat eiwitten de processen van postprandiale thermogenese intensiveren en zo de vertering van zelfs de zwaarste maaltijden vergemakkelijken.

Koolhydraten

Komt in NuviaGo in vele vormen en in verschillende hoeveelheden voor, afhankelijk van het type. We vinden hier onder andere:

 • suikers in 1,6 g per reep;
 • zetmeel, dat is 1,9 g per staaf;
 • polyolen, die suikervervangers zijn, hebben een lagere glycemische index en een lagere calorische waarde dan deze, en hebben 15,4 g in een reep.

Zoals u ziet, bevat één reep slechts 18,9 g koolhydraten, dus we kunnen gerust zeggen dat het een laag suikergehalte heeft. Het eten ervan vormt geen bedreiging voor een plotselinge gewichtstoename, die volgens de berekende BMI altijd op het juiste niveau kan worden gehouden. Tegelijkertijd wordt de hoeveelheid koolhydraten zo gekozen dat deze energie leveren, waardoor u alle oefeningen kunt doen en al snel kunt genieten van de prachtig geschetste spieren. Zoetekauwen zullen in staat zijn om hun eetlust te bevredigen zonder het risico te lopen op gewichtstoename.

Voedingsvezel

Een andere basis voor een goede spijsvertering en dus gewichtsverlies. Het belang van voedingsvezels in het dieet kan niet worden onderschat en daarom moet het worden voorzien van voedsel of in de vorm van NuviaGo-repen. De inhoud ervan maakt het laag in calorieën, en het effect ervan komt neer op:

 • het reguleren van alle spijsverteringsprocessen;
 • het voorkomen van de opname van te grote hoeveelheden suikers en vetten;
 • om te zorgen voor een langdurig gevoel van verzadiging, waardoor er minder gesnoept hoeft te worden tussen de maaltijden door;
 • een moeilijk te controleren eetlust afremmen, een ander obstakel voor een slank figuur.

NuviaGo – veelzijdige actie en talrijke voordelen die ook door specialisten worden benadrukt

Eiwitrepen, zoals NuviaGoHet dieet van sporters, mensen die willen afvallen en liefhebbers van een gezonde levensstijl in het algemeen is een vast gegeven geworden. Het gebruik ervan wordt gepromoot door beroemdheden uit de voorpagina’s van de kranten, beroemdheden en specialisten op het gebied van gewichtstrainingen en gewichtsverliesstrainingen. Zeker positieve adviezen, die ze geven aan dit product met de smaak van een slagroomtaart bedekt met echte melkchocolade, zijn te vertrouwen, en de belangrijkste voordelen van dit lekkere tussendoortje zijn:

 • beschikbaarheid wanneer je het nodig hebt, kan het gemakkelijk in je zak, rugzak of portemonnee passen;
 • meer energie voor de training, die niet alleen nodig is om te oefenen, maar ook om de meeste van de dagelijkse taken uit te voeren;
 • een post-workoutdosis proteïne, die de spieren versterkt.
NuviaGo

Het kopen van NuviaGo staven neemt slechts een moment in beslag en het enige wat u hoeft te doen is een bezoek te brengen aan de website van de fabrikant. Het biedt zijn product aan in twee aantrekkelijke prijsopties en geeft de koper de keuze:

 • Standaardpakket, een pakket van 12 repen voor 33 €;
 • het Optimal Package, drie pakketten, 36 repen, waarvan u slechts €89 betaalt, waarmee u 10 procent van de prijs bespaart.