De meeste mannen die elke dag op straat langskomen en progressieve alopecia zien, behandelen het als iets volkomen vanzelfsprekends, een proces dat met het ouder worden gepaard gaat en een van de symptomen van het ouder worden is. Dit zijn heren die zich volledig hebben neergelegd bij kaalheid en er zelfs een aanwinst van hebben gemaakt, maar er is nog een andere groep, die het voortdurend probeert te verdoezelen, vaak met extreem lelijke combo’s. Gelukkig behoor ik tot de derde groep, die heeft besloten dit probleem aan te pakken door maatregelen te nemen om haaruitval te voorkomen en de haargroei te versnellen. Ze zijn op grote schaal verkrijgbaar in verschillende vormen, van afval en shampoos tot tabletten zoals Revalid, die ontworpen zijn om haaruitval bij zowel mannen als vrouwen te behandelen. Het is de moeite waard om te weten dat haaruitval ook het eerlijke geslacht overkomt, hoewel het door totaal verschillende oorzaken wordt veroorzaakt.

IK WIL HET BESTE PRODUCT TESTEN OP KAALHEID

Haaruitval bij mannen en vrouwen – de belangrijkste oorzaken

Revalid

Het valt niet te ontkennen dat het proces van kaalheid vooral mannen treft, dus ik zal je eerst laten zien waarom het hen overkomt. Zoals ik al zei, is het in de meeste gevallen een natuurlijk fenomeen en elke dag verliezen we ongeveer 100 van de 100 – 150 duizend haren die we op ons hoofd hebben. Deze hoeveelheid is volkomen normaal en acceptabel, en het probleem begint wanneer de haren in grotere hoeveelheden beginnen uit te komen, soms zelfs met de hand. In zo’n situatie hoeft u niet te wachten, maar moet u onmiddellijk professionele hulp zoeken bij een specialist en maak ik zelf gebruik van de diensten van een professionele en gerenommeerde trycholoog. Zijn kennis van haar en hoofdhuid zorgde ervoor dat hij snel de oorzaken van mijn versnelde alopecia vond, hielp om het te stoppen en mijn oude kapsel te herstellen. Daar zijn vele redenen voor, sommige daarvan, zoals nalatigheid op het gebied van hygiëne, zijn onze schuld, en andere factoren die het dunner worden van het haar veroorzaken behoren tot die redenen:

 • Het dieet, of dieet, een woord dat de meeste mannen haten, maar ook vrouwen die geen gewicht hechten aan wat ze eten, hoewel intemperantie eindigt in overgewicht of obesitas. De producten die we gebruiken om onze maag te vullen hebben echter ook een direct effect op het uiterlijk en de gezondheid van het haar, waardoor het verzwakt en uitvalt. Het voedsel moet absoluut grote hoeveelheden vitaminen bevatten, vooral B-vitaminen, vitamine A, vitamine C en mineralen, met zink en silicium op de voorgrond. Het is ook niet de moeite waard om de hoeveelheid stimulerende middelen te overdrijven en ik bedoel niet de koffie, hoewel die vervangen kan worden door gezondere groene thee of yerba mate. Alcohol en sigaretten zijn niet alleen de vijand van het haar, maar van onze hele gezondheid en het is het beste om ze volledig te elimineren;
 • stresssoms een onafscheidelijke metgezel in mijn werk en beroepsleven. Ik weet dat het moeilijk is om situaties te vermijden waarin het lijkt, maar laten we niet vergeten dat overmatige nervositeit helaas een eenvoudige manier is om kaal te worden;
 • genetische of erfelijke neigingen, en als we zien dat de vader of grootvader zijn haar snel verliest, hebben we een goede kans dat dit ook met ons gebeurt;
 • chronische ziekten, waarvan vele zich manifesteren door verhoogde haaruitval, zoals lupus erythematosus of schildklierziekten, meestal door overactiviteit. Soortgelijke effecten worden uitgeoefend door ziekten die de hoofdhuid direct aantasten, met name mycosis, of alopecia areata, wat op zich al een auto-immuunziekte is.
 • medicijnen, met name die welke gebruikt worden voor de bovengenoemde kwalen, is het daarom de moeite waard om de bijsluiter die er aan vastzit zorgvuldig te lezen en, indien nodig, uw arts te raadplegen voor mogelijk haarverlies. Dit kan worden veroorzaakt door antidepressiva, anti-inflammatoire geneesmiddelen, sommige antibiotica of anti-mycosemiddelen;
 • hormonale stoornissen die androgene alopecia veroorzaken, voornamelijk gerelateerd aan de hoeveelheid afgescheiden testosteron, het belangrijkste mannelijke hormoon. In sommige situaties wordt het getransformeerd in DHT, of dihydrotestosteron, een variant die een ernstige bedreiging vormt voor de haarfollikels en vaak hun onomkeerbare vernietiging veroorzaakt. Bij vrouwen daarentegen kunnen we te maken krijgen met hormonale stoornissen die verband houden met de menopauze en die ook een negatief effect hebben op de haarconditie;
 • onjuiste verzorging, vooral het gebruik van een plat ijzer en veelvuldig föhnen van het haar, d.w.z. het behandelen met een zeer hoge temperatuur, wat niet alleen het drogen van het haar veroorzaakt, maar ook het verzwakken en in veel gevallen zelfs het vernietigen van de structuur.

