Meneer met een haaruitvalprobleem

Er zijn vele preparaten die gebruikt kunnen worden om versneld en meestal overmatig haarverlies te stoppen. Meestal kiezen we voor tabletten, die niet alleen verschillen in hun samenstelling, maar vooral in hun grotere of kleinere effectiviteit. Laten we eerlijk zijn, iedereen die klaagt over kaalheid heeft ervaring met hen en iedereen heeft er minstens een paar geprobeerd. Ik had zelf de mogelijkheid om de producten van veel fabrikanten te testen en ik behandelde mijn kaalheid met een voedingssupplement genaamd Procerin. Je hebt zeker gehoord van een mousse op het haar van dezelfde fabrikant, en ik heb gekozen voor tabletten die minder omslachtig in gebruik zijn.

Procerin – tabletten met gepatenteerde samenstelling.

Procerin capsules

Het kan niet worden ontkend dat supplementen die bedoeld zijn om het alopecia-proces te stoppen de juiste samenstelling moeten hebben om ervoor te zorgen dat de gewenste effecten snel worden bereikt. Een goede aanvulling van het lichaam is belangrijk in het proces van elke behandeling, en exacte doses van vitaminen en andere voedingsstoffen worden geselecteerd als resultaat van complexe laboratoriumtests.

Toen ik Procerin kocht, was het eerste wat ik deed het lezen van de bijsluiter op de tabletten, waardoor ik kennis kon maken met de samenstelling ervan. Zoals de fabrikant beweerde, is het gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, een gepatenteerde samenstelling bestaande uit extracten van bessen Saw Palmetto, brandnetel, exotische wortel Muira Puama en blad Uwa Ursi, die verondersteld wordt alle gevaarlijke toxines effectief uit het lichaam te verwijderen.

Procerin – in mijn geval was het niet effectief.

Ik las een kleine mening over dit supplement en dacht dat er niets in de weg staat voor mij en mij om het te proberen, omdat het veel gebruikt wordt. Ik hou van ecologische oplossingen en omdat het alleen plantaardige ingrediënten bevat, was ik ook niet bang voor mogelijke neveneffecten. Helaas had ik het mis, want ik voorspelde niet dat ik allergisch zou kunnen zijn voor Saw Palmetto, waardoor ik een aantal delicate maar nog steeds lastige maagklachten kreeg. Natuurlijk kon een lichte diarree worden ervaren, maar ik heb geen onthullingen over het stoppen van kaalheid waargenomen. De eerste effecten deden zich pas na meer dan een maand voor, op de voorhoofdslijn groeiden een beetje dunne haren, maar ik had geen geduld om de behandeling voort te zetten, dus Procerin op de plank in mijn badkamer vervangen de meer effectieve in actie Profolan.

Profolan – de mening van de meerderheid van de gebruikers bevestigt dat het de beste is.

Profolan haaruitvalcapsules

Na het avontuur met Saw Palmetto, besloot ik om mijn maag niet meer te vermoeien en te wedden op een supplement waar ik geen last meer van had, d.w.z. Profolan. De meningen hierover, die ik op het web heb gevonden, presenteren het als de beste voorbereiding tegen haaruitval, beschikbaar op de markt in ons land. De distributie gebeurt door de fabrikant zelf, wat de hoge kwaliteit van het originele product garandeert. Bestellen voor Profolan kan worden gemonteerd op internetsiteDe prijs van 60 pillen is 49 €, maar ik waarschuw u vooraf dat dit een uitstekende investering is in de gezondheid van uw haar. Dit wordt beïnvloed door de samenstelling, die ook is gebaseerd op plantenextracten, maar in dit geval, in feite, zonder enige bijwerkingen, en we zullen het vinden in het:

  • brandnetel, een populair en zelfs algemeen kruid uit onze tuinen, maar vol vitaminen en andere voedingsstoffen, die een positieve invloed hebben op het stoppen van haaruitval en de snelle groei van nieuwe,
  • de veldpaardenstaart, en deze plant bevat op zijn beurt een grote hoeveelheid silicium, die nodig is om een beschadigde haarstructuur te herstellen,
  • aminozuren, taurine en l-cysteïne.
Profolan vak

Allemaal samen vormen ze Grow 3, een formule met meerdere bevestigde effecten, die de afscheiding van DHT remt en de regeneratie van beschadigde haarzakjes ondersteunt. Het belangrijkste voor mij is echter dat ik zeer snel te werk ga, en de eerste effecten zijn als volgt Profolan geeft al na twee weken. Het begin is vergelijkbaar, dun en fijn haar in kalende plaatsen, maar in dit geval geleidelijk aan begon te worden dikker, sterker en weer hun natuurlijke schaduw. Voor mij is dit een absolute openbaring, iets dat geen enkel ander haargroeiproduct mij heeft gegeven. Nu, na meer dan een half jaar behandeling, kan ik eindelijk prat gaan op een constant verdikkend kapsel en hoeven ze de kaalheid niet te verbergen onder het hoofddeksel. De hele tijd dat ik bestel Profolan en ik neem het nog steeds, en op dit moment kunt u het kopen door gebruik te maken van talrijke promoties. Als u een grotere hoeveelheid koopt, krijgt u dezelfde hoeveelheid zonder extra aankoopkosten.