Een stressvol organisme reageert op een zeer verontrustende manier, en als we niet op tijd reageren, kan het vele, nog ernstigere klachten veroorzaken. Deze aandoening treft steeds meer mensen en daarom wordt stress al gerekend tot de niet erg lovenswaardige ziekten van de beschaving. We leiden een actief beroeps- en privéleven en staan er voortdurend aan bloot. Daarom is het zo belangrijk om snel en goed met de gevolgen ervan om te gaan. Voedingssupplementen met een samenstelling die alleen voor dit ene doel is samengesteld, blijken hier nuttig te zijn, en ze hebben bewezen uitzonderlijk effectief te zijn. Restilen die we graag herzien.

Stress – soorten en symptomen van deze beschavingsziekte van onze tijd

Een gestresste man

Zoals we in het begin al zeiden, zou het moeilijk zijn om iemand te vinden die niet minstens één keer in zijn leven met stress te maken heeft gehad. Helaas kan worden gezegd dat stress een integraal onderdeel van ons bestaan is geworden. Interessant is dat stress het lichaam op twee manieren beïnvloedt, en het laatste onderzoek heeft aangetoond dat wanneer we het hebben over mentale stress, we kunnen omgaan met de twee, hoe diametraal verschillende soorten:

 • Positieve stress, die zeker vreemd lijkt, maar zelfs deze ziekte is in staat om ons beter te concentreren en te mobiliseren in crisissituaties. Zo kunnen we de moeilijkste taken aan, hoewel we in veel gevallen achteraf overgaan tot de tweede soort stress;
 • de stress die ons negatief beïnvloedt, veel vaker wel dan niet, en die zich manifesteert op een karakteristieke en moeilijk over het hoofd te zien manier. De meest voorkomende symptomen zijn sterk zweten, migraine, slaapproblemen bij slapeloosheid, het gevoel van hartkloppingen, aandoeningen van het spijsverteringskanaal, diarree, misselijkheid, bevingen van de handen, verzwakte immuniteit, menstruatiestoornissen.

Stress kan zich ook op een volkomen onverwachte manier manifesteren, met een negatieve invloed op het libido, en door het verhogen van de hoeveelheid cortisol in het bloed om het lichaamsgewicht te verhogen, wordt het daarom beschouwd als een van de oorzaken van overgewicht en obesitas. Het versnelt haaruitval, het verschijnen van acneletsels op de huid, de impact op de psyche mag niet worden onderschat, want onbehandeld kan leiden tot het ontstaan van ernstige, vaak klinische depressies.

Stress – de meest voorkomende oorzaken van de ontwikkeling ervan

De erkenning van stress als een beschavingsziekte heeft zijn gerechtvaardigde redenen, die rechtstreeks verband houden met de levensstijl die we leiden. Hoewel we omringd zijn door de verworvenheden van de technologie die ons leven gemakkelijker moeten maken, worden ze ook een oorzaak van toenemende vervreemding. Dit betekent op zijn beurt dat we geen tijd hebben voor normale intermenselijke contacten en dat we, belast met een overdaad aan taken, geleidelijk toegeven aan de destructieve invloed van stress.

Natuurlijk zijn dit niet de enige oorzaken van stress waar hij mee te maken zal krijgen Restilen. Helaas is de waarheid dat het kan worden veroorzaakt door bijna alles wat ons van streek kan maken, zelfs het kleinste ding dat we op een bepaald moment negatief waarnemen. We reageren het slechtst op de meest dramatische gebeurtenissen, ziekte, dood van iemand die dicht bij ons staat, afscheid nemen van een partner of het verliezen van een baan. Het is belangrijk om op tijd een juiste diagnose te stellen van alle symptomen van stress en deze effectief tegen te gaan.

Stress – hoe snel kun je er mee omgaan

Er zijn evenveel manieren om met stress om te gaan als er symptomen en oorzaken zijn. Het belangrijkste wat je kunt doen als je eenmaal gepakt bent, is niet in paniek raken, maar actie ondernemen. Het is goed om in een comfortabele stoel te zitten met een kopje van je favoriete koffie of thee en na te denken over wat ons zo heeft doen voelen. Het is de moeite waard om met iemand te praten over wat ons dwars zit, je kunt een lange, ontspannende wandeling maken, en de buitenbeweging heeft zelfs een heilzaam effect op onze fysieke en mentale gezondheid. We zullen niet altijd in staat zijn om de stressvolle situatie waarin we ons bevinden te veranderen, maar we kunnen onze benadering ervan genoeg veranderen om ons er gewoon geen zorgen meer over te maken.

