Het zou moeilijk zijn om een man te ontmoeten die minstens één keer in zijn leven niet heeft nagedacht over de lengte van zijn penis. Er is niets vreemds aan de hand en de statistieken maken duidelijk dat meer dan 80 procent van de mannen er ontevreden over is, wat vaak leidt tot ernstige stress die de seksuele prestaties direct beïnvloedt. Dit is meestal een misvatting van de situatie, maar hoewel partners meestal beweren dat grootte voor hen niet uitmaakt, denken de meeste mannen nog steeds hoe ze het lid kunnen vergroten.

Hoe u uw penis veilig kunt vergroten

Hoewel de meeste mannen kunnen bogen op een gemiddelde lengte van de natuur binnen een statistisch gemiddelde, zijn er net zo veel mannen die er echt een probleem mee hebben. Een te korte penis maakt het voor hen onmogelijk om volledige tevredenheid met seks te bereiken en vooral om hun partner tevreden te stellen, wat zelfs kan leiden tot het afbreken van de relatie. In zo’n situatie is het noodzakelijk om onmiddellijk te beginnen met werken en hier met behulp van preparaten die niet alleen de lengte, maar ook de dikte van de penis in korte tijd moeten vergroten. Misschien zijn er andere methoden, bijvoorbeeld chirurgisch of met het gebruik van verschillende mechanische apparaten zoals pompen of extenders, maar we stellen veiligheid zeker voorop en dat is de reden waarom we ze sterk ontmoedigen. Het is beter om geduldig te zijn, en door een van de specifieke kenmerken te nemen die in onze rangschikking worden beschreven, kunt u in een even korte tijd even bevredigende resultaten bereiken. Het gebruik ervan heeft geen bijwerkingen, ze bestaan uit zorgvuldig geselecteerde stoffen met een complex effect, het verbeteren van de erectie en het verhogen van de algemene prestaties en efficiëntie van het lichaam.

1. Member XXL

MEMBER XXL vak

Winnaar van onze ranking, Member XXL Deze plek verdiende deze eervolle plek, met de beste meningen van meer dan 70 procent van de patiënten en specialisten. Het grootste voordeel, het stimuleren van onmiddellijk gebruik, is de unieke samenstelling, honderd procent natuurlijk en veilig, waarin we stoffen als deze kunnen vinden:

 • extract van Koreaanse ginseng;
 • l – arginine, een waardevol aminozuur;
 • gemalen foelie;
 • Sabbage palmboom;
 • Chinees citroenvruchtenextract;
 • saffraanextract;
 • fenegriek;
 • extract van zwarte peper.

Een dergelijke keuze van ingrediënten is niet toevallig, ze zijn al jaren bekend en worden gebruikt bij de behandeling van mannelijke kwalen, wat een gunstige invloed heeft op de lange termijn en een sterkere erectie. Ze verbeteren ook de werking van de bloedvaten, een betere zuurstofvoorziening van de penis, waardoor de lengte en dikte van de penis in korte tijd toeneemt. Tegelijkertijd neemt het seksuele verlangen toe en de verbetering van het libido stelt je in staat om samen van het leven te genietenMember XXL wordt ingenomen in een dosis van slechts twee capsules per dag, en de eerste effecten van de werking zijn al na enkele dagen zichtbaar. Niet alleen zal de penis dikker worden, maar ook aanzienlijk langer, en door te gaan met de behandeling, kunnen we het verlengen met maximaal 5 – 6 cm binnen drie maanden.

2. PeniSize XL

PeniSIze XXL tablets

De tweede trede van het podium behoort toe aan PeniSize XL ook tabletten, die worden verondersteld om de lengte van de penis zelfs twee keer te vergroten, hoewel we deze informatie eerder met een snufje zout behandelen. Het resultaat van 5 – 7 cm is echter al zo reëel mogelijk en we kunnen ook rekenen op een aanzienlijke, merkbare groei van het libido. Het supplement bevat een recept samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, net zoals zijn voorgangers volledig natuurlijk zijn, zodat u het zonder risico op bijwerkingen kunt innemen.

