alopecia-problemen

Hoevelen van ons, ouder of jonger, staan op een dag voor de spiegel en zijn doodsbang om te zeggen dat ze kaal beginnen te worden. Helaas worden de eerste symptomen van haaruitval het vaakst genegeerd en laten vallen op het gebrek aan tijd of verkeerde voeding. Dit proces gaat echter onverbiddelijk door totdat de kromme of kaalheid aan de bovenkant van het hoofd zo zichtbaar wordt dat we onmiddellijk in actie komen. Hiervoor is het vaak te laat, maar met een beetje zelfverloochening kun je niet alleen het verlies minimaliseren, maar ook tot op zekere hoogte je verloren kapsel herstellen.

Cosmetica – ze gaan altijd naar de eerste brand.

Het eerste wat in gedachten komt, samen met het haar op de kam of in de badkuip, is nalatigheid in de hygiëne. We hebben onmiddellijk toegang tot informatie van het internet over shampoos en conditioners, en de plank in de badkamer vindt ook verschillende soorten wrijving, lotions zoals de populaire Seboradin Men. Onlangs beschreef ik mijn avontuur met een kuur in de ampullen van deze fabrikant, en ik gebruikte ook lotion om mijn versnelde kaalheid te stoppen.

Seboradin Men Lotion – effect niet zoals ik had verwacht.

Seboradin Men Lotion liquide

Het is een vloeistof om direct in de hoofdhuid te wrijven om haaruitval te voorkomen en de vorming van dergelijke oneerlijke krullen bij mannen te remmen. Ik heb veel meningen over hem gelezen, ze waren zelfs positief, dus ik werd aangemoedigd om na te denken over wat mij schaadt om te proberen. De bijsluiter van de lotion gaf me alle informatie over de samenstelling van de lotion, en we vinden er onder andere:

  • natuurlijk luzerne-extract, versterkende haarbollen,
  • gemeenschappelijke hop met ontstekingsremmende en seborrheïsche effecten,
  • apigenine, ook ontstekingsremmend en schimmelwerend,
  • oleanolzuur, dat op zijn beurt een antivirale en antibacteriële werking heeft,
  • alcohol en een hele reeks chemische verbindingen met onbegrijpelijke namen.

Helaas zijn de meeste ervan conserveringsmiddelen, en deze hoeveelheid chemicaliën en geuren is voor mij veel te veel. Ik werd echter doorweekt en heb een maand lang Seboradin Men op gewassen haar aangebracht. Het enige wat me opviel was dat ze pluiziger waren en vatbaarder voor stapeling, maar dat hun vetgehalte toenam. Alcohol droogde de hoofdhuid overmatig uit en er ontstonden jeukende irritaties. Dit alles was te veel en ik verving de lotion al snel door minder lastige tabletten, een supplement dat de meeste oorzaken van haaruitval effectief elimineert, namelijk Profolan.

Profolan – nadat mijn haar weer tot leven kwam, stopte het effect met uitvallen.

Profolan haarverliestabletten

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik volledig was gestopt met het gebruik van haaruitvalpreventieproducten. Ik gebruik nog steeds verschillende shampoos, maar ik heb me al uit lotions en ander afval teruggetrokken. De absolute nummer één voor mij is een goede aanvulling van het lichaam, die mij elke dag wordt verstrekt. Profolan. De meningen over hem, die ik voor de aankoop heb leren kennen, onderscheiden hem gunstig van andere preparaten van dit type. Ik, met mijn passie voor ecologie en het gebruik van natuurlijke remedies, stimuleerde de samenstelling, bestaande uit plantenextracten en aanvullende stoffen, waarmee ze een actief bestanddeel vormen tegen Grow 3. Profolan bevat:

  • brandnetel, uitzonderlijk rijk aan voedingsstoffen, vooral vitaminen, die niet alleen de conditie van het haar perfect beïnvloeden, maar ook haaruitval tegengaan,
  • veldpaardenstaart, een geneeskrachtige plant die al eeuwenlang bekend is, vol silicium, noodzakelijk voor de juiste structuur van het haar. Silicium versterkt het van binnenuit, waardoor het sterk en onbreekbaar is,
  • l-cysteïne, dat deelneemt aan het proces van natuurlijke vernieuwing en regeneratie van cellen, en zijn tekorten leiden snel tot haarverzwakking en haaruitval,
  • een hele batterij vitaminen, dankzij dewelke ik mijn oude, favoriete kapsel terugwon.

Sinds Profolan vond zijn vaste plaats in mijn badkamer, stopte ik met me zorgen te maken over het probleem van haaruitval. Ik herinner me hoe ik de eerste verpakking voor de fabriekswebsiteNa twee of drie weken was ik verbaasd dat het haar sterker was geworden en dat er na het wassen in de badkuip minder haar over was. Tevreden bleef ik deze sensationele tabletten innemen en nu, na een paar maanden, is mijn kaalheid in de vergetelheid geraakt. Het haar is terug gegroeid, gezond, in een natuurlijke, lang over het hoofd geziene schaduw, en het eerste babyhaar verandert in het dikke haar waar ik van droomde sinds de dag dat ik begon met kaalheid. Ik zal het niet meer vervangen Profolan maar ik weet dat de dagelijkse verzorging van de hoofdhuid en het haar ook belangrijk is voor een goede groei.