Iedereen zou altijd willen genieten van een perfect gladde huid, zonder ontsierende letsels, cellulitis, vlekken, acne en ook striae. Ze zien er allemaal buitengewoon onooglijk uit, vooral striae , die vooral bij vrouwen een ernstig probleem vormen, onder andere gevormd tijdens de zwangerschap. Uit studies blijkt dat bijna 90 procent van hen erdoor wordt getroffen, hoewel ook mannen striae proberen te bestrijden en steeds meer tieners van beide geslachten in de puberteit. Er zijn verschillende manieren om van deze niet erg esthetische “versiering” van de huid af te komen, maar het hele proces moet worden ondersteund door een voldoende effectief voedingssupplement, en zo’n supplement is zeker Revamin Stretch Markcrème van natuurlijke, plantaardige samenstelling.

Striae – de meest voorkomende oorzaken van striae

Voordat we de samenstelling en de werking van Revamin Stretch Mark nader toelichten, moeten we eerst leren wat striae is, wat de meest voorkomende oorzaken van striae zijn en hoe we er voor eens en voor altijd vanaf kunnen komen. Wanneer we het over striae hebben, bedoelen we stroken uitgerekte huid, die lijken op roze littekens in de lengterichting, die op verschillende plaatsen op het lichaam voorkomen, vooral op de dijen, de buik, de heupen of de billen.

De voornaamste oorzaak van het ontstaan ervan is een te snelle gewichtstoename, de ophoping van grote hoeveelheden vet onder de huid. Een overmatig uitgerekte huid kan de productie van elastische collageenvezels niet bijhouden en de bestaande vezels scheuren, waardoor deze “uitgerekte” vlekken ontstaan. Gewichtstoename is natuurlijk niet de enige, maar wel de belangrijkste oorzaak van striae, ze worden net zo vaak veroorzaakt door:

 • zwangerschap, net als het uitrekken van de huid als gevolg van overgewicht en zwaarlijvigheid, met dit verschil dat de verzwakking en de daaruit voortvloeiende beschadiging van collageenvezels optreedt als gevolg van een verhoogd cortisolgehalte, ook bekend als het stresshormoon, en dat striae zich vooral op de buik vormen;
 • Hormonale onevenwichtigheden die in bepaalde gevallen het uiterlijk en vooral de gezondheid van onze huid kunnen verslechteren. De grootste bedreiging wordt gevormd door een teveel aan glucocorticosteroïden die in de bijnieren worden geproduceerd, waardoor de juiste aanmaak van collageen en elastine wordt belemmerd;
 • genetische aandoeningen en helaas kan een neiging tot dezeaandoening worden geërfd van de oudere generatie van uw familie;
 • snelle groei van spierweefsel als gevolg van een te intensieve lichamelijke activiteit, zoals oefeningen in de sportschool;
 • Onaangepaste voeding met in het begin een aanzienlijk gewichtsverlies, maar daarna een snelle gewichtstoename, het zogenaamde jojo-effect, met als gevolg dat het gewicht weer toeneemt en er striae ontstaat;
 • stress, waardoor de overproductie van cortisol;
 • Te snelle groei tijdens de puberteit, in welk geval striae zelfs bij tieners kan verschijnen;
 • Onvoldoende hydratatie van de huid, wat leidt tot uitdroging en verminderdehuidelasticiteit.

Striemen – hoe ze te voorkomen

De meest gebruikelijke methode om van striae af te komen en te voorkomen dat ze opnieuw ontstaan, is een goede verzorging van de huid op de plaatsen die eraan blootgesteld zijn. De huid moet regelmatig worden gehydrateerd met behulp van geschikte cosmetica, en nog beter in deze rol zal werken Revamin Stretch Mark. De actieve bestanddelen zullen de diepste lagen van de huid bereiken, waardoor niet alleen de zichtbare symptomen, maar ook alle oorzaken van striae worden weggenomen.

Het is ook de moeite waard om op onze voeding te letten, want een goed uitgebalanceerde voeding is een belangrijk element van preventie. Het zal u bovenal in staat stellen uw lichaamsgewicht onder controle te houden, waardoor het gemakkelijker wordt overtollig gewicht te bestrijden, maar het zal uw lichaam ook voorzien van de meeste voedingsstoffen die nodig zijn om een gezonde huid te behouden. Het moet een passende dosis vitaminen, mineralen en meervoudig onverzadigde vetzuren bevatten, en wat we de huid niet met voedsel kunnen geven, zal het met succes aanvullen met Revamin Stretch Mark.

