Als u bent gestopt met roken of bezig bent met roken, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in hoe u uw lichaam kunt reinigen van nicotine en andere schadelijke stoffen en zo uzelf voor altijd kunt bevrijden van sigarettenrokende stille vernietigers. Ik heb heel goed nieuws voor u – er zijn enkele zeer effectieve maar eenvoudige manieren om het te doen. Kijk hoe de reiniging na het stoppen met roken er in mijn geval uitzag. Ik raad deze methode aan – het geeft me een 100% beter gevoel dan voor de ontgifting.

Opruimen nadat u bent gestopt met roken – wat geeft deze behandeling u?

Niemand twijfelt eraan dat de voordelen van stoppen met roken enorm zijn, maar om ervan te kunnen genieten moeten we er eerst voor zorgen dat we de opgehoopte sigarettengiffen snel kwijtraken. Bij de behandeling, die bestond uit het intensief reinigen van het lichaam van nicotine, gebruikte ik zeer eenvoudige en zeer effectieve methoden – ik combineerde een ontgiftingsdieet met kruidentherapie en lichaamsbeweging. Het effect? Er zijn er veel. Hier zijn ze:

 • een veel beter gevoel,
 • zich minstens 10 jaar jonger voelen,
 • een schot van vitaliteit en energie,
 • betere lichaamsimmuniteit,
 • veel betere conditie van de huid en het haar,
 • een beter functionerend ademhalingssysteem,
 • betere stofwisseling, eliminatie van spijsverteringsproblemen en een gevoel van zwaarte,
 • een slanker silhouet,
 • meer optimisme elke dag.

Sigarettengif is een gezond en vitaal organisme. Als je bent gestopt of bent gestopt met roken en je wilt je net zo goed voelen als ik, dan is hier het exacte recept voor hoe je het moet doen.

Hoe reinig je het lichaam van nicotine – introduceer een ontgiftingsdieet!

groente en fruit

Het dieet, dat gericht is op het reinigen van het lichaam van giftige stoffen, zou verstoken moeten zijn van alle verwerkte voedingsmiddelen (inclusief fastfood, kant-en-klare maaltijden, poedersoepen, snoep), maar zou gebaseerd moeten zijn op producten die rijk zijn aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en voedingsvezels.

Dus herconfigureer uw menu zodat u 5 lichte en gezonde maaltijden per dag kunt eten, met groenten en fruit bovenaan het menu – deze zijn ongeëvenaard in het ontgiftingsproces. Voeg ook zemelen, havermout en andere graanvlokken, grove grutten en volkorenbrood vaak toe aan het menu – ze verbeteren de stofwisseling en helpen om zich te ontdoen van giftige stoffen uit het lichaam. Begin de dag met een glas water en citroensap. Drink ongeveer 1,5 l mineraalwater gedurende de dag.

Tijdens lunches wordt vaak gebruik gemaakt van lichte groentesoepen (crèmesoepen en gewone soepen) en gestoomde groenten, salades en groenten. Vervang vet vlees door mager gevogelte en vis. Geef rood vlees en vette en melige gerechten op. Vermijd kant-en-klare sauzen, instant-schotels en delicatessenproducten – ze bevatten veel conserveringsmiddelen en andere schadelijke stoffen die ons lichaam vergiftigen.

sinaasappelsap

Drink elke dag, als onderdeel van een maaltijd, een groot glas van een groente-fruitcocktail, die u samenstelt uit geselecteerde ingrediënten (bijv. citrus, selderij en peterselie-peterselie). U kunt ook zemelen, granen en zaden aan uw blendercocktails toevoegen.

Regelmatig bereik voor vruchtensappen – vers geperst of goede kwaliteit 100% winkelsap. Eet als tussendoortje rauwe groenten en fruit en gedroogd fruit in plaats van chips, taarten, repen of andere verwerkte producten.

Vergeet de fysieke activiteit niet!

lopende

Lichamelijke activiteit is een belangrijke bondgenoot in het proces van het reinigen van het lichaam van giftige stoffen. De dynamische beweging bevordert een betere doorbloeding en een betere zuurstofvoorziening van de hele lichaamscellen. Als we sporten, verbetert ons metabolisme, functioneert ons lichaam efficiënter en raakt het effectiever ontdaan van gifstoffen.

Daarom is het de moeite waard om fysieke activiteiten te introduceren in ons dagelijkse schema – activiteiten die ons plezier geven. Het kan joggen, aerobics, zwemmen of zelfs snel marcheren zijn – het is belangrijk om te oefenen met een gemiddelde (of hoge) intensiteit en dit ongeveer 40-60 minuten 3-4 keer per week te doen.

Wedden op de kruiden!

Een detox na het stoppen met roken zal u ook helpen om groene thee te drinken vol met waardevolle anti-oxidanten en kruiden met vochtafdrijvende en toxinezuiverende effecten zoals:

 • nettle 501108 640 300x225 1
  brandnetel,
 • een paardenbloemen dokter,
 • Violet,
 • Berk,
 • zuiveringen,
 • engelwortel,
 • veld paardenstaart,
 • de schop.

Je kunt een mengsel van de gegeven kruiden maken of er zelf één gebruiken. Drink één of twee keer per dag kruidenthee.

Wat helpt nog meer om het lichaam te reinigen na het stoppen met roken?

Ook kant-en-klare voedingssupplementen met ingrediënten die helpen bij het verwijderen van giftige stoffen zijn zeer nuttig bij het reinigen van het lichaam na het stoppen met roken. Vooral als we geen tijd hebben om kruidenthee te maken of als we ons niet altijd volledig aan het ontgiftingsmenu kunnen houden.

Spirulin Plus tablets

Naar mijn mening is het beste ontgiftingsproduct op de markt Spirulin Plus.

De bereiding bevat een hele lijst van ingrediënten met ontgiftende werking – spirulina, chlorella, paardenbloem, brandnetel, luzerne, groene thee.

De Spirulin Plus heeft mijn lichaam zeker versneld ontgift nadat ik ben gestopt met roken. Ik raad het u ook aan 🙂

Spirulin Plus is een top-preparaat, waardoor u zich ontdoet van de resterende giftige stoffen, uw lichaam ontzuurt, de stofwisseling verbetert en zich veel beter voelt.

Door hier te klikken U gaat naar de officiële website van de Spirulin Plus fabrikant waar u het product kunt bestellen.

Spirulin Plus verpakking