Ogen kunnen we vrijmoedig ons venster op de wereld noemen, ze zijn ongetwijfeld het belangrijkste van de zintuigen waardoor we zien wat ons omringt. Helaas kan niet iedereen genieten van een perfect zicht, en zelfs als ze het hebben, wordt het erger of erger met de tijd. Daarom moeten de ogen bijzonder goed verzorgd worden, zodat ze beschermd zijn tegen alle schadelijke externe factoren en snel kunnen reageren op een eventuele opkomende ziekte. Als ze worden genegeerd, leiden ze niet alleen tot een verslechtering van het gezichtsvermogen, maar soms ook tot onomkeerbare blindheid, wat iedereen zeker zou willen voorkomen. De ogen kunnen op verschillende manieren worden verzorgd, en een van de aanbevolen maatregelen die hiervoor kunnen worden gebruikt is Opti Lutein. Het is een modern voedingssupplement, ontwikkeld door specialisten en uitsluitend samengesteld uit natuurlijke, veilig te gebruiken ingrediënten.

Waarom kan ons gezichtsvermogen verslechteren

vrouwenoog

Veel mensen dragen al op jonge leeftijd een bril en raken gewend aan hun visuele beperking. Als dit echter op latere leeftijd gebeurt, veroorzaakt het vaak veel problemen, waardoor het normale leven soms zelfs moeilijk wordt. Dit begint relatief onschuldig, met een lichte vervaging van het beeld, dat geleidelijk aan overgaat in een ernstiger aandoening, waarbij zelfs de sterkste corrigerende bril niet kan helpen. Er zijn veel redenen voor de verslechtering van het gezichtsvermogen, waarvan sommige helaas ook onze schuld zijn en meestal door specialisten worden aangegeven:

1) De drie meest voorkomende aangeboren visuele handicaps

Het is veruit de meest voorkomende oorzaak van problemen met het juiste zicht. Negatieve effecten van een aantal van hen kunnen worden geëlimineerd door gebruik te maken van preparaten zoals Opti Luteinmaar voor anderen zal zelfs een chirurgische ingreep nodig zijn. Het aantal aangeboren oogafwijkingen is echt hoog en dit kan onder andere het geval zijn:

  • Myopie, oftewel bijziendheid, wanneer de lichtstralen die het oog binnenkomen zich voor het netvlies concentreren, wat een verstoring in het zicht van verder weg gelegen objecten veroorzaakt;
  • Verziendheid, hypermetropie en lichtstralen die zich achter het netvlies concentreren, verstoren op hun beurt het zicht op wat zich in de buurt van de ogen bevindt;
  • astigmatisme, ook wel immobiliteit genoemd, dat leidt tot wazig zicht en zich niet alleen als een visuele stoornis manifesteert, maar ook als een pijnlijke aandoening.

2 Ziekten die een verslechtering van het gezichtsvermogen veroorzaken

Visusproblemen kunnen ook door andere ziekten worden veroorzaakt, en niet alleen door de ogen, hoewel we daar relatief vaak mee te maken hebben. Deze omvatten staar, glaucoom, ontsteking van het hoornvlies, het netvlies of de iris, maculadegeneratie of onthechting, d.w.z. onthechting van het netvlies. Een ernstige bedreiging voor ons gezichtsvermogen is een hyperthyreoïdie, waarvan een van de kenmerkende symptomen een exophthalmos en een verstoring in de vorm van de zogenaamde duisternis is. We komen ze ook tegen bij mensen na een beroerte, die lijden aan neuropathie of na mechanische verwondingen, de gevolgen van ongevallen.

Opti Lutein – samenstelling samengesteld uit bewezen natuurlijke stoffen

Opti Lutein

In het geval van enkele aangeboren afwijkingen of oogziekten zullen we niet zonder een bezoek aan een specialist kunnen, maar de Opti Lutein kan de meeste van de resterende problemen aan. Het belangrijkste is dat het niet alleen na het verschijnen van de eerste storende symptomen kan worden gebruikt, maar ook profylactisch, om ze te vermijden. Deze veelzijdigheid van het gebruik en vooral de hoogste effectiviteit wordt beïnvloed door de samenstelling van de capsules, die alleen bestaan uit natuurlijke plantaardige stoffen van plantaardige oorsprong. De Opti Lutein-fabrikant heeft de huidige trend gevolgd om af te zien van het gebruik van kunstmatige en vaak schadelijke ingrediënten die onvoorspelbare neveneffecten kunnen veroorzaken. Daarom kunnen we in zijn supplement vijfhonderd procent veilige ingrediënten vinden die je kunt vertrouwen, en dat zijn ze ook:

Goudsbloemextract

Een plant die een heilzaam effect heeft op onze gezondheid, inclusief het behoud van scherp zicht tot op hoge leeftijd. In goudsbloem vinden we twee heilzame medicinale stoffen, luteïne en zeaxanthine, die behoren tot de natuurlijke kleurstoffen van de carotenoïde groep. De belangrijkste functie in dit duet is luteïne, die essentieel is voor het goed functioneren van de macula in het oog, het belangrijkste deel van het netvlies, waarvan de degeneratie zelfs kan leiden tot verlies van het gezichtsvermogen. Luteïne beschermt tegen dit fenomeen en beschermt het oog tegen andere, even schadelijke externe factoren. Het juiste niveau moet vooral worden gewaarborgd door mensen die achter een computer werken en worden blootgesteld aan urenlang blauw licht dat van het scherm komt. Bovendien beschermt luteïne het lichaam tegen vrije radicalen en maakt het ons mogelijk om correct onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Zeaxanthine heeft een vergelijkbaar effect, dus beide verbindingen moeten niet alleen met voedsel worden geleverd, maar ook in de vorm van Opti Lutein-capsules die hun perfect op elkaar afgestemde dosisbevatten .

