Ik ben een van de miljoenen mannen die problemen hebben met versnelde alopecia en overmatige haaruitval. Het probleem wordt steeds alledaagser en er zijn echt veel manieren om er mee om te gaan. Het belangrijkste is natuurlijk om de oorzaak goed vast te stellen, maar als er geen oorzaak van alopecia is, kunt u proberen deze te bestrijden met de middelen die beschikbaar zijn voor het grote publiek. Dit was ook het geval bij mij, en toen ik een groeicurve opmerkte, besloot ik een van de shampoos te proberen om dit te voorkomen.

Revitax – shampoo voor haargroei.

Revitax shampoo

De forums op het internet staan vol met discussies over verschillende, meer of minder effectieve details, maar ik heb gemerkt dat er vaak een shampoo is die Revitax heet. Veel mensen gaven hem zelfs positieve feedback, dus omdat ik niet veel te verliezen had, besloot ik het te proberen. Advertenties presenteren het als een middel om alle soorten alopecia te bestrijden. Revitax bevat cafeïne, wat een positief effect zou hebben op haarzakjes en haarzakjes, door de overmatige afscheiding van DHT hormoon te remmen, waardoor ze vernietigd worden. Cafeïne stimuleert ook de groei van nieuw haar, voedt en hydrateert het. De shampoo bevat ook vitamine D en d-panthenol om het haar dikker, zachter en makkelijker te kammen.

Dit alles zag er op papier prachtig uit, maar het gebruik van Revitax in de praktijk heeft mijn aanvankelijke enthousiasme weggenomen. Toen ik mijn haar overeenkomstig de aanbevelingen van de fabrikant waste, heb ik goed in de gaten gehouden of er positieve veranderingen waren, maar helaas was ik weer teleurgesteld. Ja, het haar was glanzender, zachter, zelfs roos verdween, een andere nachtmerrie, maar de geprezen intensievere groei van nieuwe haren vond ik niet. Ik was al een beetje ontmoedigd door de cosmetica en wilde een middel vinden dat geen urenlange verzorging nodig had.

Profolan – de hoogste kwaliteit op de Poolse markt.

Profolan haarverliestabletten

Op zoek naar zo’n voorbereiding om haaruitval tegen te gaan, kwam ik Profolan tegen, tabletten die in korte tijd al mijn problemen opgelost hebben. De meningen van de mensen die er al gebruik van hadden gemaakt waren eenduidig positief, en soms zelfs enthousiast en aangemoedigd door hen, kocht ik de eerste verpakking en bestelde deze direct op de website van de fabrikant. De prijs voor 60 tabletten ligt rond de €49 en dit bedrag van Profolan heeft mijn kapsel al een paar jaar geleden weer op de markt gebracht. Dit is te danken aan de samenstelling, ontwikkeld in de moderne laboratoria van de fabrikant, die gebaseerd was op de laatste onderzoeksresultaten op het gebied van haaruitvalpreventie. Een werkzame stof genaamd Grow 3 is het meest effectief in het stoppen van overmatige secretie van het genoemde hormoon DHT, kloppend op het hoofd van andere middelen beschikbaar op de markt. Grow 3 voorkomt dat de blaasbalg afsterft en hun juiste werk bevordert een snellere hergroei van sterk, dik en vooral gezond haar. Extracten uit veldpaardenstaart en brandnetel, vol vitaminen en mineralen, zijn verantwoordelijk voor hun voeding. Al drie maanden van het gebruik van Profolan is het alopecia proces praktisch gestopt, en mijn haar is niet alleen dichter geworden, maar heeft zijn natuurlijke diepe en glanzende kleur teruggewonnen.