Revalid – samenstelling bestaande uit natuurlijke werkzame stoffen

De bovengenoemde oorzaken van haaruitval maken ons ervan bewust dat het de moeite waard is om ze in elke fase van ons leven te verzorgen, te wassen met goed geselecteerde cosmetica en ze te voorzien van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen in combinatie met voedsel. Het is echter niet altijd zo eenvoudig en er zijn altijd enkele gebreken die haaruitval veroorzaken, dus moeten ze worden aangevuld met voedingssupplementen zoals Revalid. Toen ik deze capsules kocht om mijn verzwakte haar te versterken, lette ik op de samenstelling van de capsules en trok ik ook de mening van vrienden aan die ze al hebben gebruikt. Hoewel ze niet duidelijk positief waren, kan ik zeggen dat ze zelfs gedifferentieerd waren, maar ik werd aangemoedigd om een selectie van actieve ingrediënten te kopen. Ik ben voor ecologische oplossingen en Revalid bevat de volgende stoffen van natuurlijke oorsprong:

 • extract van gierst, een één jaar oude gierstkorrel met vele waardevolle medicinale eigenschappen. De samenstelling, met name de B-vitamines, die bevorderlijk zijn voor de gezondheid van ons haar, B5, d.w.z. pantotheenzuur, dat alopecia effectief stopt en de haarbollen versterkt. In prosie vinden we ook vitamine B6, pyridoxine die de immuniteit versterkt en de groei van nieuw haar versnelt en vitamine B12, waarvan het ontbreken resulteert in hun snelle vette haren en dus roos. Gierst bevat ook zwavelhoudende aminozuren die deel uitmaken van keratine, het bouwmateriaal van het haar;
 • biergistextract, een andere bron die het haar een broodnodige portie vitaminen en mineralen geeft die nodig zijn om verlies en snelle groei tegen te gaan. Ze worden verkregen in het proces van gerstfermentatie en bevatten voedingsstoffen zoals vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 (niacine), foliumzuur, mineralen: zink dat de overmatige talgafscheiding vermindert en de celdeling stimuleert, ijzer dat de energie levert die nodig is voor dit proces en koper dat verantwoordelijk is voor de productie van keratine en de natuurlijke kleuring van het haar.

Revalid – een behandeling die niet aan mijn verwachtingen voldeed.