Koevoet- en anthocyanidine-extracten

Cowberry, ook wel bekend als red lingonberry, is een plant met bekende en bewezen gezondheidseigenschappen, die gebruikt wordt bij de behandeling en preventie van oogziekten. We zullen veel noodzakelijke voedingsstoffen vinden, vooral vitamine A, essentieel voor het gezichtsvermogen, en C, d.w.z. ascorbinezuur, een natuurlijke sterke antioxidant die de bovengenoemde vrije radicalen bestrijdt. Koeienbessen bevatten ook voedingsvezels en mineralen, calcium, magnesium, fosfor en ijzer. Hetzelfde effect als vitamine C heeft anthocyanidinen, een andere sterke antioxidant die de microcirculatie in het oog verbetert en zorgt voor een goed gezichtsvermogen na donker en ‘s nachts.

Extra dosis vitamine A

Het kan de grootste bondgenoot of zelfs vriend van ons gezichtsvermogen worden genoemd, en de tekortkomingen ervan hebben onmiddellijk invloed op ons gezichtsvermogen. Vitamine A-tekort is een van de oorzaken van de ontwikkeling “kippenblindheid”een ziekte met slecht zicht bij slechte lichtomstandigheden, bijvoorbeeld na zonsondergang of syndroom “droog oog”. Daarom is het zo belangrijk om het in een goed uitgebalanceerd dieet en met Opti Lutein aan te bieden, waardoor we het risico op veel oogziekten praktisch tot een minimum zullen beperken. Vitamine A zal ook nuttig zijn voor ons haar, om te voorkomen dat het uitvalt.

Zink

Een van de belangrijkste elementen voor het menselijk lichaam, waardoor onder andere maculadegeneratie in het oog kan worden voorkomen. Dankzij het feit dat we kleuren correct kunnen waarnemen en herkennen, zullen we ook oogafwijkingen die met de leeftijd komen, vermijden. Door het lichaam te voorzien van de juiste dosis zink, kunnen we ook rekenen op een betere conditie van de huid, wat vooral zal worden gewaardeerd door dames die worstelen met cellulitis, of jonge mensen die klagen over acne.

Opti Lutein – sterk zicht zonder visuele stoornissen

Opti Lutein tafeltabletten

Voedingssupplement Opti Lutein Het is bedoeld voor gebruik door mensen met een verminderd gezichtsvermogen die onmiddellijk versterking nodig hebben. Het kan zonder risico’s worden gebruikt, omdat de werkzame stoffen die het bevat geen bijwerkingen veroorzaken, tenzij iemand gewoon allergisch is voor een van deze stoffen. Om een volledig therapeutisch effect te bereiken is het voldoende om slechts één capsule per dag in te nemen met een glas stilstaand water, en de capsules zelf moeten op kamertemperatuur worden bewaard , ver weg van kinderen. De effecten van Opti Lutein zijn snel en na slechts enkele doses van het preparaat voelt u een aanzienlijke verbetering van het gezichtsvermogen. Dergelijke effecten worden volledig bevestigd door de meningen van specialisten en tevreden patiënten, die dergelijke voordelen loven:

  • geen dergelijke bijwerkingen;
  • snelheid van handelen;
  • natuurlijke groentesamenstelling;
  • positieve effecten niet alleen op de ogen, maar ook op de huid, het haar en de verbetering van de algemene gezondheid.

Opti Lutein – waar en voor hoeveel u het kunt kopen

De fabrikant van het supplement heeft niet alleen de samenstelling ervan perfect gekozen, maar heeft ook de distributie van het product verzorgd. Op deze manier geeft het de koper een garantie voor het ontvangen van originele en altijd effectieve tabletten, en de prijs die het aanbiedt wordt niet overboden door een tussenpersoon. De Opti Lutein kan worden gekocht in verschillende pakketten die niet alleen in prijs maar ook in het aantal pakketten verschillen en die we beschikbaar hebben:

  • Startpakket, een pakje van 30 capsules voor de prijs van 28 €;
  • aanbevolen pakket, twee pakketten, 60 capsules waarvoor we 40 € betalen;
  • Maximaal pakket, 3 verpakkingen, 90 capsules voor een sensationele prijs van 72 €.

Bovendien kunnen we bij de aankoop rekenen op een aantrekkelijke bonus, die op dit moment PremiumCollagen 5000 is, een poeder voor het maken van een gezonde drank om alle huidproblemen op te lossen. We krijgen het ook voor een aantrekkelijke prijs, slechts €34 per pakje. De Opti Lutein wordt binnen 1 werkdag na de bestelling verzonden, via de post, pakketautomaat of koeriersdienst. Het pakket wordt verzonden in een pakket dat discretie mogelijk maakt, u kunt ook betalen bij aflevering, maar dan alleen in ons land. In geval van een bestelling en verzending naar het buitenland is het noodzakelijk om vooraf te betalen. De bestelling zelf is gemaakt door de website van de fabrikantdoor daar het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar het door u opgegeven telefoonnummer.

Opti Lutein pakketten