Ricinusolie wordt verkregen uit ricinuszaad. De eigenschappen van deze olie waren al bekend in de oudheid. In India en Egypte wordt het een wonderproduct genoemd voor vele kwalen. Dankzij het aanbrengen van de olie werden het gezicht, het haar, de wimpers en de wenkbrauwen verzorgd. Ricinusolie is vandaag de dag een veelvoorkomend ingrediënt in veel verzorgingsproducten, het is ook te vinden in zepen en zelfs stoffen. In de oudheid werd deze prachtige specificiteit ook gebruikt voor de behandeling van darmkwalen. Dankzij zijn consistentie (hij is zeer dicht) hydrateert hij het lichaam perfect en vormt er een beschermend laagje op. Ricinusolie heeft antibacteriële, ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen en heeft laxerende eigenschappen. Ricinusolie is ook een uitstekende remedie voor de harde huid op je hielen, knieën en ellebogen. Om gebarsten opperhuid te regenereren moet de olie regelmatig worden ingewreven, slechts een paar druppels en zo’n kompres zal de kwaliteit van de huid snel verbeteren. Het kalmeert irritaties, beschermt tegen waterverlies, laat de huid stralen en vitaliteit.

RICINUSOLIE VOOR WIMPERS

Dankzij de stimulatie van haarbollen door ricinusolie is het perfect voor de verzorging van wimpers. Het is verrassend, maar het is niet inferieur aan dure voeding. Ricinusolie is erg goedkoop, steeds meer vrouwen hebben ontdekt dat het niet de moeite waard is om te veel te betalen en het is het beste serum voor hun wimpers geworden. Het systematisch aanbrengen van olie aan de basis van de wimpers maakt ze sterk en begint veel sneller te groeien. Bovendien voorkomt ricinusolie haaruitval, maakt het haar op natuurlijke wijze donkerder en maakt het dikker en beter bestand tegen externe factoren. Regelmatig gebruik van ricinusolie op de wimpers zal het effect al na een week merken. Dergelijke spectaculaire effecten worden ook geleverd door Eleverlash, een conditioner die een natuurlijke samenstelling heeft en die veel gemakkelijker aan te brengen is. De moderne formule van de conditioner zorgt voor een veilige en effectieve verlenging van de wimpers in een zeer korte tijd. Bij het aanbrengen van de hoeveelheid olie moet bijzondere voorzichtigheid worden betracht, omdat de dikke consistentie ervan het oog kan irriteren, wat niet gebeurt bij het aanbrengen van Eleverlash. Het beste is om de olie aan te brengen met een schone, oude mascaraborstel of een oorstokje. Het gebruik van olie kan behoorlijk lastig zijn voor ongetrainde mensen, dus het is de moeite waard om een goed alternatief te vinden. De Eleverlash conditioner is zo’n alternatief, en het effect dat we er van zullen krijgen is verbazingwekkend. Na slechts twee weken gebruik ziet u de eerste verrassende veranderingen.

RICINUSOLIE – WIMPERS – EFFECT

RICINUSOLIE

Zoals ik al zei, zal het effect van mooie wimpers zeer snel komen, op voorwaarde dat de olie systematisch wordt aangebracht. Meestal worden de beste resultaten bereikt door de wimpers ‘s morgens en ‘s avonds in te smeren. Ricinusolie bevat vetzuren, vitamine A en E. Deze vitaminen voeden niet alleen de wimpers, maar verzorgen ook de huid, verminderen jeuk of irritatie, zorgen voor de bloedtoevoer. Het effect van het gebruik van ricinusolie is al na 7 dagen merkbaar, maar om het zo lang mogelijk te laten duren moet de behandeling worden verlengd tot drie maanden. Hetzelfde geldt voor de wenkbrauwen. U kunt uw wenkbrauwen voeden door er met een borsteltje of een stokje ricinusolie op aan te brengen, waardoor ze mooi donkerder en sterker worden. Met Eleverlash Conditioner kunt u uw wimpers veilig en effectief verlengen in een nog kortere tijd. De effecten van wimperversterking maken je blik diep en expressief. Tot slot, ricinusolie:

  • helpt om wimpers te laten groeien;
  • maakt de wimpers dikker;
  • maakt de wimpers dikker en dus sterker;
  • voorkomt dat wimpers uitvallen;
  • voorkomt dat de wimpers afbrokkelen;
  • geeft je wimpers een glans;
  • maakt de wimpers donkerder;
  • regenereert wimpers na henna-behandelingen.

RICINUSOLIE VAN DE WIMPERS – HOE TE GEBRUIKEN?