En natuurlijk mogen we lichaamsbeweging niet vergeten, maar wel met mate en zonder het lichaam te veel te belasten en zonder dat dit leidt tot een te snelle groei van spierweefsel, die onze huid niet kan bijhouden. Bij sportbeoefening in de sportschool mag niet te zwaar worden getild, en de aanbevolen disciplines die striae kunnen helpen voorkomen zijn zwemmen, aqua-aerobics, pilates en yoga.

Revamin Stretch Mark – een compositie gebaseerd op het beste van de natuur

Revamin Stretch Mark

De stoffen die in de samenstelling van Revamin Stretch Mark worden gebruikt, helpen het lichaam sneller van striae af te komen. Het bevat geen kunstmatige ingrediënten die ons kunnen schaden in plaats van helpen. Volgens de huidige ecologische trends heeft de fabrikant in zijn crème hoofdzakelijk ingrediënten van plantaardige oorsprong verwerkt, ondersteund door extra doses vitaminen. De volgende stoffen zullen onze striae aanpakken:

Sap van aloëbladeren

Een populair ingrediënt in veel producten voor het verwijderen van striae, een plant met uitzonderlijk brede genezende eigenschappen. Het is ideaal voor alle huidtypes en is samengesteld uit:

 • Vitamine A, ook bekend als bètacaroteen of retinol, is een antioxidant die vrije radicalen verwijdert die de gezondheid van de huid bedreigen. Het gaat de negatieve effecten van oxidatieve stress tegen, vertraagt het verouderingsproces van de huid en voorkomt uitdroging van de huid;
 • B-vitaminen, waaronder foliumzuur, of vitamine B9, die essentieel is, vooral voor zwangere vrouwen of vrouwen in de menopauze;
 • VitamineC en vitamine E, meer volledig beschreven verderop in onze Revamin Stretch Mark review;
 • waardevolle vetzuren, capryl-, olie- en linolzuur;
 • micro-elementen, zink, magnesium, ijzer, kalium, mangaan, fosfor en koper.

Al deze bestanddelen beïnvloeden de werking van aloë vera sap, ontstekingsremmend, antibacterieel, schimmelwerend, hydraterend en verjongend voor de huid, versnellen de wondgenezing en het herstel van beschadigde opperhuid.

Avocadovrucht olie

Avocado is een ander plantaardig ingrediënt, een exotische vrucht die goed is voor de huid. De gezondheidsbevorderende eigenschappen vloeien ook voort uit de samenstelling, die rijk is aan voedingsstoffen zoals:

 • fytosterolen, chlorofyl, lecithine en squaleen;
 • vitaminen van praktisch alle groepen, A, B, C, D, E, H en K;
 • minerale zouten, silicium, kalium, fosfor en mangaan;
 • vetzuren Omega-3, Omega-6 en Omega-9.

Avocado-olie versnelt de regeneratie van huidcellen, maakt de huid gladder, ook rimpels, hydrateert en verhoogt de elasticiteit, kalmeert irritatie, verwijdert acneletsels. Het heeft ook een ontstekingsremmend anti-oxidant effect en beschermt de huid tegende gevolgen van UV-straling.

Abrikozenpitolie

Een andere bron van antioxidanten, zonder welke het onmogelijk is vrije radicalen te verwijderen. De belangrijkste werkzame stof daarin is amigdaline, en onder deze naam verbergt zich vitamine B17, die, zoals uit studies blijkt, kankerbestrijdende eigenschappen heeft en onder meer tegen huidkanker beschermt. Bovendien bevatten abrikozenpitten:

 • vezels die nodig zijn voor een goede spijsvertering;
 • vitamine B15, pangaamzuur, dat de bloedtoevoer naar de weefsels verbetert;
 • Vitamine A, C en E;
 • salicylzuur, dat antibacteriële en adstringerende eigenschappen heeft;
 • mono- en meervoudig onverzadigde vetzuren.

Wanneer de crème samen met de Revamin Stretch Mark crème regelmatig op de huid wordt aangebracht, wordt deze grondig gehydrateerd, worden de verouderingsprocessen vertraagd, de verloren elasticiteit hersteld en zo het verschijnen van striae verminderd en nieuwe striae voorkomen.