In tegenstelling tot veel andere maatregelen die ontworpen zijn om overmatig haarverlies te voorkomen en de haargroei te versnellen, is de door de fabrikant aanbevolen Revalid dosis tot 3 dagelijkse tabletten. Het is een beetje vervelend om dit te onthouden, vooral in het drukke midden van de dag, maar als het moet, had ik geen andere keuze dan een herinnering te schrijven op mijn telefoon. Ik kocht een pakje van 90 pillen voor een maand en keek hoe ze mijn haar in die tijd beïnvloedden. Het belangrijkste was dat er, in tegenstelling tot de vorige maatregelen, geen neveneffecten op mij waren, hoewel ik het effect van dit supplement niet sensationeel zou noemen. Er waren zelfs nogal wat nieuwe haren in het tempelgebied en de voorhoofdslijn, de baby hair, maar die waren te fijn en broos. Het werd geleidelijk aan versterkt, maar ik denk dat het te langzaam was, en ik verwacht concrete en vooral snelle resultaten en ik heb geen tijd om eindeloos te wachten tot mijn haar weer begint te groeien. Het lijkt mij dat het effect en de effectiviteit van Revalid afhankelijk is van een bepaald organisme en daarom kan ik het niet duidelijk negatief beoordelen. Een beetje teleurgesteld en nog steeds kalend, zocht ik opnieuw het professionele advies van mijn tricholoog, die mij na een lange analyse van de beschikbare producten op de markt, aanbood Profolan waar ik honderd procent tevreden mee ben en die alleen bedoeld is voor gebruik door mannen.

Profolan – bevat alles wat mijn haar nodig heeft.

Profolan capsules

Ik zal niet verbergen dat haaruitval zelfs een obsessie is geworden, dus ik heb mijn best gedaan om het proces te stoppen en om te keren, hoewel ik toegeef dat voordat ik begon met het nemen van Profolan…meestal met een middelmatig effect. Ik heb hem ook eerst wantrouwig benaderd, maar nu, na enkele maanden van gebruik, moet ik toegeven dat het volkomen overbodig was. De samenstelling ervan is bevorderlijk voor de snelle groei van sterk, gezond haar, met een natuurlijke en, denk ik, nog intensere kleur. Dit zijn slechts natuurlijke stoffen die ik zo waardeer, samen vormen ze de werkzame stof Grow 3 die de afscheiding van het bovengenoemde hormoon DHT, dat de haarfollikels vernietigt, effectief blokkeert. Elke tablet bevat zulke zorgvuldig geselecteerde, zeer effectieve actieve ingrediënten als:

Brandnetelextract (Urtica dioica)

netel

Planten groeien meestal in tuinen of weilanden en worden als onkruid verwijderd. De geneeskunde heeft echter haar genezende eigenschappen op prijs gesteld, ook die welke gezond en sterk haar bevorderen, een samenstelling vol met alles wat ze nodig hebben. Brandnetel kan worden beschouwd als een echte vitamine- en mineralenbom met de volgende voedingsstoffen in zijn samenstelling:

 • Vitamine B1, die de afscheiding van talg reguleert, vet haar en hoofdhuid voorkomt, is effectief bij de behandeling van seborroïsche alopecia en voorkomt ook acne.
 • Vitamine B2, die, net als zijn voorganger, haaruitval tegengaat, vrijwel ongeacht de oorzaak, waardoor de verloren vitaliteit wordt hersteld en het haar wordt beschermd tegen externe factoren;
 • Vitamine B5, gekenmerkt door de breedste ondersteunende werking voor het haar, het stimuleren van de matrix tot een intensievere groei, het deelnemen aan de productie van keratine, het leveren van voedingsstoffen, het hydrateren van het haar over de gehele lengte van het haar, en ook het beïnvloeden van de hoofdhuid;
 • Vitamine A, die verantwoordelijk is voor de conditie van de haarmatrixcellen, voorkomt dat het haar uitdroogt, beschermt tegen broosheid en kwetsbaarheid van het haar, waardoor het in grote hoeveelheden uitvalt;
 • vitamine C, waarvan het belangrijkste doel is om vrije radicalen uit het lichaam te verwijderen, die ook het haar bedreigen, en om deel te nemen aan de productie van collageen, wat het een hoge weerstand geeft tegen eventuele schade, met name mechanische;
 • mineralen, ijzer, kalium, zink, fosfor en grote hoeveelheden silicium.