Versterk je wimpers en wenkbrauwen twee keer per dag met ricinusolie, of gebruik Eleverlash conditioner om de wimperbollen dieper te stimuleren. Breng de producten zorgvuldig en voorzichtig aan en vermijd de ogen. De olieachtige substantie wordt het best verdeeld met een borstel of een uitstrijkje. Het gebruik van de olie geeft u een effect dat vergelijkbaar is met dat van een dure wimperconditioner. Met zo’n vervanger kun je veel geld besparen en het bespaarde geld uitgeven aan eender welk plezier. En weet je, aangezien ricinusolie werkt op wimpers en wenkbrauwen, zal het ook zorgen voor het haar op je hoofd. Ricinusolie kan worden gemengd met conditioners, maskers en dankzij zo’n eenvoudige behandeling zullen we ons haar efficiënter en langduriger voeden.

RICINUSOLIE VOOR WIMPERS – ZIJN ER BIJWERKINGEN?

Eleverlash mascara

Eerst en vooral moet u nadenken of u de olie met zorg en volgens uw aanbevelingen aanbrengt. De ricinusolie zelf is zacht en veilig voor de gezondheid. Zoals elk product dat chaotisch en onjuist wordt toegepast, kan het echter bijwerkingen veroorzaken. Als je een zeer gevoelige huid hebt, kan zelfs een stof die zo delicaat is als ricinusolie een allergie veroorzaken. Dergelijke bijwerkingen kunnen zijn: zwelling rond de ogen, bindvliesirritatie en scheuren van de ogen. De ingrediënten van Eleverlash conditioner zijn volledig veilig voor de ogen en hun omgeving. Daarom is het beter om, als u niet bekwaam bent in het aanbrengen van de olie, direct naar de Eleverlash te reiken, omdat dit eventuele irritatie voorkomt. Ricinusolie moet worden bewaard in een goed gesloten fles, op een donkere en koele plaats. Het is ook de moeite waard om te weten dat menstruatie een contra-indicatie is voor ricinusoliepoeltjes. Ook oraal gebruik van olie tijdens de zwangerschap is zeer gevaarlijk en kan zelfs leiden tot een miskraam.

RICINUSWIMPERS – MENINGEN

Er zijn veel positieve meningen over het gebruik van ricinusolie op wimpers. Degenen die het gebruiken prijzen de snelle actie, tegen een zeer lage prijs.
Veel vrouwen prijzen het effect van de olie op het hele lichaam in het algemeen. Het geeft uw huid mooi gehydrateerd, delicaat en gevoed. Het gebruik van regeneratie-olie voor wimpers heeft veel aanhangers. De dames staan te popelen om hun inzichten te delen en prijzen de actie van het specifieke. Er werd nog meer lof toegezwaaid aan de Eleverlash Conditioner, die de wimpers snel versterkt, waardoor ze sterk en lang zijn. Hier zijn enkele meningen van tevreden consumenten:

“Mijn wimpers zijn nooit indrukwekkend geweest. Het was een ramp na de verdikkingsprocedure. Ik was bang dat al mijn wimpers eruit zouden vallen. Een vriend raadde me een conditioner aan, maar ik kon het me toen niet veroorloven vanwege de zeer hoge prijs. Ik las op het internet dat ricinusolie dezelfde eigenschappen heeft als deze dure conditioner. Ik heb geen moment geaarzeld, vooral omdat de olie een cent kostte. Na ongeveer een week aanbrengen (ik heb ‘s morgens en ‘s avonds aangebracht) vielen mijn wimpers niet meer helemaal uit. Na een maand werden ze dikker, langer en mooier. De kleur is donkerder geworden en het oog heeft veel gewonnen met zo’n montuur. Ik blijf het gebruiken, maar ik kan nu al zeggen dat het mijn favoriete verzorgingsproduct is.

Marzena 29 jaar

“Ik ben drie maanden geleden begonnen met het gebruik van ricinusolie. Ik had niet al te veel problemen met mijn wimpers, maar als ze mooier kunnen zijn, waarom dan niet?) Het werkt echt! Ik heb nog nooit zulke mooie, dikke wimpers gehad!”

Anna 36 jaar oud

“Het vinden van de Eleverlash conditioner was een schot in de roos! Ja, het gebruik van ricinusolie was effectief, maar het ontbreken van een vaardige hand resulteerde vaak in roodheid rond de ogen. De olie irriteerde mijn oog, en dit, zal ik niet zeggen, verzwakte mijn enthousiasme voor regelmatig gebruik. Toen een collega mij de Eleverlash aanraadde, was ik bang voor deze hele conditioner toepassing. En het duurt niet alleen een minuut om het aan te trekken, het irriteert mijn ogen niet! Ik gebruik het pas twee weken, en de effecten zijn met het blote oog zichtbaar!”

Marta 39 jaar oud