Elke man moet er rekening mee houden dat hij kaalheid kan krijgen. Overmatig en vaak versneld haarverlies is onvermijdelijk op een bepaalde leeftijd, maar in de meeste gevallen heeft het andere oorzaken, meestal ziekte. Het probleem is dus om een geschikte remedie te vinden om dit proces effectief te stoppen, en ik heb er al enkele jaren tegen gevochten en besloten om Piloxidil 2%, de vloeistof, toe te passen op de gebieden met de grootste haaruitval.

Piloxidil 2% – antihaaruitvalvloeistof.

Ik heb veel verschillende meningen gehoord over deze voorbereiding, zowel negatief als positief, maar de meerderheid van de mensen die er gebruik van maken, heeft duidelijk aangegeven dat het werkt. Het haar begon terug te groeien en ook het uitvallen werd gestopt. Echter, ik benader dergelijke meningen met een grote dosis scepsis en Piloxidil 2% zoals andere middelen, besloot ik om het zelf te proberen. Zoals de naam al aangeeft, wordt minoxidil vaak gebruikt voor de behandeling van androgene alopecia veroorzaakt door overmatige secretie van het DHT-hormoon. Het actieve bestanddeel van het preparaat zorgt in de eerste plaats voor een goede bloedtoevoer naar de hoofdhuid, en bereikt zijn diepe lagen, het voedt en regenereert de haarfollikels. Het stimuleert ook de haarwortels die beschadigd zijn door een teveel aan DHT om intensiever te werken. Hierdoor groeit het haar niet alleen sneller terug, maar is het ook gezonder, dikker, sterker en krijgt het zijn natuurlijke kleur terug.

Piloxidil – gebruik en mogelijke bijwerkingen

Piloxidil Spuitbus

Piloxidil 2% is een vloeistof om direct in de hoofdhuid te wrijven en volgens de aanbevelingen van de fabrikant heb ik het twee keer per dag aangebracht, in de bochten en op de voorhoofdslijn. Dit kan met de bijgeleverde dispenser, maar het is handiger om met uw vingers in te masseren, en u moet er ook aan denken om de vloeistof op de huid aan te brengen en niet op het haar. Piloxidil heeft een aangename textuur en geur, zonder vette huid en haar. Helaas werkte de geprezen werkzaamheid in mijn geval niet, ondanks het feit dat ik androgene alopecia heb gediagnosticeerd. Ik wreef mijn hoofd moeizaam na het wassen van mijn haar en wachtte op de eerste resultaten, die niet voorkwamen. Aan de andere kant waren er bijwerkingen waarvan de ernst van persoon tot persoon verschilt, maar in mij waren er onder andere bijwerkingen:

 • Hinder roodheid en verbranding van de huid;
 • duizeligheid;
 • onregelmatige hartslag en bloeddrukproblemen;
 • zwellingen, vooral in de handen.

Het ergste was dat het haar, in plaats van te groeien, meer begon uit te vallen, en hoewel de fabrikant beweert dat dit een tijdelijke aandoening is, gaf ik er de voorkeur aan geen risico’s te nemen en besloot ik iets effectiever te vinden voordat Piloxidil verdere onomkeerbare schade aan mijn kapsel zou veroorzaken. Bijwerkingen zijn ook zo belastend dat ze je kunnen ontmoedigen om te kopen en te gebruiken, dus is het beter om op zoek te gaan naar iets minder vervelend.

Profolan – een gunstig alternatief

Als een ander middel dat bedoeld was om direct in de hoofdhuid gewreven te worden bleek niet effectief te zijn, wedde ik deze keer op tabletten, en mijn keuze viel op een modern en effectief voedingssupplement, Profolan. Het werd me aanbevolen door een trichomatoloog die ik bezocht, waarbij ik in de eerste plaats de 100% veilige, natuurlijke samenstelling, gebaseerd op alleen extracten van planten zoals:

