Slank en gemodelleerd figuur is de vervulling van de dromen van duizenden vrouwen, maar ook van mannen. Het is niet alleen een kwestie van eigen opvattingen, maar ook van algemene gezondheid of welzijn. Een veel voorkomend probleem van beide geslachten is de zogenaamde rondellen, d.w.z. het vetweefsel op de buik. We hoeven de rest van ons leven niet meer met haar te leven, want een beetje moeite is genoeg om deze onvolkomenheden te verminderen. Het enige wat nodig is, is zelfcontrole, regelmaat en betrokkenheid, die ervoor zorgen dat we zonder problemen van de extra kilo’s af zijn en ons dichter bij het bereiken van het doel brengen.

Vlakke maag – het juiste dieet

platte buik

Zoals bekend begint het afslankproces met onze voeding. Daarom moeten we een evenwicht zien te vinden. Laten we niet overdrijven met te restrictieve diëten, drastische caloriebeperking zal niet helpen, maar zelfs pijn doen. Door onszelf uit te hongeren, kunnen we onze stofwisseling vertragen en het risico lopen het lichaam te vernietigen.

Om het effect van de platte buik te verkrijgen, is het daarom noodzakelijk om een aantal basisregels in te voeren:

  • Selectie van geschikte producten. – Elk vermageringsdieet, met inbegrip van dit dieet, zou hoofdzakelijk magere zuivelproducten, alle graan- en volkorenproducten, vlokken, zemelen, zaden, zaden, zaden, kruiden, noten en specerijen moeten bevatten, die onze stofwisseling versnellen.
  • Reikwijdte voor alle probiotica, inclusief natuurlijke yoghurts, die de darmfunctie helpen reguleren en winderigheid voorkomen. Het is zeer belangrijk dat we geen last hebben van klachten tijdens de oefeningen met platte buik. We vermijden dan het gevoel van ongemak of zwaarte, wat een volledige concentratie tijdens de training garandeert. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan alle producten die onze stofwisseling stimuleren. Dit zijn alle groenten, vooral de groene, die de stofwisselingsprocessen van het lichaam verbeteren en een intensieve vetverbranding garanderen, wat ook zal bijdragen tot ontgifting, d.w.z. zuivering van giftige stoffen of schadelijke stofwisselingsproducten. Dergelijke producten bevatten ook een grote hoeveelheid voedingsvezels, wat een langdurig gevoel van verzadiging geeft, waardoor het verlangen om tussen de maaltijden door te eten en overmatige eetlust te stoppen.
  • Vergeet niet de kruiden zoals basilicum, kaneel, gember, kardemom, cayennepeper en nootmuskaat, die tot een waardevolle groep van vetverbranders behoren.
  • We moeten ook alle flatulentiegerechten vermijden, die ook zullen bijdragen tot de moeilijkheid van het doen van oefeningen voor dit deel van het lichaam: zuurkool, rauwe bloemkool, spruitjes, broccoli, koolrabi. Het is ook aan te raden om ze te koken door ze te stomen, te bakken of te grillen in plaats van te bakken. Snoepjes worden vervangen door gezondere snacks in de vorm van vers of gedroogd fruit, rauwe groenten en groene plantaardige cocktails.

Lees ook: Hoe gewicht te verliezen van de maag?

Een platte buik methode zal ook zijn om nieuwe gezonde eetgewoonten onder de knie te krijgen.

  • Het is belangrijk om niet alleen de juiste ingrediënten in het menu en de bereidingswijze te kiezen, maar ook de tijd die wordt besteed aan het eten van voedsel – het moet van goede kwaliteit zijn. Wat betekent dit? Als we de nieuw geïntroduceerde regels rigoureus benaderen, zullen we ons veel beter voelen en zullen we ook de visuele effecten in onze circuits opmerken. We moeten ook leren om zo regelmatig mogelijk op vergelijkbare tijdstippen te eten. Het is beter om 4-5 lichter te eten dan 2 in overvloed en om ‘s middags en ‘s avonds niet te veel te eten.
  • Een goed begin van de dag is het eten van een goed eerste ontbijt. Het kan een sandwich van volkoren brood met tomaat, havervlokken, natuurlijke yoghurt met noten en noten zijn. Het zal een grote kans zijn om de stofwisseling voor de hele dag te ontwikkelen en winderigheid of constipatie te voorkomen.
  • Een tweede ontbijt kan de vorm aannemen van een heerlijke fruit- of groentecocktail. De lunch is de op één na belangrijkste maaltijd van de dag, direct na het ontbijt en moet niet later dan ongeveer 14 uur worden gegeten. Naarmate de dag vordert, vertragen de stofwisselingsprocessen. Groentesoep, gevogeltefilet of salade moet uw honger stillen en u krijgt er geen vet van.
  • Het diner moet licht zijn. Ik raad vooral gestoofde groenten aan, een sandwich met mager vlees, rijst op melk met fruit of lamsvlees. Het is aan te raden om zo’n avondmaaltijd uiterlijk 2 uur voor het slapen gaan te nuttigen.
  • Laten we zorgen voor een goede hydratatie, het moet ongeveer 2 l water per dag zijn, maar fysiek actieve mensen moeten meer water aan hun lichaam geven, omdat het wordt uitgescheiden met zweet. Ik raad groene thee, vruchtenthee, kruidenthee, kruidenthee, die zal helpen het lichaam te reinigen van verschillende gifstoffen en schadelijke stoffen, evenals helpen de spijsvertering van voedsel. De combinatie van dit element met de consumptie van producten die de intensiteit van de stofwisseling verhogen zal effectief zijn in de strijd om de droom platte buik. Daarom moeten we in uw dieet ook denken aan het hoge gehalte aan fruit en groenten, rijk aan voedingsvezels en kruiden die de thermogenese van het lichaam verhogen.

Vlakke buik oefeningen

Het geheim van het bereiken van een slank lichaam en het hele figuur ligt in het feit dat we zoveel mogelijk fysieke activiteit nodig hebben. Systematiek zal belangrijker zijn dan het type verkeer. Het is het beste om een individueel oefenplan te ontwikkelen dat is afgestemd op onze individuele behoeften. We hebben veel mogelijkheden voor fysieke activiteit zoals fietsen, hardlopen, zwemmen, aerobics, gymnastiektraining.

Deze training kan worden aangevuld met typische buikspieroefeningen. De buik bestaat uit het optillen van de bovenrug, of beter gezegd de schouderbladen in liggende positie, met gelijktijdige kniebuigingen.
Zeer nuttige oefeningen voor het bereiken van een platte buik zijn ook gedraaide, trekken de knieën naar de borst in de achterwaartse positie, geneigd naar de zijkant met lading, het verlagen van rechte benen in de positie op de rug, en zelfs trekken de knieën naar de borst in een vrijhangende aan de stok.

U kunt een trainingsplan ontwikkelen dat speciaal op uw behoeften is afgestemd of een fitnesstrainer vragen. In het geval van het wegwerken van overtollig lichaamsvet is de beste samenstelling aërobe training, in het geval van gevorderden, intervaltraining met specifieke oefeningen om de buikspieren te versterken. Het belangrijkste hier is echter de regelmaat van het uitvoeren van deze oefeningen, en pas dan de intensiteit van deze oefeningen.