PENIS XL capsules

Sinds enige tijd vraag ik me af of Patrycja tevreden is met onze relaties. Het is allemaal omdat onlangs mijn complex, waar ik nog steeds over nadenk, is de grootte van mijn penis. Het is niet zo dat het niet bevredigend is. Ik bedoel, ik heb er nooit over nagedacht tot een bepaald moment. Onlangs was ik met mijn vriend bij het zwembad. In de gemeenschappelijke garderobe kleedt iedereen zich zonder veel scrupules of schaamte. Ik heb tot nu toe hetzelfde gedaan. Op een gegeven moment, echter, toen mijn collega begon aankleden, merkte ik dat zijn Member is veel groter dan de mijne! Ik was niet de enige die het opmerkte. Mijn collega is een halve grap, een halve serieuze verklaring: “Maak je geen zorgen over de oude! Grootte maakt immers niet uit. Bovendien, uw patriarchaat klaagt er niet over, wat niet? Na zo’n tekst werd ik onthoofd van mijn voeten. Dus ik begon me af te vragen of mijn penis niet te klein is. Niet meer willen worden gekweld, heb ik besloten om het net te zoeken naar een middel om mijn metgezel te vergroten. Zo kwam ik Penis XL tegen.

Penis XL – met een supplement

PENIS XL tablets

Om de effecten van dit supplement te begrijpen moet u eerst nadenken over hoe het proces van penisvergroting plaatsvindt. Het Member bestaat uit holle lichamen die zich tijdens de bouw uitbreiden. Dit komt omdat het bloed in de weefsels van uw vriend of vriendin stroomt. Hoe sneller het bloed stroomt en hoe efficiënter uw erectie zal zijn. De bestanddelen van het supplement verbeteren de bloedcirculatie. Dit verhoogt de kwaliteit en kracht van uw erecties. Maar dat is niet alles. Ingrediënten van de drug bovendien invloed op de uitrekking van holle lichamen in de penis en fix dit effect. De fabrikant van het supplement belooft dat het regelmatige gebruik van Penis XL de grootte van uw penis met maximaal 9 centimeter zal verhogen. De drug beïnvloedt ook de omtrek van de penis. Deze stijgt met maar liefst 25% bij regelmatig gebruik van het product. De Penis XL geeft je ook een groter verlangen naar seks. Dit maakt het mogelijk om één product voor beide te gebruiken. Penis XL is niet alleen mondeling ingenomen tabletten, maar ook penis smering crème. Natuurlijk bent u niet verplicht om twee producten te bestellen, maar na een dubbele behandeling kunt u meer bevredigende resultaten bereiken. Hoe moet ik beide producten gebruiken? De fabrikant raadt u aan om 1 of 2 tabletten per dag in te nemen. Hetzelfde principe geldt voor crème smering. Ik werd aangemoedigd om beide producten te bestellen door feedback van klanten, maar ook door discrete verzending. Het product dat u online bestelt, zodat u een pijnlijke conversatie kunt vermijden. Voordat ik de drug bestelde, dacht ik echter aan één ding: zal ik in staat zijn om orale seks te hebben tijdens het aanbrengen van crème op de penis? Gelukkig, op de officiële website van de fabrikant van het supplement vond ik informatie dat de gel is volledig veilig, zodat u kunt groeien dit soort spellen tijdens de behandeling. Aangezien ik al alles over het product geschreven heb, laten we nu verder gaan met de test. Ik nodig u uit voor een recensie.

Na een maand Penis XL supplementatie

Ik gebruik Penis XL nu al een maand lang. Het enige wat ik echter kan zeggen, is dat de drug niet werkt zoals ik verwacht. Ik bedoel dat mijn eetlust voor seks veel hoger is. Ik zou niet praktisch de slaapkamer verlaten. Wat de grootte betreft, kan de grootte met 2 cm zijn toegenomen. Dit is echter geen merkbaar effect voor mij en Patrycja. Ik wil graag iets meer en ik geef ook om de omtrek van mijn Member. Ik ben echter niet ontmoedigd en ik ga door met het testen van mijn medicijnen.

