Category: Schoonheid

ÉleveRenew – effectief tegen huidveroudering

leveRenew 7

De huid is een natuurlijke beschermende barrière van ons lichaam, de buitenste laag wordt voortdurend blootgesteld aan verschillende, vaak negatieve factoren. Tegelijkertijd is het een belangrijke eigenschap van onze schoonheid en we moeten er...

Meer

Schoonheid

Fysieke aantrekkingskracht is een van onze kenmerken die een aanzienlijke positieve invloed heeft op het geestelijk welzijn en ons het broodnodige gevoel van eigenwaarde geeft. Een aspect van schoonheid is zeker een slank figuur, maar het zal niet goed worden blootgesteld als we niet zorgen voor onze huid of nagels. Dit alles samen bepaalt ons uiterlijk en de manier waarop we door onze omgeving worden waargenomen, en zowel vrouwen als mannen willen hun aantrekkelijkheid in de ogen van potentiële partners verbeteren.

Gladde, stevige huid zonder eczemen of ontsierende cellulitis

Onze schoonheid is vooral onze huid, net zo opvallend als gezond, sterk en glanzend haar. In tegenstelling tot de gangbare opvattingen is het niet de moeite waard om het te verbergen onder een dikke laag make-up, maar om schijnbaar alle onvolkomenheden te maskeren en, helaas, in veel gevallen, schadelijk voor de gezondheid. Soms is deze beschermende buitenste laag van ons lichaam verre van perfect, maar de meeste van de eczemen, puistjes of andere acne veranderingen die het verminken kan snel worden genezen. Het is ook noodzakelijk om zich te ontdoen van mogelijke verkleuringen, het stoppen van de overmatige afscheiding van talg, de belangrijkste boosdoener van veel van deze kwalen. De huid vereist in de eerste plaats een goede verzorging, het gebruik van cosmetica die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van de pH-waarde, het verwijderen van alle onzuiverheden en het ontstoppen van de poriën. Voedingssupplementen worden ook voor dit doel gebruikt en hun actieve bestanddelen reinigen niet alleen effectief de huid, maar voorkomen ook de vorming van eczemen op de huid, maken oneffenheden glad, verwijderen verkleuringen, verminderen zichtbare acnelittekens. Huidproblemen zijn echter niet alleen acne, in het geval van vrouwen hebben we ook te maken met cellulitis, een dergelijke afkeer en lelijke “oranje” huid op de dijen. Er zijn vele manieren om het te verwijderen, maar de natuurlijke werken het beste, in de vorm van crèmes of zalven die snel zelfs mogelijke onregelmatigheden wegwerken. U kunt ook gebruik maken van fysieke methoden zoals het rollen van de spieren, ook effectief te voorkomen dat de vorming van cellulitis, maar het is de moeite waard om te vertrouwen op de kracht van dergelijke planten zoals bittere sinaasappel, cayennepeper, groene thee of fenegriek. Zorgvuldig geselecteerde cosmetica en supplementen vol collageen, vitaminen en mineralen, onder leiding van zink, zullen alle veranderingen die ons zorgen baren verwijderen.

Sterke onbreekbare nagels en verbluffend witte tanden

We kunnen ook rekenen op een vergelijkbare effectiviteit in het geval van nagelverzorgingsproducten, met name conditioners die ze onbreekbaar en goed gevoed maken. Net als de nagelverzorgingsproducten zijn ze uitsluitend gebaseerd op plantaardige, natuurlijke ingrediënten, zeer effectief en volledig veilig in gebruik. Soortgelijke principes worden door fabrikanten gebruikt voor stoffen die worden gebruikt voor het bleken van tanden, het verwijderen van vlekken en verkleuringen die bijvoorbeeld na het roken of het drinken van te veel koffie achterblijven. Hier wordt de sterkte vooral aangetoond door actieve kool, een bestanddeel van tandpasta’s en witmakende preparaten die zijn opgenomen in sets die werken met LED-licht. Als we naar dit alles kijken, kan onze schoonheidsverzorging moedig worden beschouwd als veelomvattend, en de effecten hiervan zullen elke dag te zien zijn in de spiegel en in de blije en jaloerse blikken van mensen die ons op straat passeren.