Gevlekte horsmakreel is de laatste tijd zeer populair geworden. Het is een in het wild groeiende plant van de asteroïdenfamilie, gekenmerkt door paarse bloemen en spitse bladeren. Het kan tot 2 meter hoog worden. De zaden van deze plant worden gebruikt in de geneeskunde.

Ostropest

Door zijn verschijning kan de distel worden gekweekt als sierplant. Zijn bladeren zijn eetbaar en kunt u ze aan bepaalde voedingsmiddelen toevoegen. Maar het zit in de zaden. is er een gezondheidsschat die de plant een schat aan informatie heeft opgeleverd…. is zo succesvol geweest.

Gevlekte distel – eigenschappen

De belangrijkste werkzame stof die heeft gezondheidseigenschappen en is opgenomen in de sylimarijne distel.

Kenmerken van silymarine

Het heeft een beschermend effect op maagslijmvlies, beschermt levercellen en stimuleert de levercellen en stimuleert afscheiding van maagsap en gal. De silicone beschermt tegen hepatitis B en C en agentia schadelijk, zoals alcohol, zware metalen, oplosmiddelen enz. biologisch. Naast bescherming ondersteunt het ook de celregeneratie. Lever.

Sylimarine wordt gebruikt in therapie behandeling van cirrose, cholangitis, vette lever of hepatitis. Het heeft een positief effect op voor de spijsvertering en verbetert de leverfunctie terwijl het nemen van medicijnen. Versterkt de lever en verbetert zijn ontgiftende eigenschappen, het reguleren van de glutathionspiegel.

De lettergreep is een van de de sterkste antioxidanten. Ondersteunt de reiniging van het lichaam van toxines en remt de schadelijke effecten van vrije radicalen. Onderzoek laten zien dat dit ingrediënt de hersenen kan beschermen tegen stress…. oxidatieve en neurodegeneratieve processen, die zijn het gevolg.

Andere kenmerken van distel

Silymarine is niet de enige stof in de distel, wat helpt om een goede conditie te behouden… Proost. De andere ingrediënten zijn dat wel:

 • organische zuren tonen antibacteriële, cholepoiëtische en ondersteunende werking spijsvertering;
 • plantensterolen die het gebruik van cholesterolgehalte;
 • samentrekkend en anti-inflammatoire tannines;
 • linolzuur – beschermt tegen hart- en vaatziekten en kanker, versnelt de stofwisseling, om huidziekten te helpen behandelen.

Gevlekte horsmakreel – voor wie?

Gevlekte horsmakreel kan van pas komen bij om ziekten zoals…:

 • virale hepatitis;
 • steatose van de lever;
 • leverbeschadiging door alcohol, geneesmiddelen en andere giftige stoffen;
 • cholecystolithiasis;
 • Biliary tractitis;
 • een hoog cholesterolgehalte;
 • huidontstekingen.

Ostropest kan ook helpen bij brandend maagzuur en een opgeblazen gevoel. Het wordt gebruikt door vrouwen die lijden aan endometriose en migraine. Het wordt aanbevolen voor mensen met reisziekte voordat ze op reis gaan.

Gevlekte distel om af te slanken

Gevlekte distel om af te slanken

Ostropest wordt beschouwd als een natuurlijke afslankproducten. Zijn acties in dit verband De scope is voornamelijk gebaseerd op de verbetering van de spijsvertering, reiniging en om het lichaam te ontgiften. Deze processen dragen bij tot een versnelling van de metabolisme, wat van groot belang is voor de effecten van het schudden van de overtollige vetweefsel.

Ostropest bevat ook veel vezels, die de darmwerking reguleren en zorgen voor een gevoel van verzadiging voor een lange tijd. Dankzij de regulering van de bloedsuikerspiegel voorkomt het plotselinge aanvallen van honger.

Kijk hier eens naar: Fibre Select – supervezel voor gewichtsverlies!

Slimarine is ook belangrijk voor gewichtsverlies, het elimineren van hoofdpijn, het ondersteunen van de hersenfunctie en het remmen van vrije radicalen. Dit alles geeft ons een beter gevoel en meer bereidheid om te handelen. Ieder van ons moet er rekening mee houden dat de basis voor gewichtsverlies lichaamsbeweging (zowel cardio als krachttraining) is, evenals een passend dieet. Ostropest is een product dat u kan helpen gewicht te verliezen, maar het zal niet maken dat u gewicht verliest op zich.

Gevlekte distel – hoe gebruik je hem?

vlekkerig

Ostropest is op grote schaal beschikbaar in kruidenierswinkels en apotheken. Het kan gebruikt worden op een verscheidenheid van manieren:

 • in de vorm van tabletten of capsules;
 • om thee te drinken uit de distel;
 • Voeg gemalen distel toe aan yoghurts of muesli;
 • Verzorging van uw huid en haar met distelolie.

lees ook: Afslanken met groene thee

Gevlekte horsmakreel – dosering

Om een beschermend effect te bereiken voor lever, distel suppletie moet worden gebruikt voor ten minste een minimum aan Drie maanden. In het geval van kant-en-klare supplementen wordt de optimale dosering als volgt gegeven op de verpakking. 1. De Wereldgezondheidsorganisatie bepaalt de veilige een dosis van 200 tot 400 mg silymarine per dag in 2 tot 3 doses, wat neerkomt op komt overeen met ongeveer 12-15 g grondstof. Dit zijn hoeveelheden aangepast om effectieve gezondheidseffecten van deze therapie te bereiken. met een substantie.

Maculaire osteoporose – contra-indicaties

In de juiste dosering van distel veilig is om te gebruiken, maar wees voorzichtig dat u niet overdosering omdat het diarree en braken kan veroorzaken. Hij beveelt niet aan om om distel toe te dienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Vrouwen in zwangere en zogende moeders moeten, voordat ze met de suppletie beginnen, de volgende maatregelen nemen Neem contact op met een dokter.

De Ostropest kan de operatie verhinderen… bepaalde stoffen, waaronder metronidazool en indinavir. Personen die deze geneesmiddelen gebruiken, moeten op tijd stoppen met het innemen van supplementen. therapie.