Het hele proces moet worden ondersteund door een goed gekozen voedingssupplement en kiezen voor een voedingssupplement met natuurlijke plantaardige stoffen, waardoor alle stress-effecten die ons lichaam vernietigen snel worden weggenomen. Dit is wat we zullen vinden in Restilen, de tabletten, waardoor een slechte geestelijke gezondheid slechts een onaangename herinnering zal zijn.

Restilen – actieve bestanddelen die alle oorzaken en gevolgen van stress wegnemen

Restilen

We moeten weken of maanden worstelen met stress als weer sneller en zonder risico op terugval mee om kunnen gaan. Dit is het resultaat van een behandeling die is uitgevoerd met Restilenhoewel deze anti-stress wandelingen ook zeer welkom zijn. Echter, de eerste viool in de behandeling van de negatieve effecten van stress zal dit supplement spelen, precies hetzelfde als de ingrediënten:

Extract van zoete sinaasappelschil

De belangrijkste actieve factor is limoneen, in een dosis van maar liefst 20% van de samenstelling. Het werkt op het neuronale niveau, werkt direct in op de zenuwreceptoren, remt stress af en verlicht snel en verwijdert dan alle symptomen. Dankzij de zoete sinaasappelextracten zullen we geen onaangename fysieke en mentale kwalen meer voelen en zal het ontspannen lichaam beter bestand zijn tegen stress.

Aswagandha-extract

In Restilen-capsules in de vorm van de door de fabrikant gepatenteerde KSM-66® -formule. Ashwagandha, in ons land bekend als een trage begroeting, is een plant die wordt beschouwd als een adaptogeen, dat zijn eigenschappen aanpast aan de gezondheidsbehoeften van het lichaam. Het ondersteunt het in de eerste plaats in de strijd tegen stress, waarbij het op vele niveaus optreedt:

 • Het versterkt de verzwakte immuniteit;
 • Het heeft anti-inflammatoire, antibacteriële en anti-kanker eigenschappen;
 • minimaliseert het risico op auto-immuunziekten en versnelt de behandeling ervan;
 • verwijdert fysieke en mentale effecten van stress;
 • normaliseert het niveau van cortisol, het stresshormoon in het bloed;
 • voorkomt frequent snacken, frequent reageren op stress, wat resulteert in ongecontroleerde gewichtstoename;
 • ondersteunt de bloedsomloop, de luchtwegen en de hormoonhuishouding.

Extract van Chinese theebladeren

Het heeft maar liefst 98% van de theanine in zijn samenstelling, en daarnaast een grote hoeveelheid polyfenolen, anti-oxidanten die de destructieve werking van vrije radicalen die de ontwikkeling van kankercellen kunnen veroorzaken, voorkomen. Chinese thee is ook een bron van andere, even waardevolle voedingsstoffen:

 • aminozuren, waaronder theanine, dat ook in groene thee voorkomt;
 • saponine;
 • vitamine B1, thiamine, die essentieel is voor de normale werking van de hersenen en het zenuwstelsel, verantwoordelijk is voor de concentratie, geen geheugenproblemen en een beter leervermogen;
 • vitamine B2, riboflavine, die moet worden aangevuld in staten van ernstige stress, omdat het het niveau van de cortisol-afscheiding reguleert, waarbij ook het zenuwstelsel wordt verzorgd;
 • Vitamine B3, niacine, die de hersenen en het perifere zenuwstelsel beschermt tegen mogelijke infecties, heeft antibacteriële eigenschappen en vermindert de angst, wat ook belangrijk is bij het voorkomen van de effecten van stress.