Na twee maanden Penis XL test

Echter, twee maanden van het gebruik van het supplement bracht niet de effecten die ik had verwacht. Grootte verhoogd met 2 cm. Helaas is het Member niet vet geworden over wat ik wilde. Daarom heb ik besloten om opnieuw naar de website van de fabrikant te gaan en te kijken wat ik fout doe. Misschien doseer ik het product verkeerd? Maar toen ik de website binnenkwam, stond er iets heel anders op me te wachten. Het bleek dat Penis XL……. zaken doet! Gelukkig hebben ze me niet onbeantwoord gelaten. Op de hoofdpagina vond ik een doorverwijzing naar een ander vergrotend Memberproduct, Member XXL.

Member XXL – over een geneesmiddel

MEMBER XXL verpakking

Member XXL is een voedingssupplement in capsules. Zoals de fabrikant van geneesmiddelen belooft door het regelmatig te nemen, kunt u de grootte van uw penis te vergroten met maximaal 8 cm. Natuurlijk, het supplement beïnvloedt ook de omtrek van de penis en de toename van de seksuele begeerte. Studies uitgevoerd in een groep mannen van 22 tot 50 jaar oud blijkt dat ongeveer 70% van de respondenten gemerkt dat de drug de penis zelfs met 5 cm vergroot. Member XXL is vooral veilig. Dit is te wijten aan de ingrediënten, die 100% natuurlijk zijn. Het geneesmiddel bevat: extract van Chinese citroen, saffraan, zwarte peper en ginsengwortel. Wat mij aanmoedigde om het supplement te bestellen was het feit dat het product gedekt wordt door een garantie van 90 dagen. Dit betekent dat als ik niet opmerken een toename van de grootte van mijn penis tijdens deze tijd, kan ik het geneesmiddel terug te keren en krijg de volledige kosten van de terugkeer. Ik bestelde het geneesmiddel op de officiële website van de fabrikant. Wat de prijs van het product betreft, kost een maandelijkse voorraad ongeveer 38 Euro. Hoe moet ik het product nemen? De fabrikant raadt aan om twee keer per dag een capsule in te nemen. Ik ga daarom naar de test. Houd je vingers gekruist, zodat alles gaat volgens plan deze keer.

Na een maand van toepassing van het Member XXL

Member XXL Ik gebruik slechts een maand, maar ik kan al de eerste effecten zien. Wat de lengte betreft, is de lengte gemiddeld met ongeveer 2 cm toegenomen. Het Member heeft ook een duidelijk toegenomen omtrek. Zelfs mijn vrouw, die niet op de hoogte was van het gebruik van de drug, merkte dat mijn penis dikker werd. Wat de groei van het libido betreft, ben ik ook hier tevreden. Inderdaad, mijn verlangen naar seks is veel groter, en dit maakt mijn close-ups veel effectiever en bevredigend voor mij en mijn vrouw. Natuurlijk, ik ben van plan om de drug te testen voor de komende maanden. Na enige tijd zal ik u laten weten hoe de behandeling aan de gang is.

Na twee maanden van het Member XXL test

Deze extra maand van gebruik van het supplement is echt veel veranderd. Mijn penis is nu….. 6 cm groter! Dat klopt, ik heb het precies gemeten en het effect is verbluffend. Wat betreft de dikte is dit ook veranderd. Ik ben echt erg blij met de resultaten. Eindelijk heb ik de grootte bereikt die ik wilde.

Vergelijken van twee producten voor penisvergroting, dat is Penis XL en Member XXL moet ik zeker aanbevelen dit tweede product aan alle jongens. Met het gebruik van Member XXL effecten zijn al merkbaar bijna 3 weken na het begin van de behandeling. Dus als de grootte van de natuur is uw complex, dan is het noodzakelijk om het Member XXL aanvulling op website. Heren, laat het ons weten in de commentaren als u tevreden bent met de behandeling en hoeveel cm u hebt bereikt. Veel succes!