Vitamine C

Dit is ascorbinezuur, een van de sterkste antioxidanten onder de vitaminen, dat vrije radicalen geen kans geeft. Het verwijdert ze onmiddellijk en garandeert zo ook een gezonde huid, eindelijk vrij van striae en andere ontsierende veranderingen. Andere, niet minder belangrijke, functies die het in deze crème vervult zijn:

 • actieve deelname aan de processen van collageensynthese, zonder welke het onmogelijk is de elasticiteit van de huid te herstellen;
 • Doeltreffende bescherming tegen de vernietigende effecten van UV-straling;
 • vermindering van de pigmentvlekken die gewoonlijk gepaard gaan met striae, door de productie van melanine te reguleren;
 • herstel van een natuurlijke, diepe kleur;
 • Verzacht pijnlijke irritaties en andere ontstekingen;
 • versterking van het immuunsysteem, dat ook beschermt tegen huidziekten.

Vitamine E

Het is de meest effectieve antioxidant in de Revamin Stretch Mark formule. Vitamine E is eigenlijk een complex van verschillende vetoplosbare tocoferolderivaten. Dewerking op huidstriemen is veelzijdig en de supplementatie ervan biedt de volgende voordelen:

 • herstelt het juiste niveau van hydratatie in alle lagen van de huid;
 • beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress die huidverouderingsprocessen versnelt;
 • naast het verwijderen van striae, helpt het ook rimpels glad te strijken;
 • Herstelt de beschadigde lipide barrière;
 • verlicht de symptomen van huidontsteking.

Plantaardige oliën

Uitstekend niet alleen in de strijd tegen striae, maar ook tegen cellulitis. Het invetten van de huid geeft zulke positieve resultaten als:

 • bescherming tegen alle ongunstige externe factoren, in de eerste plaats het weer;
 • Grondig oliën en hydrateren, tot in de diepste lagen;
 • herstel van de volledige stevigheid en de juiste spanning van de opperhuid;
 • zichtbaar verjongend effect.

Revamin Stretch Mark – meningen over zijn actie

Revamin Stretch Mark

Zo’n goed doordachte samenstelling maakte de room Revamin Stretch Mark is alom geprezen sinds hij op de markt is verschenen. Vooral vrouwen, die het vaakst te kampen hebben met het probleem van striae, geven een positief oordeel. Zij benadrukken maar al te graag de belangrijkste voordelen van dit revolutionaire preparaat en prijzen het bovenal:

 • Werking op meerdere niveaus, ongeacht het stadium van de ontwikkeling van striae;
 • Snelle en langdurige behandelingseffecten, geen zichtbare huidveranderingen;
 • een hogere productie van collageen die nodig is om de huid stevig te houden;
 • opheldering van verkleuringen;
 • Minimaal risico op nieuwe laesies;
 • Juiste hydratatie en voeding van alle huidlagen;
 • hogere weerstand van de huid tegen beschadiging, ziekte en andere infecties door versterking van de natuurlijke immuniteit van het lichaam;
 • 100% veilig gebruik en dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn er geen bijwerkingen, de enige uitzondering is een individuele allergie voor een van de werkzame stoffen.

Dezelfde voordelen van regelmatig gebruik van Revamin Stretch Mark worden ookopgemerkt door specialisten, die zich hier graag op verlaten en niet op andere middelen.

Revamin Stretch Mark – hoe gebruik je deze crème en waar koop je hem

Bij de behandeling van striae is het veel beter een crème te gebruiken die rechtstreeks op de plaats van de striae wordt aangebracht, dan tabletten die het spijsverteringsstelsel kunnen belasten. Voor een optimaal resultaat tweemaal daags aanbrengen op een grondig gereinigde huid en met ronddraaiende bewegingen inwrijven tot het product volledig is opgenomen.

Revamin Stretch Mark kan rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht door een bezoek te brengen aan de bedrijfswebsitewaar u uw bestelling kunt plaatsen. Vul gewoon het contactformulier in, kies de betalingswijze, per overschrijving of bij levering, en één van de drie beschikbare pakketten:

 • Basic, één verpakking, met een inhoud van 150 ml, geprijsd op € 51;
 • Standaard, twee pakjes, waarvoor u 10% korting krijgt en 92 € betaalt;
 • Optimaal, drie pakjes met 20% korting, dat kost ons 122 €.

De bestelling wordt binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling verwerkt, en het pakket bereikt de ontvanger na maximaal nog eens twee werkdagen.

Revamin Stretch Mark