Het stoppen van versnelde en overmatige haaruitval is een moeilijke en moeizame taak, die ook stevigheid en consistentie in actie vereist. De absolute basis is de juiste diagnose van de oorzaak van alopecia, die moet worden gesteld door een specialist op dit gebied, bijvoorbeeld een tricholoog. Dit bepaalt direct de behandelingsmethode en de selectie van geschikte, sterk werkende middelen. Meestal worden farmacologische preparaten die minoxidil bevatten het vaakst gebruikt, maar ook preparaten die plantenextracten bevatten, die veiliger zijn om te gebruiken, maar helaas niet altijd even effectief blijken te zijn.

Salade palm – een veelzijdige plant.

plant

Een zo’n plant is zeker de Sabbala palm, die gebruikt wordt om veel mannelijke kwalen te behandelen, waarvan de eigenschappen ook relatief effectief zijn gebleken bij de behandeling van verschillende soorten alopecia, met androgene op de voorgrond. Het is een soort die behoort tot de familie van de palmbomen van de Arectische familie, die in negen staten van de VS en op sommige eilanden van de Caribische Zee groeit. Het wordt vaak gebruikt als een typische sierplant, maar de vruchten bevatten fytosterolen, stoffen die een positief effect hebben op ons lichaam. Bessen worden gebruikt voor de productie van preparaten ter voorkoming van overmatige secretie van het hormoon DHT, een van de meest voorkomende oorzaken van alopecia. Het veroorzaakt ongunstige veranderingen in de haarzakjes, die niet goed kunnen functioneren, wat juist leidt tot snel haarverlies, wat verzwakt en de levensduur aanzienlijk verkort.

Actie die ik niet kan bevestigen.

Wetenschappers hebben gemerkt dat fruitextract Saw Palmetto, omdat de Engelse naam van de plant, remt het alopecia proces in bijna 60%van de patiënten, door het blokkeren van de 5-alpha enzym, direct verantwoordelijk voor de omzetting van testosteron, in een gevaarlijke en schadelijke dihydrotestosteron. Dus ik werd verleid door zulke positieve meningen en kocht een pakje tabletten met deze extracten om ze te proberen op mijn groeiende kaalheid. Ik slik ze al een maand lang in volgens de aanbevelingen van de fabrikant en helaas heb ik, afgezien van kleine maar zware bijwerkingen, de geprezen groei van nieuw haar niet gezien. Het is waar dat sommige van hen op de lijn van het voorhoofd en de bovenkant van het hoofd verschenen, maar ik zou het geen openbaring noemen. Het belangrijkste was echter dat onmiddellijk na het spenen van Saw Palmetto, wat ik moest doen met herhaalde buikpijn, het haar onmiddellijk weer uitviel.

Profolan – de enige betrouwbare, het effect – heb ik afscheid genomen van kaalheid.

Profolan tabletten

Experimenten kunnen koel zijn, maar niet wanneer het resultaat een hoofd volledig verstoken van haar is. Ik ben klaar dus met halve maatregelen en ik wed op een borgstelling, d.w.z. Profolan. Zijn mening is welverdiend, en als ik naar mijn haar kijk, onderschrijf ik het. Veel mensen vragen zich af wat deze kleine tabletten zo effectief maakt. Dit is hun unieke samenstelling, die in geen enkel ander voedingssupplement voorkomt. Profolan is een samenstelling van uitsluitend plantaardige ingrediënten, waarvan de belangrijkste extracten van brandnetel en veldpaardenstaart zijn. Iemand zou kunnen zeggen dat dit veelvoorkomende kruiden zijn, maar hun helende eigenschappen zullen ze zeker niet kunnen ontkennen. Ze bevatten vitaminen die nodig zijn voor een goede haargroei en hoofdhuidvoeding, met name E, A en B6, evenals aminozuren zoals taurine, die samen Grow 3, een factor die de afscheiding van DHT tegenhoudt. Profolan kan worden gekocht in een verpakking van 60 tabletten, tegen een prijs van 49 € op de website van de fabrikant. Ik wil u er onmiddellijk van op de hoogte brengen dat dit een volledige maandelijkse behandeling is, die bijna onmiddellijk de effecten geeft die we ervan verwachten.