Het met succes stoppen van overmatig haarverlies dat leidt tot kaalheid is niet eenvoudig. Ik weet dit uit ervaring omdat ik er al lange tijd mee worstel, en een dunner wordend kapsel is de belangrijkste oorzaak van mijn constante stress. Ik heb al verschillende middelen gebruikt, voornamelijk op basis van kunstmatige chemicaliën, maar deze keer heb ik besloten om in te zetten op de kracht die uit de natuur komt en kocht ik Pokrzepol, een vloeistof tegen haaruitval.

Pokrzepol – gezondheid die voortkomt uit kruiden.

Pokrzepol vak

Het is een product van onze oorspronkelijke fabrikant, en de meningen die ik erover vond waren in principe positief, dus ik heb mezelf verteld waarom niet. Ik kocht een pakketje en zoals altijd ging ik zitten om de folder te lezen. Pokrzepol werd gecreëerd op basis van extracten van populaire kruiden die algemeen groeien in Polen, waarvan de gezondheidseigenschappen al honderden jaren bekend zijn. Het wordt aanbevolen voor de behandeling van bijna alle soorten alopecia, en het effect ervan is onder andere gebaseerd op:

  • een brandnetel, een plant die haarzakjes en bollen stimuleert, zorgt voor de juiste voeding en voorkomt roosvorming,
  • rozemarijn, die de haargroei effectief versnelt,
  • veldpaardenstaart, die rijk is aan silicium, de belangrijkste en meest elementaire haarbouwsteen,
  • berkenextract, dat een ontstekingsremmende werking heeft en je haar glans en een uitzonderlijk gezonde uitstraling geeft,
  • Panthenol, dat geen natuurlijke stof is, maar alle huidirritaties kalmeert.

Pokrzepol is in de vorm van een spray, die op het hoofd moet worden gespoten en grondig in de huid moet worden gemasseerd op plaatsen van haaruitval. Het wordt twee tot drie keer per week gebruikt en het is de moeite waard om de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen, helaas heb ik overdreven met de hoeveelheid, die een aanzienlijke droogte van de hoofdhuid veroorzaakte. Helaas veroorzaakte het ook vet haar, dat er soms uitzag als een onesthetische peul, en een ander nadeel is een slechte prestatie en de verpakking eindigde in een flits. Als het aankomt op het bestrijden van kaalheid was ik opnieuw teleurgesteld, ik wreef hard over mijn hoofd, ik verdroeg de alcoholische geur, maar mijn inspanningen waren tevergeefs. Het haar begon uit te vallen en deze aandoening duurde langer. Een beetje dun en zwak haar, dat later weer teruggroeide, is niet genoeg voor Pokrzepol om een plaats te krijgen in mijn badkamer.

Profolan – de meningen die het geniet, weerspiegelen volledig de realiteit.

Profolan tabletten

Teleurgesteld kwam ik tot de conclusie dat wrijven te omslachtig is om te gebruiken en ik wil mijn kaalheidsproblemen oplossen met één tablet. Ik heb het advies ingewonnen van specialisten op dit gebied en allen hebben mij sterk aanbevolen Profolan. Mensen die het gebruikt hebben een soortgelijke mening, en foto’s van hun snelgroeiende haar hebben de rest van mijn twijfels weggenomen. De samenstelling zag er ook aantrekkelijk uit, vooral de werkzame stof, Grow 3, die de afscheiding van DHT blokkeert, een hormoonvernietigende haarzakjes, uitsluitend gebaseerd op natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Het bevat brandnetelextract, verrijkt met akkerpaardenstaart, vitaminen B6 en E en aminozuren, zodat het haar gezond en goed gevoed groeit. Ik heb gekocht Profolan voor 49 € kunt u een volledige maandelijkse behandeling krijgen. Al zo’n dosis gaf effecten, wat me verbaasde. Nieuw haar is in grote aantallen verschenen, is dik, sterk en heeft een natuurlijke kleur. Profolan heeft aan al mijn eisen voldaan en ik kan het iedereen aanraden die zich ergert aan de groeiende kaalheid.