Onder de vele factoren die de conditie en conditie van het haar beïnvloeden, is een van de belangrijkste een gezonde, evenwichtige voeding. Helaas is onze voeding meestal ver verwijderd van wat artsen of voedingsdeskundigen aanbevelen en het resultaat is versnelde kaalheid. Dit kan gelukkig worden vermeden door ongezond voedsel te vervangen door vitaminen in de vorm van fruit en groenten, maar het proces van het stoppen van haaruitval is goed om te helpen met voedingssupplementen. Op de markt van dit soort voorbereidingen zijn er elk jaar vele nieuwigheden, en een van hen, die ik besloot uit te proberen, is Priorin Extra, met het geadverteerde complexe effect.

Priorin Extra – product van een bekend farmaceutisch bedrijf.

priorin extra

De fabrikant van dit supplement, Bayer bedrijf, is geassocieerd met een populair geneesmiddel voor koude. Het vrijgeven van Priorin, het ging een nieuwe markt, klanten worstelen met het probleem van haaruitval en voortdurend groeiende kaalheid. Deze voorbereiding is bedoeld om het op te lossen door ze effectief te voeden en te versterken en een snellere groei van nieuwe te stimuleren. Gebruikers prijzen de voordelen en de unieke samenstelling, maar ik ben ook minder gunstige meningen tegengekomen van mensen die er teleurgesteld over zijn. Ik keek door de meeste van hen, maar de reputatie van de fabrikant moedigde me aan om het op mijn haar te kopen en te testen. De prijs per pakket is 23 €, maar voor een volledige behandeling betaalt u ongeveer 75 €. Gezien de geringe doeltreffendheid ziet het er niet erg aantrekkelijk uit.

De productbrochure beschrijft de samenstelling ervan en verschilt, op een paar punten na, niet veel van wat de concurrentie te bieden heeft. Hier vindt u gierstkorrelextract, d.w.z. gierstkorrels, die voornamelijk Omega 6 en Omega 3 vetzuren bevatten. Er was ook een hele batterij vitaminen, waaronder B5, die essentieel is voor haar en pantotheenzuur, wat de celstofwisseling en energieproductie stimuleert. De laatste belangrijke ingrediënten zijn L-Cystine, een aminozuur dat in veel eiwitten in ons lichaam zit, een van de haarbouwstenen en biotine, dat overmatig haarverlies voorkomt. Dit alles bij elkaar genomen was het de bedoeling om mijn problemen met de groeicurven eens en voor altijd op te lossen, maar de resultaten waren niet zoals ik had gepland. Ik nam regelmatig twee tabletten per dag om de conditie van mijn kapsel te controleren, maar ik merkte niet dat mijn haar er niet uit viel. Op de kam vind ik ze iets minder, ongeveer 10-20 procent, maar dit is niet het effect van het geld dat wordt uitgegeven aan Priorin.

Profolan – bewezen effectiviteit, effect – langer haar.

Profolan capsules

Mijn avontuur met de volgende voorbereiding eindigde als vele anderen. Het heeft me echter niet afgebroken, en ik zocht verder tot mijn apothekersvriendin me een andere agent met een bewezen en bevestigd effect aanraadde. ProfolanIk gebruik het al lange tijd regelmatig en het is de enige die precies de resultaten geeft waar ik het meest om geef. Mijn haar is echt dichter, sterker en glanst met een unieke, gezonde, lang over het hoofd geziene gloed. Dit is te danken aan de werkelijk zorgvuldig geselecteerde samenstelling, met name de moderne stof Grow 3, die de ongunstige sterfteprocessen van haarzakjes effectief remt, waardoor nieuw haar sneller groeit en het oude haar duidelijk dikker en beter gevoed wordt. Distributie Profolan is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de fabrikant, die garandeert dat wij altijd het originele product ontvangen. Malcontent kan klagen over de prijs van 49 € voor 60 tabletten, maar als ze het gaan gebruiken en elkaar na een paar weken in de spiegel zien, zullen ze zeker van gedachten veranderen en de volgende verpakking bestellen.

Update

Ik ontving een speciale kortingscode voor 3xile.pl blog lezers. Klik hier om Profolan met 20% korting te kopen!