De fundamentele werkzame stof in PeniSize XL wezen tribule terrestrisHet wordt al honderden jaren gebruikt om alle problemen met erectie of vruchtbaarheid te behandelen. Het verhoogt ook het niveau van testosteron, het belangrijkste mannelijke hormoon, dat de seksuele prestaties verhoogt en een gunstig effect heeft op de ontwikkeling van de spiermassa. Een ander waardevol ingrediënt is Damiaanbladeren, die al meer dan een eeuw beschouwd worden als een uitzonderlijk effectief afrodisiacum voor de behandeling van impotentie, het versterken van seksueel verlangen, het verbeteren van de kwaliteit van het sperma en het vertragen van voortijdige zaadlozing. Een ander afrodisiacum, en niet alleen voor mannen, is de Muira Puma, de boom van de potentie, en de werking ervan zal de ginseng – Koreaanse shea en Macawortel verhogen. Een volledige behandeling duurt enkele maanden, maar na die tijd behoren de complexen tot het verleden en zal de vreugde van seks geen grenzen kennen.

3. XtraSize

XTRASIZE capsules

Dit is een ander supplement, dat steeds populairder wordt, net als de winnaar, uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het recept is het resultaat van vele jaren van wetenschappelijk onderzoek, waardoor de stoffen in de XtraSize de man voorzien van alles wat hij nodig heeft om van een langer lid te kunnen genieten. Het gebruik van het preparaat heeft ook geen bijwerkingen. De belangrijkste actieve factor hierbij is Maca wortelextract, een stof die van nature de seksuele begeerte vergroot en het bereiken en behouden van een volledige erectie vergemakkelijkt door een betere bloedtoevoer naar de mannelijke geslachtsorganen. De werking ervan wordt ook ondersteund door andere waardevolle ingrediënten:

 • gemalen foelie;
 • sabelpalm;
 • sarsaparilla;
 • l – arginine.

Zoals de fabrikant op zijn website stelt, is een dergelijke sterke en geconcentreerde dosis van deze stoffen, die aanwezig is in XtraSize stelt u in staat om de penis te vergroten met een gemiddelde van 3 cm per maand, en veel mannen kunnen bogen op een groei van maximaal 7,5 cm in een half jaar.

4. Titan Gel

Titan Gel verpakking

Erectiele disfunctie en problemen met de grootte van de penis kunnen niet alleen worden behandeld met tabletten, maar ook met zalven of gels zoals Titan Gel. Het wordt lokaal aangebracht, wrijven in de hele penis oppervlak, de toepassing is comfortabel en verlicht u van het onthouden over dagelijkse slikken capsules. De gel wordt elke dag in een schone, fris gewassen huid gewreven, maar kan ook als voorspelelement worden gebruikt, bijvoorbeeld een half uur voor de geslachtsgemeenschap. Het absorbeert perfect, laat geen vettige sporen na en is volledig reukloos.

De samenstelling van de gel is precies afgestemd op alle behoeften van mannen die ontevreden zijn over de lengte van hun penis, en het belangrijkste hier is de bovengenoemde aardse foelie, een plant met fantastische eigenschappen en actie die herhaaldelijk door wetenschappelijk onderzoek is bevestigd. Een ander ingrediënt is guarana-extract, dat wordt gebruikt bij de behandeling van vele ziekten en het libido tot het maximale niveau verhoogt. Het geheel vormt een aanvulling op Maca wortelZoals we al weten, verbetert het de vruchtbaarheid en de algemene seksuele prestaties. Titan Gel kan zonder enig risico worden gebruikt, de toename in lengte zal maar liefst 4 cm zijn en het volume van de penis zal met 60% toenemen.

5. Atlant Gel

Atlant GEL de container

De laatste plaats in de rangschikking behoort tot de volgende lokale applicatiegel, die volgens de fabrikant de penis met 5 cm zal vergroten. Eerste effecten van het gebruik Atlant Gel moet al na 3 weken zichtbaar zijn en is geschikt voor alle mogelijke erectiestoornissen. Het verschilt van zijn voorganger van plaats 4 door de actieve factor, die in dit geval hyaluronzuur is, bekend van vele cosmetica of schoonheidsbehandelingen. Het werkt ook goed voor de uitbreiding van de mannelijke penis, hoewel in dit geval niemand zal injecteren onder de huid, alleen regelmatige smering, geven even goede resultaten, is genoeg.

Naast hyaluronzuur, in aanvulling op hyaluronzuur, in Atlant Gel U vindt er ook aardbeienfruitextract, wat misschien verrassend is, maar in feite al eeuwen bekend staat als afrodisiacum. Dit komt door het hoge zinkgehalte, een mineraal dat zich bekommert om de goede werking van de geslachtsdelen, impotentie voorkomt en sterkere erecties bevordert. Bij regelmatig gebruik van de gel wordt ook de duur van de geslachtsgemeenschap verlengd en vanaf nu zal geen enkele partner meer klagen over de seksuele mogelijkheden van zijn man.