Alopecia is een ernstig probleem dat niet alleen mannen, maar ook veel vrouwen treft. De redenen hiervoor variëren van hygiënische tekortkomingen tot laesies in de hoofdhuid. Overdreven haaruitval is uiterst moeilijk te stoppen en hiervoor zijn verschillende geneesmiddelen nodig, meestal farmacologische. Ze zijn in grote aantallen te vinden in elke apotheek, maar het kan moeilijker zijn om er een keuze uit te maken dan we denken. Soms is het goed om ze te ondersteunen met goed geselecteerde cosmetica, zoals shampoos, die niet alleen zorgen voor de conditie of de gezondheid van het haar, maar ze ook een uitzonderlijk aantrekkelijk uiterlijk geven.

Radical Med- biocomplex verankerend haar.

Radical med vak

Op zoek naar een apotheker die het beste bij mij past, keek ik door talrijke internetfora en raadpleegde ik zoals altijd een apotheker die ik kende. Dit adviseerde mij een gloednieuwe shampoo, die in ons land op de markt verscheen, Radical Med. Het wordt geadverteerd als bedoeld voor het wassen van verzwakt en beschadigd haar, en de unieke formule is rijk aan ingrediënten die niet alleen de structuur van het haar versterken, maar ook voorkomen dat het uitvallen. Dus ging ik naar de apotheek en kocht een fles van deze zogenaamd magische shampoo, hoewel de prijs van 5 € per 300 ml verpakking zeker niet erg aantrekkelijk is.
De fabrikant maakt reclame voor zijn product als enige met het zogenaamde biocomplex voor het verankeren van het haar. De shampoo heeft een aangename, maar iets te intense kruidengeur. Het schuimt zelfs goed en er is geen groot probleem met spoelen. Echter, na het drogen van mijn hoofd merkte ik het eerste defect, het haar werd stijf en ik moest een conditioner gebruiken om de zachtheid te herstellen. De huid is niet geïrriteerd en heeft geen allergische reactie ondergaan, maar veel andere gebruikers beschrijven problemen met roos na het aanbrengen ervan. Als het gaat om het effect van zo’n geprezen biocomplex merkte ik geen significante verbetering. Er zitten wat nieuwe haren op mijn hoofd, maar dit is niet de hoeveelheid die mijn enthousiasme opwekt en dat zijn er gewoonweg te weinig.

Profolan- mening, die volledig verdiend is.

Profolan vak

Ik moet zeggen dat ik al ben begonnen om een beetje ontmoedigd, maar alleen totdat ik vond de advertentie Profolan, een anti haaruitval geneesmiddel in de vorm van gemakkelijk te wallow tabletten. De meningen die ik erover las op het internet waren overwegend positief, moedigden me aan om te kopen en ik moet zeggen dat de eerste paar weken van gebruik al de exacte resultaten hadden opgeleverd die ik wilde. Mijn haar begon veel sneller terug te groeien, het zag er lange tijd niet zo gezond uit en kreeg zijn verloren glans terug. Dit is te wijten aan het actieve ingrediënt, dat Profolan bevat, Grow 3. Het blokkeert effectief het hormoon dat verantwoordelijk is voor stervende haarzakjes en bijgevolg haaruitval. Ik kan zeggen dat ik de effecten ervan experimenteel heb getest, en de resultaten werden bereikt na het innemen van de eerste serie van 60 tabletten. De prijs lijkt misschien een beetje hoog, want het is 49 € per verpakking. Echter, kijkend in de spiegel en observerend het dichtere kapsel en de gereduceerde curve, kan ik zeggen dat ik geen spijt heb van het uitgegeven geld. Misschien was hij niet goedkoop, maar het compenseert volledig wat ik dankzij hem heb gekregen.

Let op: Promotie op Profolan- klik hier om Profolan 20% korting te krijgen!