 • pokrzywa 300x156 1
  brandnetel
  , kruiden, die geen enkele liefhebber van een gezonde levensstijl hoeft te worden geïntroduceerd. Een ogenschijnlijk gewoon onkruid, groeiend in onze tuinen, maar in feite een rijke bron van voedingsstoffen, vooral vitaminen A, C, E en K, mineralen, calcium, magnesium, ijzer en het meest waardevolle silicium voor het haar. Het heeft een ontstekingsremmende werking en helpt alle infecties in de hoofdhuid te bestrijden, waardoor een van de meest voorkomende oorzaken van haaruitval wordt geëlimineerd, voedt het haar van wortel tot punt en stimuleert de snelle groei ervan. Het helpt ook om gevaarlijke toxines uit het lichaam te verwijderen, het wordt gebruikt bij de behandeling van vele andere ziekten die versnelde alopecia kunnen veroorzaken, zoals anemie;
 • De paardenstaart, een andere belangrijke plant vanuit het oogpunt van onze kapsel. Het zit vol met gemakkelijk opneembare silica, een van de belangrijkste bouwstenen van het haar, verantwoordelijk voor de juiste en sterke structuur. De tekortkomingen worden gemanifesteerd door broosheid en broosheid van het haar, die snel beginnen uit te vallen, en in één tablet. Profolanu is maar liefst 200 mg van deze stof, vele malen meer dan in andere preparaten van dit type. In het veld paardenstaart zijn er ook andere belangrijke mineralen, mangaan, ijzer, kaliumzouten en fosfor.
profolan capusles

Afgezien van plantenextracten, Profolan bevat nog veel meer stoffen om te genieten van uw pas teruggewonnen, weelderige kapsel, waarvan het vermeldenswaard is:

 • l – cysteïne, een aminozuur dat van nature aanwezig is in de eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van nieuw haar. Het versterkt het haar, zorgt voor een goede conditie en door het stimuleren van cellen om sneller te regenereren, voorkomt het haaruitval. Ze worden zichtbaar dikker, bestand tegen externe factoren en krijgen weer een diepe glans;
 • taurine, een ander belangrijk aminozuur dat de productie van creatine stimuleert, een andere haarbouwsteen;
 • biotine, d.w.z. vitamine B7, die alle processen van nieuwe haargroei conditioneert en gevaarlijke seborrheïsche dermatitis tegengaat, stimuleert ook de productie van hemoglobine, waardoor de hoofdhuid beter van zuurstof wordt voorzien.

Profolan – actie en adviezen

man met een weelderig kapsel

Aangemoedigd door zo’n rijke samenstelling ben ik meteen met de behandeling begonnen en al na de eerste weken merkte ik de positieve effecten ervan. Al deze ingrediënten, die samen een unieke Grow 3-formule vormen, resulteerde in veel nieuwe haren in de rondingen en op de voorhoofdslijn. Hoewel ze aanvankelijk dun waren en zwak leken, begonnen ze al snel dikker en intenser van kleur te worden. Profolan Ik neem slechts twee tabletten per dag, ‘s morgens na het ontbijt, en de resultaten zijn echt verrassend, de volledige behandeling duurt ongeveer een half jaar, maar het is echt de moeite waard om te wachten op de volledige resultaten.

Het supplement kan snel de meeste oorzaken van haaruitval aan, waaronder het moeilijkst te verwijderen, namelijk een overmatige afscheiding van DHT-hormoon, dihydrotestosteron, dat de haarzakjes vernietigt. Het voorziet het haar van alles wat het nodig heeft voor een snelle groei, en de effectiviteit ervan wordt ook bevestigd door de meningen die in veel haaruitvalforums te vinden zijn. Ze zijn meestal zeker positief, en specialisten in de behandeling van alopecia, waaronder mijn trycholoog, die mij deze pillen zelf aanraadde, spreken in een vergelijkbare toon.

Profolan – hoe het te kopen

Profolan kan rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht, die het product zelf distribueert door een bestelling te plaatsen voor internetsite. Eén pakket bevat 60 tabletten, een voorraad voor een maandelijkse behandeling en kost 49 €, maar het is beter om de hele behandeling te beveiligen met behulp van collectieve pakketten, verkrijgbaar tegen een promotieprijs. Er zijn twee aantrekkelijke aanbiedingen om uit te kiezen:

Standaardpakket, waarbij we 2 pakketten in één keer bestellen, het derde pakket krijgen we gratis en betalen we voor de hele 98 €;
Optimaal pakket, wanneer u 3 pakketten koopt, krijgt u hetzelfde bedrag gratis en betaalt u slechts 147 €.

Echter ProfolanIk zie het elke dag in de spiegel, kijkend naar mijn herstelde, dichtere en dichtere kapsel.

Profolanv erpakking