Paardestaartextract (Equisetum arvense)

paardenstaart

Het extract is een andere factor in het stoppen van haaruitval en het laten groeien van nieuw haar in het tempo dat ik verwachtte, roosvrij en sterk als nooit tevoren. Dit is vooral te wijten aan silicium, dat voorkomt dat het haar afbrokkelt, geen gespleten uiteinden heeft en veerkrachtig wordt. Het effect van silicium wordt weer ondersteund door een hele reeks vitaminen, A, B, C, mineralen, kalium, kobalt, fosfor, calcium, aluminium, magnesium en flavonoïden en organische, appelzuur, ascorbinezuur, oxaalzuur en siliciumzuur.

Biotine

Dit is een andere veelgebruikte naam voor vitamine H of vitamine B7, die essentieel is voor de gezondheid van het hele lichaam, niet alleen voor het haar, dus u moet er altijd op letten dat u het juiste niveau behoudt. Biotine reguleert het werk van de talgklieren, beschermt haar en huid tegen seborrhea, ook verantwoordelijk voor kaalheid, de zwavel in het is essentieel voor de keratine productie en neemt deel aan de synthese van ascorbinezuur, of vitamine C. Het gebruik ervan heeft ook een gunstig effect op de conditie van mijn nagels, die sterk en onbreekbaar zijn geworden sinds ik Profolan neem, en bovendien zijn de eerder zichtbare acneveranderingen afgenomen. Door de stofwisseling van de hoofdhuid positief te beïnvloeden, creëert het een ideale omgeving voor de juiste ontwikkeling van haarbollen, en de gebreken ervan komen tot uiting in ongecontroleerde haaruitval.

Aminozuren, taurine en l- cysteïne

Het doel van taurine is om het keratineproductieproces te ondersteunen, de door de DHT verzwakte haarfollikels te versterken en het haar zichtbaar dikker te maken. L – cysteïne is een ander aminozuur dat nodig is voor de behandeling om de symptomen van alopecia, die ook in de samenstelling van keratine voorkomen, te stoppen en om te keren. Het wordt van nature door ons lichaam geproduceerd, maar de eventuele gebreken ervan moeten worden aangevuld met voedingssupplementen zoals Profolan. Het helpt bij de behandeling van alle huidontstekingen, vertraagt de natuurlijke processen van huidveroudering en door watermoleculen te binden, hydrateert het de huid waardoor het haar zacht en fluweelzacht aanvoelt.

Profolan – volledig positief beoordeeld en ik kan het ook aanbevelen

Op het internet zoeken naar informatie over hoe het werkt Profolan Ik kwam ook meningen over hem tegen en wat mij verbaasde, meestal positief. Hij wordt niet alleen geprezen door mannen, die hun kapsel hebben teruggekregen, maar ook door specialisten, waaronder trychologen. De natuurlijke, plantaardige en veilige samenstelling wordt benadrukt, en deze pillen veroorzaken geen bijwerkingen, tenzij iemand allergisch is voor een van de ingrediënten, maar de fabrikant heeft er geen invloed op. Ik beschouw de actie als veelomvattend en na slechts een paar weken behandeling, waarbij ik niet drie, maar slechts twee tabletten per dag nam, merkte ik dat:

 • eerst verminderen en dan volledig stoppen met haaruitval;
 • haar terug te laten groeien in de rondingen, dat is waar ik het meest kalend was;
 • Versterking van bestaand haar, dat dikker is geworden en een intensere tint heeft, en nieuw haar wordt ook sterker en harder.

Ik kan de Profolan ook beoordelen op zes uur, en als u wilt dat het u ook helpt, bestel het dan gewoon via de website, waar het beschikbaar is tegen de beste prijs en in pakketten die voldoende zijn voor een volledige zes maanden durende behandeling. Een verpakking is 60 pillen, die bij een dosis van 2 per dag een maand lang meegaan, hoewel er meerdere pillen nodig zijn om een volledig resultaat te bereiken, daarom biedt de fabrikant ze aan in promotionele bulkverpakkingen.

Profolan capsules

IK WIL HET BESTE PRODUCT TESTEN OP KAALHEID