Uittreksel uit saffraanstaven

Het ingrediënt is ook te vinden in de unieke Saffr’Activ® formule, waardoor Restilen tabletten een voordeel hebben ten opzichte van andere anti-stress producten. Dit bekende keukenkruid, een van de duurste die er is, heeft ook zijn gebruik in de geneeskunde gevonden en niet alleen in de natuurgeneeskunde. Dankzij zijn aanwezigheid voorziet Restilen ons van B-vitamines, waaronder foliumzuur, vitamine C, een andere sterke antioxidant, mineralen, calcium, zink, kalium, fosfor, ijzer en natrium. Al deze voedingsstoffen afkomstig van saffraan bepalen de werking van de tabletten die van invloed zijn:

 • positieve mentale stemming, ongeacht de stressvolle situaties waarin we ons bevinden;
 • het herstellen van het emotionele evenwicht;
 • helpen bij het bestrijden van depressies, vaak als gevolg van stress;
 • Het verbeteren van de lengte en vooral de kwaliteit van de slaap, en de juiste ontspanning en vermindering van de vermoeidheid is een van de bases voor het wegnemen van de negatieve effecten van stress.

Kantalup-meloenenconcentraat

De SOD B Extramel®, een ander belangrijk ingrediënt dat, wanneer het regelmatig wordt geleverd, het stressniveau vermindert, uw stemming verbetert en garandeert dat u altijd een goed humeur heeft. U kunt ook rekenen op een snellere regeneratie van het lichaam na elke inspanning, fysiek of mentaal. Kantalupa Meloen verwijdert alle effecten van vermoeidheid, zorgt voor een rustige slaap, en zijn effect wordt gereduceerd tot het stimuleren van het endogene antioxidant beschermingssysteem van ons lichaam.

Magnesium

Het is een mineraal , dat essentieel is in de strijd tegen stress en de daarmee gepaard gaande kwalen, en het verstrekken van de juiste dosis ervan geeft zulke positieve effecten als:

 • om de psyche voortdurend in een gunstige balans te houden;
 • een merkbare vermindering van het gevoel van vermoeidheid, fysiek en mentaal;
 • het handhaven van een goed energiemetabolisme;
 • het handhaven van de juiste elektrolytische balans van het lichaam.

Extra doses vitaminen uit de B-groep

Naast de thiamine, riboflavine en niacine die voor Chinese theebladeren zijn beschreven, bevat Restilen ook:

 • vitamine B5, pantotheenzuur, waardoor u altijd een volledige mentale conditie, concentratie en een perfect geheugen kunt behouden;
 • vitamine B6, pyridoxine, essentieel voor het functioneren van het zenuwstelsel, evenals andere componenten die het gevoel van vermoeidheid en uitputting verminderen, het reguleren van de processen van het energiemetabolisme, het verzorgen van ons geestelijk welzijn;
 • vitamine B12, cobalamine, die veel hart- en vaatziekten tegengaat, waaronder bloedarmoede, zonder welke het zenuwstelsel niet ongestoord kan werken. Het tekort kan zelfs leiden tot zenuwschade, gezichtsproblemen, psychische stoornissen, depressie, geheugenproblemen en het gevoel van voortdurende vermoeidheid. Daarom is het zo belangrijk om de daaruit voortvloeiende gebreken aan te vullen met behulp van het Restilen voedingssupplement.

Restilen – uitgebreide en effectieve actie, een garantie voor perfect welzijn

Een voorbereiding van een dergelijke rijke samenstelling blijkt effectief te zijn in het elimineren van alle effecten van stress. Het ondersteunt op efficiënte wijze het werk van het zenuwstelsel en beschermt tegen zelfs de kleinste spanningen. Dankzij de inhoud van adaptogenen bereidt het het lichaam beter voor op stressvolle situaties die we elke dag tegenkomen, en garandeert het bovendien een hoge immuniteit en geen problemen om in slaap te vallen of te slapen.

Slechts 2 capsules per dag, genomen in de ochtend en in de avond, zal genoeg zijn om de positieve effecten van hun actie te voelen in een korte periode van tijd, kunt u ook zeker van de veiligheid in het gebruik, Restilen veroorzaakt geen bijwerkingen. Om het te kopen, ga je gewoon naar de website van de fabrikant en selecteer een van de drie beschikbare pakketten:

 • Basic, een verpakking van 60 tabletten voor 50 €;
 • Standaard, 2 verpakkingen plus één gratis, d.w.z. 180 tabletten voor 101 €;
 • Optimaal, 3 verpakkingen plus 3 gratis, voor een sensationele prijs van slechts 152 €.
Restilen