Alopecia is een groeiend probleem, het kan zelfs gezegd worden, maar het treft vooral mannen, ongeacht hun leeftijd. De behandeling van deze aandoening is helaas zeer moeilijk en vereist niet alleen het gebruik van de juiste voorbereidingen, maar ook veel geduld bij het wachten op de effecten van de toegepaste behandeling. Ik vecht zelf al een tijdje tegen de bochten en ik heb gemerkt dat veel bedrijven zich hebben gespecialiseerd in de productie van haaruitvalpreventieproducten en een hele reeks producten op de markt hebben gebracht.

Seboradin Forte Men – behandeling in ampullen bestemd voor mannen.

Seboradin Fotre Men vak

Om versnelde kaalheid te stoppen, heb ik veel cosmetica gebruikt, maar de effectiviteit ervan was in de meeste gevallen twijfelachtig. Dus was ik op zoek naar iets beters dat snel de resultaten zou opleveren die ik verwachtte. Gesprek met de tricholoog richtte mijn aandacht op Seboradin Forte Men, behandeling in ampullen, specifiek bedoeld om direct in de hoofdhuid te wrijven. Ik heb de shampoo van dit bedrijf gebruikt, dus besloot ik iets nieuws te proberen, vooral omdat veel gebruikers de zorgvuldig geselecteerde samenstelling, die we onder andere zullen vinden, hebben geprezen:

  • cafeïne, die het haar stimuleert om sneller en intensiever te groeien, waardoor het sterker en elastischer wordt,
  • Guarana-extract voedt de huid op het hoofd, geeft energie aan het haar en verbetert de verankering in de bollen, waardoor de weerstand tegen uitvallen toeneemt,
  • extracten van hop en een boom genaamd Muira Puama, die effectief enzymen remmen die verantwoordelijk zijn voor androgene alopecia, die DHT hormoon blokkeren en haarzakjes beschadigen,
  • groene erwtenkiemextract, vol vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft om haaruitval op te vangen.

Aangemoedigd door dit alles begon ik met de behandeling, wreef ik één keer per dag over de huid en masseerde ik de inhoud van één ampul gedurende enkele minuten. De specificiteit moet zorgvuldig worden verdeeld waar de haren het meest uitvallen, bovenop het hoofd en de krommingen en kan niet worden afgespoeld. De massage is ontworpen om de bloedcirculatie in de huid te verbeteren en een goede verdeling van voedingsstoffen die diep genoeg kunnen reiken tot in de haarfollikels en haarfollikels. Ik deed wat de fabrikant aanbeveelt, ‘s morgens na het wassen en drogen van mijn haar nog drie maanden lang, maar het enige effect dat ik kreeg was een klein blikje dat op de rondingen verscheen. Alle moeite was tevergeefs, en ik moest nog steeds naar de groeiende kaalheid kijken.

Profolan – het advies dat een tricholoog hem heeft gegeven, bevestig ik in honderd procent.

Profolan tabletten

Lichtelijk overstuur, ik heb een afspraak gemaakt voor een nieuw bezoek aan een specialist en ik heb met klem geëist dat er een remedie wordt gevonden, wat uiteindelijk de problemen zal oplossen met mijn uitdunnende kapsel. Deze, na een moment van bezinning, bood me Profolan aan en ik ben hem er dankbaar voor de hele tijd. Het bleek een hit te zijn en eindelijk hoef ik niet meer specifiek in te wrijven of mijn haar te wassen in niet erg lekker geurende shampoos. Kleine tabletten hebben wat mijn haar nodig heeft en Profolan geeft elke dag precies wat ik verwachtte. Het actieve bestanddeel, Grow 3, is een perfect samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong, waaronder brandnetel- en akkerpaardenstaart extract, waarvan de gezondheidseigenschappen bekend zijn. Het blokkeert DHT hormoon, dat een negatieve invloed heeft op de haarzakjes, en vitaminen E, B6, A en aminozuren zoals l-cysteïne en taurine zijn verantwoordelijk voor de haarvoeding. Een dergelijke samenstelling van Profolan is een garantie voor de doeltreffendheid ervan, wat ik na enkele maanden gebruik volledig bevestig. Ik heb al een ander pakket besteld op de website van de fabrikant, tegen betaling van 49 € voor 60 tabletten, wat genoeg is voor de volgende maand van behandeling.